reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam :-)
Kropeczka jeszcze 1 kg został :-p
I tak to są mieczyki, moje własne :tak:

Jolek ja chciałam tylko przypomnieć, że ja już się nie odchudzam. No jakaś tam obsesja została ;-) Zgubiłam 12 kg i teraz tylko się pilnuję. A na wątku jestem, bo lubię i dziewczyny które tu są i atmosferę jaka tu panuje :tak:
A Tobie też na pewno uda się zrzucić kilogramy.

Editek no pewnie już niedługo mnie to czeka, choć na razie chłopcy są bee :-D
Alusia fajnie z tą zumbą, szkoda że ja nie mam na miejscu :-( Ale ratuję się moją własną z netu. Tzn, teraz nie, ale od września mam znowu zamiar. Choćby tak dla dobrego samopoczucia :-)

Mateuszkowa
Ty jesteś za murzynami:eek: to jestem zupełnie w kosmosie :eek: kaszki, nocnik :eek: łoooo matkooo kiedy to było :-D:-D:-D

Kończę, bo muszę lecieć do biblioteki, nie mam co czytać :szok: No czasu tez nie mam, ale to już mniejszy problem :-D

reklama
no za murzynami bo my praktycznie przed nocnikiem, zaczynamy jak wrócimy z nad morza.. szczerze to chce tam wypocząć a nie latać za małym z pytaniem o "sisi i kupcie" ;-)

byłam ponad godz na spacerku ale Mateusz tak mnie przeczołgał, że ledwo żyje :cool2:

Edysiek no to masz co robić ;-)
Ala szkoda :( nie kopiowałaś ? :(

ja zaraz jadę po dewocjonalia :-D:-D:-D zastanawiam się dla tej małej: medalik czy "Aniołek" ????

a nie latać za małym z pytaniem o "sisi i kupcie" ;-)
Dorota no cały bajer w tym, żeby nie pytać :tak: pytałam do tej pory, ale jakoś Bartuś nie jarzył o co kaman. Sam zaczął wołać, mówi że chce: "ah ah" trzymając się za pampka. I to mi wystarczy w zupełności, zwłaszcza teraz, kiedy idą ząbki i wczoraj była 7 razy kupka. A nocnika nie widzi, bo wtedy ciągle się chwali, że tam robi "ah ah" i nie wiem, czy chce, czy tylko mi o tym przypomina.
Edyśku u nas po ogórkach, ale teraz sezon na śliwki renglody mmmmm :rofl2: pyszne!
No i zaczęły się koktailowe pomidorki, moja mama ma ich zatrzęsienie!
Jolek dziś na działce właśnie pomyślałam o tym, co napisałaś: "zapraszam do wątku" :-D:-D:-D masz rację, bo zaraz się wścibska Kropka zapyta o ząbki, jedzonko, spanie w dzień, marudzenie itd :-D:-D:-D żartuję, nie zapytam, każde dziecko jest inne, chciałam tylko porównać najbardziej nurtujące mnie tematy rozwojowe.
A do udzielania się tam nie mam natchnienia... ani czasu. Jakoś nie zaczęłam i chyba już nie zacznę a za zaproszenie barrrrdzo dziękuję :tak:
jeśli nie lubisz ryb jedz mięsko, gotowane.

Kropka jak śliwki to tylko węgierki i to jeszcze takie nie do końca dojrzałe :tak::tak: Pytaj pytaj jak coś Cię męczy:) rozumiem że nie wszyscy muszą się wszędzie udzielać:)

Mateuszkowa i co wybrałaś w końcu medalik czy aniołka??

Alausia strasznie mi przykro z powodu śmierci wujka
[*]

Edysiek to tera zacznij gubić moje kiloski :-D:-D

Iza wow! brawo dla Bartusia! toż to książkowa gotowość na nocnik :-) czekam kiedy u nas będzie, póki co mały raz schował się za kojec i zrobił kupe ale to chyba był przypadek bo później już nie, czasem łapie sie za pampka tam gdzie ma sisiorka:-D pewnie robi sisi albo tak ma:-D:-D:-D:-D
Jolek chyba będzie medalik, ale takie ceny że kopara mi opadła i musze znaleźc cos tańszego bo popularny Apart oferuje najtańsze ( i nie koniecznie piekne :/ ) medaliki za 200 zł + łańcuszek 150 zł i to wersja bardzo uboga,fajny komplet tam to wydatek minimum 500 zł a ja chciałam jeszcze kase dać w koperte..

i tradycyjnie co?!
kłótnia z P
mam dosyć taka jestem nabuzowana! chce jeździć nissankiem a nie mam kiedy!!!! sama nie wsiąde potrzebuje "pilota" a zawsze coś wypada a to Mateusz daje w tylek a to wielebnie jutro siostra P przyjdzie, jakoś nie nastawiam się na jej przyjście optymistycznie, może powinnam bo mieszka w Norwegii i przyjeźdża pare razy w roku ale zlała temat urodzenia Mateusza jego chrzcin - odmówiła bycia matka chrzestna, no ja rozumiem..ale..no właśnie.. później w święta jedne, drugie, jest po 2 tyg, zapraszamy a ta nigdy czasu nie ma - bo wszyscy inni ważniejsi i jak już to przychodzi do nas dzień przed wylotem na 1,5 godz i to wieczorem w tygodniu tak jak jutro!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wku...rza mnie to
no, wyżaliłam się..
lepiej mi

Mateuszkowa a Wy do dziewczynki na te chrzciny idziecie???

Wiesz co skoro siostra P ma takie zlewające podejście to też ją olej. Nie szykuj się specjalnie na jej przyjęcie, a nawet wymyśl jakiś pretekst i wyjdź z domu!! Ja bym tak zrobiła, ale ja z tych wrednych jestem!

reklama
Hej :** :**
Ale miałam tragiczną noc :no::no: Olo nie spał do 3 :wściekła/y::wściekła/y: a teraz już Jasio wstał i koniec spania. No ale trudno przed 8 jade z mamą na zakupy to chociaż zdąże się wyszykować :-).
Stanełam dzisiaj na wadze i zobaczyłam wreszcie upragnioną 6 z przodu :-D:-D:-D.
A co do mojej zumby to jednak nie zumba. Będe chodzić na fitnes, sexy dance i fat burning :-D:-D potem będe tańczyć sexy dance mojemu mężowi jako gra wstępna :-D:-D.

Mateuszkowa co zrobisz? Olej to. Zagryź zęby i wizyte przeżyjesz :* oczywiscie nie szykuj się kompletnie poprostu herbata czy kawa pół godzinki i nara... i koniecznie Mateusz niech juz śpi :))
A co do jazdy autem to najeżdzisz się jak pojedziecie nad morze Kochana ;* ;)) uśmiechnij się Kochana ;* :))

Edysiek i co zrobiłaś z tymi ogórkami? :))

Kropeczko u mnie też śliwki. Jutro mam zamiar robić pyzy ze śliwkami i pierogi :-D a pomidorki koktajlowe mam od babci i jem je ostatnio non stop. To moja przekąska :-D:-D wczoraj je jadłam po 23 jak oglądałam Harrego Pottera :-D a dzisiaj jem na śniadanie jako sałątka z ogórkiem i szczypiorkiem :-D.

Jolek ja dalej walcze ostro z wagą więc możesz ze mną :)) a dziewczyny nas dopingują :-)

Do góry