reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

buahahahahahahaha umarłam ze śmiechu
to jak te chomiki co są dla dzieci takie zabawkowe :p buahahahahaha albo tamagoczi ;-)

reklama
buahahaha ryjek wysuwa buahhhhhhhahahhahaha leże i kwicze :D
ale gdzie tam MAŁA toż to olbrzym buahahah
ostatnio mój mąż pokazywał ile to jest 12 cm - stopa Mateusza i tak sobie myśle, jesteś ty biedaku toż to ze 25 cm jest :p buahahahhhahahaha
( edit: oczywiście pokazywał nie widząc nóżki więc z pamięci :p )

Butterfly dobrze, że szkoła zaliczona, szybkie badania i hyc bum do łóżka i bobosexy :D

No fakt, jeszcze jak co nie co krwi najdzie to by mogli jak pawie bez gaci przed naszymi twarzami paradować dając nam do zrozumienia" popatrz jaki on piękny jak z rzeżb greckich bogów" no i oczywiście najlepszym by było skorzystanie ze sposobności tego faktu, bo szkoda nie wykorzystać takiego wzwodu haha:-D A nie daj boziu jakby która nie zwróciła uwagi to by jej tym sprzętem tak długo przed nosem machał az o mało by oka nie wybił hahaha:-D

Nie no coś mi się na świństwa zebrało haha:-D

Butterfly sama o nich pisałaś :tak::blink: odwidziało się??? ;-)

Gaja wydaje mi się, że Twój Pan mąż zostanie zaatakowany hehehehehe ;-0

Gaja no własnie mój jest z tych co nie okazują skruchy i zawsze twierdzi że wszystko to moja wina i ja go mam przepraszać. Nigdy pierwszy nie wyciągnął ręki ;/ ale dowaliłaś z tą ręką w gaciach dobre dobre !! Ha Ha :D ale niech sobie mieszają :D może oni tak rozładowują emocje? :-D

:-DEditek ostatnie potem następne dopiero w wieku 5 lat chyba. A co do ćwiczeń to ja tez jeszcze nie robiłam :)) ale jeszcze jest caaały dzień :))

Toxi będziemy trzymac mocno za Ciebie kciuki :* dasz rade ;) a super że ze zdrówkiem już lepiej ;))

Pisałyscie o kłótniach ja jestem choleryk i zaraz krzycze,przeklinam ale teraz się zmieniłam jak zauważyłam że Jasio też jak coś mu nie pasuje to krzyczy a więc teraz tłumacze,romawiałam i jest ok :))

Butterfly najgorsze za Toba teraz będzie już tylko lepiej :))

Kochane czy moge zjeść troske oscypka?

Mateuszkowa ja sobie mogę chcieć :-) dlatego nawet na ręke jest mi HSG :-) w lipcu już będę miała spokój i jak będą dobre wyniki to do dzieła, teraz dostałam paski LH i sobie sprawdzę jak wygląda owulacja w tym cyklu :-)

Ala no to faktycznie..eh.. choleryku Ty !! ;-) ale dobrze, że zauważyłas problem :tak:
co do oscypka to wydaje mi sie, że troszke możesz a jaki ? owczy ? wędzony ? :p ja uwielllllllllbiam...

Butterfly heh, no to && żeby było w porządku

reklama
Też jestem choleryk :-p jak mnie ktoś zdenerwuje to lepiej bez kija niech nie podchodzi, sama widzę że mam czasami problem z opanowaniem się :baffled::angry: ale trzeba przystopować bo zawsze G obrywa :sorry2:

Do góry