reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

pomału wracam do żywych :-D ale niestety nie nadrobie tego co naskrobałyście :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ala żałuj, bo morze było cudowne :-) a chora bo może zaszkodziło Ci to Twoje powietrze ? ja tu w krk od razu mam chrype :/, brat dojechał tzn pojechaliśmy po nich do Międzyzdroji, Mati był grzeczny ale podróż czasami masakra :/ zwłaszcza jak sie wybudził to ryczał :baffled::baffled::baffled: co do wózków to nie widziałam, żeby ktoś pomykał po plaży specarówką z dzieckiem w środku - bez owszem, ale z od razu wózki grzęzły w mokrym piachu, no chyba, że sie biegło jak my czasami, za to te wielkie z pompowanymi kołami radziły sobie super, ale nie zapakowalibyśmy się z tym wózkiem .. nie myślisz, żeby do jakiejś pracy iść ? i tak za przedszkole płacisz nie dużo.. Gaja pisała tu o dużo większych wydatkach jakie ma a i ja też mam koszty dużo większe.. u nas też 1 pensja.. i najlepiej kup tak jak piszą dziewczyny dresy dla małego

Editek dzięki :D fajnie masz z tą wioską, my wczoraj na działke pojechaliśmy do teściów ale robactwa tam tyle bo iglaków nasadzili, że fuu:baffled:
Gaja no dokładnie.. odpoczynek.. z dzieckiem dobre mi sobie.. :confused::dry:

reklama
Dorka dobrze, że w miarę grzeczni są bo bym kuku na muniu dostała:-D
Ale dzis do domku bo już praktycznie pomalował, zostanie tylko fototapeta w kuchni ale to w poniedziałek bo klej zapomniałam kupić:-p

I w ogóle własnie już rok szkolny wita, masakra:baffled: Ja Olce wsio prawie kupiłam ale czeka mnie do 15-tego zapłacić 300 zł za przedszkole prawie, plus ubezpieczenie, plus za książki to sobie pójdzie z 450 zł:baffled: I miej tu dzieci w Polsce:sorry2:. Dobrze, że Miłosza obkupiłam w ksiązki wcześniej i zeszyty a Olkę w te wszystkie zeszyciki, bloki, farbki, kredki itp.
Jszcze szczotka i pasta została ale to kupię jutro jej:tak:

Masakra co za wydatki.. ja póki co jeszcze przed tym, ale na sama myśl już mi sie słabo robi..toż to trzeba juz na to zbierać z rok wcześniej chyba:baffled::baffled::baffled:
ja muszę kupić słoiki bo mam jabłek do zawekowania, nie wiem jak się za to zabrać:baffled::baffled: mam taki żelfix czy coś 2:1 no i jabłka hahahaha:-D:-D

Witam :-)
Wróciliśmy do domu rano, ale jakoś cały dzień czasu nie było :sorry2:
Wyjazd udany, dużo atrakcji dla dzieci było i dla starych też trochę. A jedzenia tyle, że nie sposób było zjeść. Oczy by jeszcze jadły, a reszta już wołała dość :-D A najgorsze to, że były jeszcze słodycze w hurtowych ilościach :szok:
Chyba z kilogram mnie więcej, ale nie wiem dokładnie.

Mateuszkowa super, że wypoczynek nad morzem się udał :-)

Gaja to prawda, że wydatków sporo przed szkołą :no: My dzisiaj dokupiliśmy resztę i niby jakieś pierdołki typu kredki, pisaki, farby, plastelina, bloki, wycinanki i nie wiem co tam jeszcze i 100 tak lekko poszła jak nie więcej.
A Ola do zerówki idzie? To sporo płacisz :szok:
U nas zerówka jest zupełnie za darmo, z tym że jest w szkole.

Zaraz zmykam spać, bo padnięta jestem. Wyjechaliśmy stamtąd po 24 i jechaliśmy do 6 rano, spałam w autobusie i jeszcze potem w domu. Ale czuję się tak jakbym nie spała wcale.

witam,
już na nogah właśnie ćwiczę sobie:tak: także abs-ki będą z rana zaliczone a chodakowska po poludniu gdy Maks uśnie:tak:

Edytko super że wyjazd udany:-D Miłe pożegnanie wakacji:tak:
A co do zerówki to też jest w szkole darmowa ale nie chciałam jej rzucać już w ten motłoch, bo ona z tych wrażliwszych na zmianę otoczenia i ludzi jest

Hej Laski :-D wczoraj się nie odzywałam cały dzień bo u nas były dożynki i rano byliśmy zobaczyć korowód a potem był festyn ;-) ogólnie staraliśmy sie spędzić jak najwięcej czasu z chłopakami bo Jasio dzisiaj do przedszkola :-):-) Zawożę go na 13.20 i odbieram koło 17 :-D ciesze się bardzo ! A Jasio hmm chyba też :tak: ciągle miałam problemy co mu ubrać ale ostatecznie ubiorę mu spodnie dresowe i koszulkę z kołnierzykiem tak sportowo - elegancko :-D .

