reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
właśnie steperek zaliczyłam a teraz ściskam agrafkę a potem na 2 godz na spacerek:-p

A ja zakładam wątek z wymiarami naszymi i będziemy co m-c aktualizować co wy na to?

Dzień Dobryy ! : D

Alusia, pączki i kawe miałam dziś. : ) Rano to katastrofy nie ma z tymi pączkami. ^^

Mateuszkowa, no zabawa w pszczółki była.. : D

Piękny dzień dziś nastał! I kwiatki dostałam ładne na dzień dobry, i chyba z 10 smsów od niego. Mogłabym tak cały czas.. :-D Ale nic co dobre nie trwa wiecznie, cieszę się chwilą.. : D o 12 zaczynam pracę, 3 klientki mam, potem muszę zrobić ciasto imbirowe z rabarbarem i tort i curry już jutro rano zrobię żeby było świeże. Moja ciocia ma urodziny w sobote, nie będzie dietyyy.. :-D Poza tym Bułgar chce ze mną iść. A ja nie wiem no... Dopiero co z P. chodziłam wszędzie, chociaż nie wszędzie. Ale czasem gdzieś szedł ze mną, a teraz jakoś mi tak dziwnie.

wstawiłam moje fałdy ;>

edit: Toxi ja bym go nie wzieła, to stanowczo za krótko i za szybko :p wg mnie oczywiście..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa przyslij mi troche slonca!!:-( u mnie zimno,w kurtkach chodzimy :angry: Maja znowu zakatarzona i kaszel ma ...eh,przedszkole sie zaczelo,tak to ona mi nigdy nie chorowala a jak poszla do przedszkola tak juz drugi raz ma katar.

Toxi moze lepiej zeby nie szedl z Toba :confused: Cos te tempo za szybkie u Was,juz Twoja rodzine chce poznawac?;-) to zaniedlugo bedzie slub planowal:-D a czemu Ty zadnej fotki nie wrzucisz na zamknietym?? Jak wszystkie to wszystkie :tak:

Gaja ide looknac na ten nowy watek ...

Alusia​ kup sobie ten chrom,zmniejszy Ci laknienie.

Jolita, też tak pomyślałam, że za szybko wszystko. Na razie pozostaniemy przy śniadaniach, kolacjach, i ogólnie takich tam.. : D Jakoś tak nie miałam czasu, żeby wstawić. Dziś wstawie. : D

ja na obiad dwa jajka na miękko i dwie szklanki maslanki :-))

jestem zapełniona hahaha :-)

Jolit@ a proszę bvardzo masz <słoneczko> jest ciepło jak w lecie, niebieskie niebo i wolno przesuwające się po nim pierzaste, białe obłoczki, trawa cudownie zielona, pączki i kwiaty na drzewach, zielone żywopłoty i kwiaty, które zakwitły, trawniki usiane cudownie żółtymi mleczami, forsycje w pełni okazałe a gdzieniegdzie tulipany rozchyliły swe kielichy śmiejąc się w góre :-) ptaki bosko śpiewają, sikorki, wróble, kosy, szpaki.... gołąbki gruchają, a w tle słychać radosne okrzyki dzieci bawiących się na placach zabaw, huśtających się i kręcacych w koło na karuzelach.. :-)

zapraszam :p

kurka obudziłam sobie dziecko po 2 min. po tym jak zasnął:wściekła/y: a ten wyspany:angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa ty to tylko jajca hehe, ale ja też mam to co wczoraj bo ryżu mi sie ostało:tak: właśnie wszamałam ze smakiem i za godzinkę brzuszki zrobię jak się ubije:tak:

Jolit@ u nas też pięknie i prawie 20 stopni:-D

reklama
Mateuszkowa jaka poezja!!:-D Mow do mnie jeszcze ;-) ...kurcze,ale tak powaznie to lepiej nie mow!!:angry: kiedy ja zobacze wreszcie slonce?? w marcu bylo u mnie pare cieplych dni a kwiecien tutaj taki typowy bo przeplata,troche zimy troche............wczesnej wiosny, bo lata to zadnego w tym kwietniu nie bylo.

A moja sie rozchorowala tak nagle :baffled: rano byl katar i troszke kaszlu ale i tak zawiozlam ja do przedszkola...odebralam ja z przedszkola to pojechalysmy na male zakupy i jak wracalym to przysnela mi w aucie i tak pospala w nim godzine...obudzila sie z wyjcem i problemem wielkim,zupy nie zjadla ...kaszle jak nie wiem co i nos caly zawalony do tego goraczka-pieknie :/

Do góry