reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
wiesz co wkłada do buzi ale nie nabiera hahahahah ale jestem wymagająca, co?? ;-) jakoś tak mi sie wydawało,że teraz to już będzie wiedział ;-) no cóż.. otwiera paszcze i czeka a jak nie dostaje to liże łyżke z resztek ;-) ale żeby sam to :no: rączkami kanapeczki je pięknie..no ale to rączki
za to jak dostanie szczoteczke do zębów to wie co robić :tak:
ja czeko nie daje

edit: a TY nie miałaś iść na grządki ??

edit2: Butterfly a coście robili?;-) jakieś kosmiczne pozycje seksualne? ;-)

edit3: o nieeee o nieee dziadzieje - oglądam jakies durne telenowele.. :no: i to nie od wczoraj bo już jakiś czas nawet jestem na bieżąco:no: spadam na 6w

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-) Mateuszkowa hahaha, no prawie kosmiczne ... :-) a że na razie mamy zółte światło do starań to trzeba się zabezpieczać no i że ja wyjeżdżam sama bo nie dostał urlopu i będzie miał dyspensę chłop i sięgał wiadomo po co i pach lampka poszła :szok::szok::szok: już myślałam,że go zabiję ale ugryzłam się w jęzor :happy2::tak::-D

Iza ja właśnie wróciłam z zakończenia roku, u nas ocen na świadectwach nie ma tylko opisówki jedynie angielski (6) i religia (5) są ale jakby brać oceny które ma w internetowym dzienniku to średnia cos koło 5,5 mu by wyszła. I Miłosz zawsze dostaje od mojej mamy za dobre świadectwo 50 zł na koniec roku a ja np zabieram go na lody albo pizzę i tyle:tak:

Co do mężowskiego szczekania to mój T. też się nie cyrkoli jak cos mu na sercu leży, wszystkim powie co myśli czy lubi czy nie a ja całkowite przeciwieństwo nie potrafię choc będzie sie we mnie gotować. Choć już pomału sie tego ucze i już udało mi się odszczeknąć szwagierki mężowi raz bo od kiedy go znam cały czas mnie irytował a ja żeby nie ranić czy nie robić przykrości szwagierce słuchałam jego egoistycznych wywódek i ostatnio juz nie wytrzymałam i stwierdziłam, niech sie obrażą ale nie będzie mnie prostak pouczał we wszystkich dziedzinach życia. I mu wyjechałam kilkoma zdaniami to nie wiedział co ma mi odpowiedzieć:-p

Mateuszkowa, Kropeczka wpadnijcie mam sporo tego to napewno się nakosicie :-D:-D ja nie lubie bo musze to robić co 3 dni :wściekła/y::wściekła/y:

Motylku to co zrobisz ze swoim wolnym czasem i piękną pogodą?

Gaja to gratuluje zdolnej córci :-):-)

A ja mam dzisiaj podły humor kurcze ... Pojechałabym na urlop bez dzieci :zawstydzona/y: jestem zmęczona, boli mnie głowa i ogolnie ostatnio nie daje sobie rady z tym wszystkim...
Jestem głodna i zjadła bym paczke ciastek ale przecież chce byc chuda więc paczka ciastek mnie tylko od tego oddali. Ale jak sobie humor poprawić?

:tak: zależy jaką zmianę ma mój chłop,teraz ma od 10-18,ale przeważnie ma od 6-14 to wtedy razem coś grzebiemy a jak go nie ma to teraz jak są owoce to idę z mamą pozbierać czy pozakładać coś ;-) na urlopie będziemy się byczyć i przeważnie w weekendy jeździmy razem nad jeziorko jak pogoda sprzyja

Gaja no to laba :-D:-D:-D chyba wszystkim nam by sie przydało, żebysmy czasem powiedziały to co myślały :-p:-p

Ala co 3 dni ????? o kurka :-D:-D moge przyjechać ale nie wiem ile mi to zajmie - będę jechać na koparce Mateusza ;-)))) pomaluj pazury, zrób maseczke na buziolka

Pomalowałam paznokcie a maseczka po co ? Przeciez nie musze się nikomu podobac... chyba pojde sobie tatara kupie i zrobie a coi ...

Ala jak to po co ?
bo dawno nie robiłaś i Ci sie wągry zrobią ( motywacja :D ) rób szybko ja z błotem siedziałam ostatnio fajnie było :-D:-D:-D:-D wyszłam sobie na balkonik i siedze ale fajnie :D :D 35 stop jak nic:shocked2:

reklama
Do góry