reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

On każdego dnia ma coraz lepsze stwierdzenia :-) pójdzie do przedszkola to Was wstawię zdjecie wczoraj jak wyglądał :-D najlepiej że go wystroiłam żeby był śliczny a on mi się zbrudził zupą pomidorową haha :-D.
A ja jem te tabletki i nie eksperymentuje z octem :tak: znalazłam jeden mankament tych tabletek... źle spie :crazy::crazy: spałam dzisiaj 4 godziny i to po zażyciu tabletki na sen bo tak to do rana bym się męczyła ;/

reklama
Mateuszkowa te opakowanie musze wziasć do końca a miałam przerwę 5 dni więc jeszcze 4 ... ale zastanawiam się nad kupnem następnych :-D

witam,
ja dziś o 6.30 ćwiczenia do 7.15 potem szybciochem ubrać Olę i Maksa i do przedszkola, wróciłam to śniadanie dla Miłosza i spakowanie też do szkoły jedzenia, potem mama sie przyplątała i poszłyśmy razem do miasta - więc dopierom wróciła:-p

A i poszłam młodego zapisać do alergolog i co? Nie ma miejsc na ten rok już, dzieciak spuchnięty a alergolog już nie zapisuje:confused2: Czyli znów bym musiała wywalić 100 zł prywatnie - ku...a!!!! Za co się te składki horendalne płaci się pytam, ten NFZ to do dupy nikomu potrzebny jestem za prywatyzacją służby zdrowia bo wtedy na pewno nie byłoby z tym problemu a płaciłoby się tyle samo co teraz składek. Nosz cholera gdzie się dzieją te pieniądze?????

edit: skalpel chodakowskiej zaliczony

Ostatnia edycja:
Gaja potwierdzam..przytakuje, zgadzam się, krzycze razem z Tobą..tylko prywatyzacja!!!!!!! chodze prywatnie bo mnie stać, bo mam takie możliwości ( z pracy męża skaldka co mc ), ale wiele ludzi nie ma takiej opcji i co ? placi się kase mc w mc i co ? poł roku se czekaj na wizyte, umrzeć po drodze można..
możesz mu sama cos podać ?
jest obok w miasteczku albo na jakiejś wiosce inny ośrodek ??

Ciężkie jest życie mamy dwojga dzieci, nie wyobrażam sobie jeszcze trzeciego. Ledwo teraz znajduje dla siebie godzinkę na ćwiczenia, muszę dbać o kondycję i swoje ciało (mąż by mi nie darował ;p).

Witam :-)

Mateuszkowa no niby 10 cm, ale pomyśl sobie, że on w kombinezonie to jeszcze co najmniej do marca będzie chodził, a to dopiero za pół roku będzie. To co, że teraz troszkę większy będzie, pewnie w ciągu tego pół roku już do niego dorośnie :tak:

Editek Angela teraz nosi 35, ale myślę że na zimę trzeba będzie większe. Ja też mam małą nogę, ale mój mąż ma tak samo jak Twój 46, więc ona pewnie po nim.
Ja ocet odstawiłam na razie, bo zwyczajnie mi się skończył :-D ale przyznam, że nie widziałam ani plusów ani minusów :eek:

Alusia szkoda, że koszulka za mała, ale dobrze że chociaż Olek założy.
Fajnie, że Jasio chciał się braciszkiem pochwalić przed kolegami :-) A nie możesz z Olkiem kiedyś pójść po niego, to dzieciaczki go zobaczą.

Nie kupuj kolejnej paczki tabletek :evil: szkoda zdrowia :-( a bez nich też się da :tak:

Gaja niby mają zlikwidować NFZ, ale co to da :wściekła/y: dalej kicha będzie :angry:
Ja też uważam, że służba zdrowia powinna być prywatna, każdy powinien mieć swoją pule środków do wykorzystania.

Jolek gdzie nam zniknęłaś ? Jak tam serducho ślubnego ?
Kropeczka wracaj, wakacje się skończyły :-p
To samo Jolita, Toxi

Idę pranie powiesić i chyba firanki wypiorę, tylko wtedy okna przydałoby się od razu umyć:baffled:

Dorka podałam mu zyrtec w kroplach i wziewny do nsa jakis tam preparat a na noc Atarax- przeciwświądowy i uspokajający, rano jeszcze troche spuchnięty był a teraz ok ale to nie zmienia faktu, że cholera powinien go alergolog obejrzeć bez pierdnięcia:wściekła/y: Niestety jedyny alergolog jest właśnie w szpitalu na NFZ, więc czejka mnie wizyta prywatna i tyle w temacie:no:

A tak w ogóle tyle sie dzis nałaziłam, że teraz normalnie drzemkę bym sobie zrobiła ale kiszka bo Maks na spacerku kimkę sobie zrobił i teraz mogę zapomnieć o relaksie:sorry:

Gaja Ty się nałaziłaś a mi wyszły dziś zakwasy po wczorajszych igraszkach ( nowe stare miejsce nowe mozliwości :p ) takie, że nogą i ręką ruszać nie mogę buahahahahah a dodam, że zakwasy nie miały powodu, żeby się pojawić hehehehehehe

Edytko tak też zrobię :-) i kupuję używki, dosyć, że na buty się wykosztuje ale to musi być nowe

gdzie reszta ?? haloooo ??

ps- a wiecie co ? ta moja głupia znajoma ta co brzydzi się używanych ubrań dla dzieci, kupiła sobie auto po tym jak zobaczyła, że my mamy nowe:szok::szok::szok:no trzeba być z deka rabniętym.. jeździli peugeotem takim małym 5 drzwiowym a teraz mają pasata jakiegoś takiego kombi czy coś.. no cóż, ludzie , klamki i parapety :-D

reklama
witam,
właśnie sobie ćwiczę:tak:

Dorka dlatego dobrze, że piszesz znajoma i mam nadzieję że nie dobra bo po prostu zazdrośnica nie z tej ziemi:baffled: ja mojego T. siostrę z mężem takich mam, jak jest im dobrze to ok ale nie daj boziu nam się stopa podniesie to jakieś głupie docinki takie nie bezpośrednie ale wiadomo o co chodzi:baffled: Wyobraź sobie, że ja jeszcze kiedyś powiedziałam im, że postawię sobie kiedyś parterówkę, kupię vana i psa i co? Od 2 lat są właścicielami parterówki, vana a psa od kilku m-cy:baffled: Nie jest to z deczka chore? Okradać kogoś z marzeń, puszenie się tym, że ja mam to czego ty nie będziesz mieć? Ale ja zawsze powtarzam, że może kiedyś i my się doczekamy a jak nie to jest dobrze jak jest - mamy gdzie mieszkać i co jeść:tak:

Do góry