reklama
M
Mateuszkowa
Gość
o nie, nie zgodze się, jak kolka nie daje mi oddychać to musze nawet stanąć i czasem też idę próbuje marszem ale nie da sie hahahaha przyjdzie czas na długie dystanse...
a gdzie reszta??????
Iza, Aga ??????????? heloł ???
a gdzie reszta??????
Iza, Aga ??????????? heloł ???
no czyli tez chyba kolka złapie jak odech jest nierówny? czy to źle czytałam, ponoć przy bieganiu trzeba się nauczyc oddychać ale nie wiem czy to prawda. A kolka to nic przyjemnego, podejrzewam, że mnie by po pierwszym kółku złapała
M
Mateuszkowa
Gość
tak to z oddechem niewątpliwie, ponoć powinno sie biegac tak żeby można było rozmawiac w trakcie a mnie łapie taka pod żebrami że nawet rozbiegac się jej nie da bo próbowałam ale może jak będę biegać cześciej znowu to minie, mnie w trakcie biegania najbardziej wkurza...katar !!! dramat!!!!
toxicstar
Fanka BB :)
Jestem! Hej. Chorujemy trochę z Maksiem. Zapalenie oskrzeli oboje mamy, Maksio do tego jeszcze wymiotuje i jakoś nie miałam wcześniej siły żeby zajrzeć. : P
ja też jestem, miałam koleżankę na kawie, trudny okres z mężem przechodzi to troszkę starałam się ją pocieszyć.
A poza tym właśnie na steperze jadę bo nie zdążyłam wcześniej a Maks teraz spokojnie ogląda bajkę to korzystam z czasu
A poza tym właśnie na steperze jadę bo nie zdążyłam wcześniej a Maks teraz spokojnie ogląda bajkę to korzystam z czasu
A
Alusia8989
Gość
Hej Kochane )
Własnie wróciłam i jestem wkurzona na maksa ... od rana nic kompletnie nie zjadłam i zaraz kogoś ugryze wrrrr
No więc tak 21 czerwca miałam się zgłosić na co miesięczną wizyte w Urzędzie Pracy no i zapomniałam więc zaraz na drugi dzień zadzwoniłam się dowiedzieć co mam teraz zrobić no to kobieta mi mowi niech Pani napisze usprawiedliwienie i po sprawie no to tak zrobiłam i dzisiaj zawiozłam a tam mi mówią że moje usprawiedliwienie nie jest dość mocne(napisałam że opiekowałam się chorymi dziećmi) i że mnie wykreślą no chyba że dowioze L4. No ale przecież nikt mi nie wystawi l4 wstecznego aż o 4 dni ;/ byłam u lekarza nawet się zapytać no i lipaaa . Więc zostałam wykreślona z listy bezrobpotnych i nie mam ubezpieczenia i duuupa!!
Ale mama mi mowi zadzwoń na kopalnie i dołącz się do Sebastiana (Pan Mąż) i on Cię bedzie ubezpieczał no to telefon do niego potem na kopalnie i w poniedziałek to załatwi i bede miala ubezpieczenie
Nie wiem po co wogole sie zapisywałam do tego głupiego Urzędu... ciekawe czy tym urzędnikom nigdy nic się nie zdażyło zapomnieć... wrrr
No ale już jest ok i nerwy schodzą
Editek ja robie 150 blisko kroku własnie ale w sumie może będe robić tak jak Ty ) dzięki za podpowiedz ) a u mnie też paaada wreszcie ! )
Gaja no pewnie masz racje że Ty też zaczynałaś o 50 ale jaką Ty masz motywacje i silną wole a ja jakoś nie umiem się tak pięknie trzymać jak Ty na co do biegania to Ty już masz kondycje więc nie będzie tak źle ale nie przeforsuj się od początku bo możesz się zrazić :* fajny strój ja mam taki tylko czerwony )
Toxi zdrówka ;**
Mateuszkowa ja jak biegałam to tez musiałam coś zjeść bo potem mi było słabo i cała się telepotałam ;/
Ide Kochane wreszcie coś zjeść bo umieram ale jestem i będe
Własnie wróciłam i jestem wkurzona na maksa ... od rana nic kompletnie nie zjadłam i zaraz kogoś ugryze wrrrr
No więc tak 21 czerwca miałam się zgłosić na co miesięczną wizyte w Urzędzie Pracy no i zapomniałam więc zaraz na drugi dzień zadzwoniłam się dowiedzieć co mam teraz zrobić no to kobieta mi mowi niech Pani napisze usprawiedliwienie i po sprawie no to tak zrobiłam i dzisiaj zawiozłam a tam mi mówią że moje usprawiedliwienie nie jest dość mocne(napisałam że opiekowałam się chorymi dziećmi) i że mnie wykreślą no chyba że dowioze L4. No ale przecież nikt mi nie wystawi l4 wstecznego aż o 4 dni ;/ byłam u lekarza nawet się zapytać no i lipaaa . Więc zostałam wykreślona z listy bezrobpotnych i nie mam ubezpieczenia i duuupa!!
Ale mama mi mowi zadzwoń na kopalnie i dołącz się do Sebastiana (Pan Mąż) i on Cię bedzie ubezpieczał no to telefon do niego potem na kopalnie i w poniedziałek to załatwi i bede miala ubezpieczenie
Nie wiem po co wogole sie zapisywałam do tego głupiego Urzędu... ciekawe czy tym urzędnikom nigdy nic się nie zdażyło zapomnieć... wrrr
No ale już jest ok i nerwy schodzą
Editek ja robie 150 blisko kroku własnie ale w sumie może będe robić tak jak Ty ) dzięki za podpowiedz ) a u mnie też paaada wreszcie ! )
Gaja no pewnie masz racje że Ty też zaczynałaś o 50 ale jaką Ty masz motywacje i silną wole a ja jakoś nie umiem się tak pięknie trzymać jak Ty na co do biegania to Ty już masz kondycje więc nie będzie tak źle ale nie przeforsuj się od początku bo możesz się zrazić :* fajny strój ja mam taki tylko czerwony )
Toxi zdrówka ;**
Mateuszkowa ja jak biegałam to tez musiałam coś zjeść bo potem mi było słabo i cała się telepotałam ;/
Ide Kochane wreszcie coś zjeść bo umieram ale jestem i będe
Ala ja też dopiero do ust cos innego niż płyn wsadziłam, zrobiłam sobie sałatkę ze szpinaku, twarogu i jogo greckiego, zjadłam kilka kęsów i jakoś nie podeszło mi albo w sumie nie jestem głodna. Także zaraz kolejny kubek zielonej wypiję i może uda sie wytrwać bez żarcia
A
Alusia8989
Gość
A ja zjadłam kanapki z pomidorkiem 3 i też mam dość teraz pije sok 11 kcl w 100ml no to pije bo lubie a chociaz zaspokaja ochote na słodkie ))
reklama
Podziel się: