reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Witajcie.
Dziewczyny wczoraj miałam dużo czasu żeby wszystko sobie poukładać i narazie musze odpuścić forum.
Jestem dużo grubsza od Was i jest mi wstyd przy Was.
Napewno od czasu do czasu do Was napisze ale ogolnie musze się poki co pożegnać ;*

Jesteście cudowne i wyjątkowe ;*
Mateuszkowa Ty jesteś chudzina i się tak nie zadręczaj jak czasami sobie coś słodkiego zjesz ;*
Jolit@ Tobie życze żeby mała była zdrowa i zawsze szła ochoczo do przedszkola :*
Gaja gratuluje kg mniej i oby spadały dalej jeśli tylko chcesz :*
Edysiek za Ciebie i Angele trzymam kciuki bo niedlugo komunia ;) żeby wszystko się udało :*
Toxicstar Tobie powodzenia z Bułgarem. Kochana żeby było tak jak sobie wymarzysz ;*
Kropeczka a Tobie życze żebyś doszła do wymarzonej wagi ;*

Alusia ale że co? Że nie będziesz z nami pisać bo masz więcej ciała? Uciekasz???:eek: Zobacz na mnie udzielałam się co prawda na innym forum gdy miałam te 28 kg więcej ale nigdy nie zareagowałam tym, że ktoś jest chudszy to nie będę się udzielać:no: Moja droga była długa i stopniowa, tzn. 20 kg schudłam dośc szybko ale reszta to kwestia już stopniowego spadku. Także nie bądź taka i nie odchodź z forum, przecież wzięłaś się za siebie - dla chcącego nic trudnego, no nie rób tu nam tego:szok:

Gaja gratulacje :-)
Widzę, że stopniowo podnosisz sobie poprzeczkę na suwaczku. Małymi kroczkami do celu ;-)

Alusia weź sie nie wygłupiaj, większość z nas startowała tutaj z większej wagi. To co, że jesteś od nas większa. W końcu nie wszystkie musimy być jednakowe. A walczyć zawsze warto i każdy zgubiony kilogram się liczy.
Na dzień czy dwa to możesz sobie znikać, ale na dłużej to już nie. Smutno nam będzie bez Ciebie.
Jednak jak co to szanuję Twoją decyzję, bez względu na to jaka będzie.

dzień dobry

zakwasy na potęge, porazka :p o sexie muszę i ja zapomnnieć bo nie jestem w stanie sie ruszyć hahaha :p może i mnie by to rozruszało ale jakim kosztem...:sorry::sorry::sorry:

Gaja super :-))) cel już prawie osiągnięty :-)

Edysiek, a co ty o 23 robiłaś ?? ;D ja już dawno chrapałam ;-)

Alusia jak uciekniesz mi stąd to ja Cie znajde i zobaczysz!! wracaj!!! :****** nie uciekaj, my Ci pomożemy zrzucic te kg!!! Alusia no...będziemy płakać.. :(:(:(:(:-:)-:)-:)-:)-(

Edysiek jak to sie mówi apetyt rośnie w miarę jedzenia:-p
Mateuszkowa cel osiągnęłam ale postanowiłam jeszcze o kg powalczyć i tak zmieniam już 3 raz suwak hehe;-)

Właśnie sobie włosy zafarbowałam, znów na ten sam czekoladowy brąz bo na nim odrostów mi nie widać, jest prawie taki jak mój naturalny więc pasuje mi:tak: tylko kurka piszę bez okularów i nawet nie wiem czy błędy robię hehe

Dobry :-)
Edysiek wiem,ze czasami mozna odpuscic kalorie ale o to chodzi,ze ja nieswiadomie pozarlam taka bombe...jak zjem pizze to mam swiadomosc ,ze pochlonelam 1000 kcal ,a tu niewinny sledzik ,kartofel w mundurku i moj obiad mial 800 kcal :szok:

Alusia plakac mi sie zachcialo jak przeczytalam Twojego posta :-( wstawilam zdjecie swojego brzucha zeby Ci pokazac,ze nie jestes sama ,ze ja tez mam podobny problem a Ty teraz uciekasz...
przeciez mozesz sie odchudzac i pisac tu z nami,o co chodzi? Ja tu nie powinnam z wami gadac,bo sie odchudzam a ciagle w miejscu stoje ,wszystkie chociaz troche pochudly a ja nic :-D

Wyczytalam w jednym czasopismie,ze pasemka sa pase :eek::-D ,w sumie to korci mnie juz od dawna by zafarbowac wlosy na jeden kolor,jakis jasny ale niekoniecznie blond .... tzn. blond ale taki bardziej zlocisty,miedziany? Musze pogadac z ta moja fryzjerka,moze cos doradzi.

edit.
Toxi gdzie jestes ?? Pisz tu szybko co bulgar mial Ci wczoraj waznego do powiedzenia...........:-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!

Nie potrzebnie sobie nawkręcałam nie dobrych rzeczy do główki. Tak ładnie wczoraj mówił, o tym co do mnie czuje.. ehhś. Można było się wzruszyć na prawdę. Miło było i w ogóle. I dostałam śniadanie do łóżka, haha. :-D

No, a ja wczoraj zrobiłam te ciasto rabarbarowe, nie wiem czy wyszło mi bo 10 minut dłużej w piekarniku siedziało. *_* Idę robić curry i tort do mojej cioci na urodziny. Ale kurde teraz na niczym nie potrafie się skupić. : D

Alusia, no co ty mówisz. Jakie pożegnać się, od razu niczego się nie ma, ja np. dwa miesiące olewałam odchudzanie i nic nie chudłam i pisałam tu normalnie. nie żegnaj się !

Ostatnia edycja:
jestem znów,
w biegu kuchnię wysprzątałam, wstawiłam pranie, zrobiłam ciasto czekoladowe, poodkurzałam, pomyłam podłogi, pościerałam kurze i pozamiatałam korytarz - aż się spociłam;-)

I kurcze poszłam do sąsiadki zwrócić jej uwagę aby na noc drzwi od korytarza zamykali bo ona ma kota i przychodzą tu na korytarz inne koty i obszczywają kąty i do tego dziś na moich schodach było nasrane kocim gównem za przeproszeniem - musiałam to sprzątnąć a wiecie jak kocia kupa pachnie:angry: Już mnie to wkur...ia:crazy: Bo ciągle smród a Miłosz ma silną alergię na kocią sierść której na korytarzu pełno się wala:crazy:
No nic w każdym razie mówiła, że kupi jakis preparat co się psika i kot nie sika ani nie sra:crazy:

Toxi tzn został na śniadanie?:-p

reklama
Eh Kochane ale mi jest głupio ostatnio bo Wy już takie szczupłe jestescie a ja takie monstrum :((

Gaja głupia sprawa z tymi kotami... Mam nadzieje że sąsiadka serio coś z tym zrobi. A jak to śmierdzi to wiem bo kiedyś mi kot nasikał do kołdry, niestety musiałam ją wyrzucić.

Toxicstar kolacja ze śniadaniem? ;)) A że się skupić nie możesz to się nie dziwie :)) ;))

Jolit@ no niby niewinny a widzisz ;) ja tez teraz ciągle czytam etykiety sprawdzam wszystko dokłądnie ;))
Co do włosów to ja zostaje taka ruda narazie gdzieś na miesiąc a potem zobaczymy :))

Mateuszkowa dzisiaj ja zaczynam biegać. Nawet babcia przyjdzie o 19 do mnie do dzieci żebym mogła pobiegać ;) Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Edysiek dzieki za dobre słowa. Walcze dalej :)

Mam do Was pytanie. Chce dzisiaj na obiad zrobić kotlety z piersi kurczaka panierowane ale na patelni bez tłuszczu do tego buraczki i gasza gryczana. Moge to zjeść?

Do góry