Gaja a to jest u Was darmowe przedszkole ;-) a nie lepiej już teraz było tam Ole dać? Przecież w przyszłym roku szkołą prawda? A Ty znowu szalejesz z ćwiczeniami :-D ja od czwartku znowu zaczynam fitness :-D ciesze się bo mi go brakuje :-D:-D.

Edysiek super że wyjazd się udał :tak: a dzisiaj się wyspałaś? Na którą macie rozpoczęcie roku? A Ty na którą pracujesz? ;-).

Mateuszkowa wydatki są nieziemskie. W sobotę na pierdoły wydałam 80zł a w sumie nie kupiłam nic konkretnego :sorry: a gdzie tam potem książki masakra :no: już w przedszkolu w październiku trzeba dać 70zł za książki za cał rok ;-) no ale trudno !!

Życzę dzisiaj wszystkim przedszkolakom i szkolakom :-D powodzenia :**

hej laseczki..
dziś ostatni dzień urlopu P.. no i [pojechał znowu na rezonans bo z tym kolanem to tak sobie :/ powinno byc już ok a nie jest :/, możliwe, że za mało wycięli i artro do powtórki, no cudnie.. -_- znowu niemowle do kwadratu będe mieć nie wiadomo ile bo może nawet pol roku :/ ale mam nadzieje, że jednak to się tylko tak długo goi.. bo praca tez ważna :/ zwlaszcza, że awanse w powietrzu..
wczoraj wekowałam 1 porcje jabłek..wyszlo cudnie :-)

Ala
pisałaś coś o większej wadze po powrocie.. ja dziś mam ponad pół kg więcej..cholera wie co to chyba te :-D:-D:-Dspaliny :-D:-D:-D a może już @ ..
Edytka, Gaja , Iza, Editek, szkoła się zaczeła to może i odetchniecie troszke, co ? tzn oczywiście przybędzie nowych rzeczy ale pare godz na dobe zupełnie wolnych :-D
Gaja podziwiam raz jeszcze.. ja myślę o zapisaniu się na basen, a raczej mam plan aby raz w tyg chodzic z mężem i małym do aqua parku, musimy zobaczyć tylko ile nas to wyniesie.. i czy sa jakieś pieluchy które sikulca i kupki nie przepuszczą ?? :D na wyjazd kupiłam te z rossmana no i efekt taki, że siku leciało po nogach ale woda morska nie moczyła tyłka.. dobre tyle z tego, że małego zaczynaja "gryźć" pieluchy..
Ala no niestety.. :/ takie życie ale co tam :D damy rade :D hehehehe, ja już planuje wakacje na przyszły rok ale nie wiem za co hahahaha

Mateuszkowa no ja po powrocie chyba miałam 200gram więcej a już nawet nie pamiętam :-D teraz mam 66kg i trzyma się. Tabletki przerwałam i tydzień nie brałam a nie przybierałam więc źle nie jest :tak:.
Co do pampersów to są orginalne z pampersa i są naprawde dobre bo używałam dla Olka jak miał 3 miesiące ale nie wiem czy one są takie duże rozmiarowo bo ja widziałam tylko 2 :crazy:
Trzymam kciuki żeby jednak długo się goiło ;-) bo jak Twój mąż bedzie pół roku miał L4 to tyle czasu Cię na forum pewnie nie będzie? I co my zrobimy? :-D:-D.
A co do wczasów w przyszłym roku to my znowu nad nasze polskie morze ale tym razem z kopalni od męża. Na zorganizowane wczasy :-D i znowu pokoje z widokiem na morze :-):-):-).

Ide zaraz myć włosy i ogolnie musze zrobić się na bóstwo bo przyjeżdza dzisiaj do nas taka nasza "znajoma" i nie widziała mnie chyba z pół roku gdzie zgubiłam te 10kg/14kg i nie miałam blond włosów :-D lubie siebie teraz pokazywac hah i się sobą chwalić :-D a jak zrzuce jeszcze te 10kg to chyba będe nago po domu chodzić :szok: aaa i jutro wstawie zdjecie brzucha bo wreszcie zauważyłam różnice :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kur........:angry::angry::angry:
Maks wyje jak porąbany, Miłosz sobie z rykiem ze szkoły wrócił bo kalsy na boisku nie umiał znaleźć, no myślałam że uduszę 10-latek, który nie umie klasy odnaleźć - super!!!! Wywaliłam go z krzykiem spowrotem bo już mi ciśnienie podnoszą od rana:crazy: Matko jedyna wszędzie za rączkę zaprowadzić:confused2: No pochodziłby z 5 razy i by znalazł a to od razu do domu z fochem i bekiem wraca:crazy:

Nie, no szlag mnie zaraz trafi, ciśnienie to chyba 180/250 mam teraz

reklama
Gaja nie denerwuj się Kochana :* a jak daleko ma do szkoły? :*
No nie może się chłopak po wakacjach odnaleść ;* :* a Ola na którą ma? ;> :* :*****

Do góry