reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Butterfly u mnie obrywał Pan Maż a teraz jak jestem zła to obrywa Kropka (pies moich rodzicow) :-D:-D

Mateuszkowa chyba owczy :) ale zjem sobie plasterek na drugie śniadanie no dfobra 2 plasterki :)

reklama
Ala ta Kropka? Twoja niedoszła??? ;-))) smaka mi narobiłaś a nie mam hehe ;-) zjadłam serek naturalny homogenizowany.. :sorry2::sorry2:

Iza?? heloł???wracaj z tych grządek do nas :-D:-D:-D

a ja jestem sama w kropce :rofl2: bo do szpitala potrzebuję zaświadczenia z ubezpieczalni ... hmm ja nie pracuję i jestem zarejestrowana w UP i chyba od nich potrzebuję pisemko o tym,że jestem ubezpieczona? czy jak to teraz :szok:

Dorotko, niby się da, ale i tak to jest już antyk w sumie, 10 lat ma więc kupie nowy bo co chwile z nim coś jest nie tak, a nie chciałabym w niemczech potem jak wróce przepłacać ;x

Editek, ja zobacze, bo moja bratowa jest w Carrefour'e zastępcą dyrektora i może mi zrobi jakąś mega promocje :D

Butterfly musisz iść do urzędu pracy i oni Ci wystawią kwitek że jesteś tam zarejestrowana i masz ubezpieczenie :-D
Wczoraj to wszystko przerabiałam to mądra jestem :-D:-D

Mateuszkowa ta Kropka ta Kropka :-D:-D a serka moge Ci wysłać bo zjadłam plasterek i dość :D wole zjeść bo bardziej pożywnego np koktaj z banana i jabłka ;) z jogrustem naturalnym i miodem mogee?? ;))

oki :-) dziękuję - bo tak na 100% nie byłam pewna, ale się kulnę do UP - moja gin to chyba spać nie mogła na smsa mi odpisała dopiero po 24 :szok: ale niestety nie ona będzie robić zabieg bo jej nie będzie,ale przekazuje mnie w dobre ręce dalej :-D czekam na odpowiedź tylko kiedy :-) a od poniedziałku może mnie być mało bo jadę do Poznania pilnować siostrzenicy no i zląduje tam na te HSG :-)

ja na razie na garści porządnej czereśni jadę i herbacie czerwonej:tak:
Jakoś nic w lodówce nie mam co bym chciała zjeść, owszem jest twaróg i szczypiorek ale twaróg tłusty - śmietankowy bo to pod małżonka kupiony:baffled:
No nic to może sobie jajka ugotuję ale to tak za godzinkę a o 15 obiad i jakoś przetrwam chyba a jak nie to cos skubnę ale dietetycznego:-p

Dorka nie wiem czy T. zmolestuje jak wróci bo on jak po promie bedzie to raczej jak widmo będzie wyglądał :-D

Jesteśmy zaręczeni od świąt wielkanocnych :-) tego roku - ślub oficjalnie kościelny to tak za 2 lata, ale jak przyjdzie co do czego to weźmiemy cywilny, albo jakiś skromny kościelny i już :-)

reklama
Alusia dobry pomysł z tym koktajlem chyba teraz to zacznę sobie robić jakoś nie wpadłam na to wcześniej nie dosc że się najesz to jeszcze mało kaloryczne:-)

Gaja z tym machaniem przed nosem;-) to mój własnie tak robi hahahah:-D:-D

Do góry