reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

jestem i ja, na działce 5 godzinek byliśmy, dzieci kochane moje grzecznie sie bawiły, żadne nie marudziło aż mi czas szybko minął, na słonku wytrzymałam godzinę i normalnie kleiłam się jak lep, bleeee:baffled: Nie opaliłam sie raczej nic bo 30-stką się posmarowałam, bo jednak jestem teraz blada i nie chciałam potem leżeć jak rozjechana żaba na prześcieradle i jęczeć:-p

Z moim T. dwa numerki dziś zaliczyliśmy, z rana i jak wróciliśmy z działki, bo Maks w locie usnął, reszta grała na kompie a my się poszliśmy odświeżyć do wanny i tak się odświeżaliśmy, że aż lustro zaparowało:-D

Co do duchoty to też straszna, jest ponad 30 stopni a Miłosz w babingtona chce iśc grać:baffled: Nie ma mowy dla mnie, musi poczekac tak do 19-20:tak:

reklama
heloł

zrobiłam sobie własnie nogi woskiem i nosz kurde razem z kłakami oderwały mi owe plastry naskórek tu i ówdzie i wyglądać będe jak dalmatyńczyk jakiś.. :/ :/ a peeling zrobiłam przed, chyba nastepny peeling będe musiała zrobić żwirem z podwórka:wściekła/y:

Iza nie tyle napatrzyła co nasłuchałam historii od jego siostry..- przyjaciółki, btw takie zwierzanie na 1 raz obcej osobie to dla mnie przesada..ale ona taka wylewna sama mówiła :baffled:

Jola to udanych odwiedzin, dla pocieszenia napisze ,że u mnie w przyszłym tyg ma byc po 17 stp :/

Gaja a mi się nawet nie chce seksić w ten upał :/ zreszta ciągle nas nie ma.. ale weider zrobiony :D dziś po piwku i dało się hahaha

Dzień dobry a więc 1 lipca a moja waga pokazuje 72,4 czyli 2.9 kg mi spadło :-D:-D:-D:-D zaraz się pomierze i napisze wymiary :-):-):-)

Pas na wysokości pępka było 98 - 2 = 96cm
biodra 105-3=-102cm

No niby waga spada ale wymiary stoją więc nie jestem zadowowlona ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa to poszalaś :-):-)

Kochana Moja :* gdzie w Krakowie jest jakiś fajny basen gdzie nie bedzie bardzo dużo ludzi?

u nas wszędzie dużo ludzi :/
z odkrytych to fajna jest Clepardia ( ul. J. Mackiewicza 14 ), Polfa ( ul. eisenberga 2 - chyba ??? ) , Krakowianka ( ul. Bulwarowa )-ludzie jeżdżą raczej na Kryspinów ( http://www.kryspinow.com.pl/ ) albo Przylasek Rusiecki , bagry
jest tego duuuuużo więcej ale ja nie jeżdzę :p

ps- a poszalałas z wagą to Ty! :D

Hejka
a ja sie zapomnialam zwazyc przed wyjazdem a teraz to chyba
raczej waga w gore pojdzie a nie w dol heh
Alusia,Mateuszkowa gratki spadku :-)
A ja spadam zaraz na plaze pozdrawiam Was wszystkie
i sorka za bledy ale pisze z tel.:-*

Dzien dobry
o matko! Jaka cisza...
Dorota widzę ze pieczywo z masłem działa na Ciebie odchudzajaco? Proponuje dietę weglowodanowo-tłuszczową :-p
ja stoję, ale też nie starałam się specjalnie, żeby było inaczej, zero treningów kardio, do tego @ i jakaś opuchlizna: dziś rano wstałam jak balonik: oczy, usta, dłonie i stopy nabrzmiałe, nie wiem, co mi się dzieje z tą gospodarką wodną...
Jolek nigdzie nie wchodzicie do bałtyku? Mam nadzieje ze zachodnie wybrzeże trochę bardziej czyste, bo wybieramy się w 3 jkę z dziewczynami na urlop w tamte strony tzn. Każda osobno :)
Jol@ ja też bym dostała kurwicy w tej Twojej krainie deszczowców... Męczy mnie nasze 36 st w cieniu, ale jak jest pochmurno, to szperam za czekoladą i innymi przekąskami i bez słońca ciągle mi się nic nie chce, bo mam wrażenie że zimno i ponuro...
Gaja no to ten 1 raz to chyba był w mojej intencji, bo naobiecywaliśmy sobie z moim B. Jaki to będzie upojeny weekend a tu @ niespodzianka :wściekła/y:
Ala nie wiem co robiłaś przez te 10 dni, ale ja nie osiągałam takich wyników nawet wtedy kiedy stosowałam dietę 1200 kcal i 5 razy w tygodniu wracałam po 6-7 km z pracy piechotą... Musiałabym 2 kg tłuszczu odessać, żeby Ci dorównać i zastanów się jak sobie poradzisz z efektem jo-jo po takim ekspresowym spadku wagi i na takiej radykalnej diecie.
podojadam jeszcze serniczek, który mamusia upiekła wczoraj na imieniny, i wracam na dietę :D

reklama
Iza myślę, że spadła bo jadłam TYLKO pieczywo a wczoraj chociaz imprezka to 2 kiełbaski 2 kufelki piwa i tyle, jakoś mi się jeść nie chciało, w piątek zaś też alkoholem się różnorakim raczyłam i liczyłam na wzrost wagi..ah i była zapiekanka o 00.30 :laugh2::laugh2::laugh2::sorry::sorry::sorry: z oscypkiem i sosem koperkowym :sorry::sorry::sorry: zaraz zeżrem bób :D

EDitku to miłego plażowania! a ja z tel nie umiem tu pisac :/ jakoś źle mi sie odświeża i nie idzie do ostatniej str :/

Ala z zamkniętych to.. hmm .. Baseny w Krakowie tu masz str ;D ja tam chodziłam kiedyś na Sparte bo była trampolina ale jej już nie ma..

Do góry