reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam!
Zrobiłam sobie kawke to i Was podczytuję ;-)

Mateuszkowa daj na luz :tak: złość piękności szkodzi :-p
Teście pewnie chcieli dobrze przynosząc tę pizzę. No i pewnie przychodza do Was rzadko więc jakoś to można przeżyć, nawet to że siedzieli nieco dłużej. Zresztą te pół godziny poślizgu z kąpiela małego to nie tragedia.
Ja pewnie bym wyszła i poszła kąpać, a jak Ci była pomoc potrzebna to mogłaś teściową poprosić na pewno by się ucieszyła, no tak myślę :eek: Jedynie to rozumiem, że się wkurzyłaś na to, że teść w butach chodził.

No ja wiem, że to tak łatwo pisać ;-)
Ja sama mieszkam ze swoimi teściami w jednym domu i przyznam, że na początku byłam nastawiona bardzo na nie. Ale to pod takim względem, że nie chciałam żeby mi teściowa przy czymś pomagała, a to było ciężko bo Angela to jej pierwsza wnuczka.
Teraz już nieco inaczej na to wszystko patrzę, staram się zawsze postawić na miejscu tej drugiej osoby.

Alusia to zostaw to dziadostwo i nie pij wiecej :no: Są inne sposoby. Zobaczysz zmienisz swoje nastawienie do samej siebie i od razu będzie lepiej.

Toxicstar zdrówka dla małego
Ja juz odpuściłam A6W, musze zacząć od początku, tylko nie wiem kiedy :confused: Coś mi ostatnio dnia brakuje.

Co do kąpania to ja Angelę kąpałam codziennie do kilku lat, bo ona po prostu uwielbia się kąpać. Teraz też niemal codziennie się kąpie.

Alusia ja sama czekam na nowe Diablo :-D
Kiedyś uwielbiałam grać i potrafiłam cały dzień przy kompie spedzać. Potem jak pojawiła się Angela to przestałam, bo nie miałam czasu. Teraz mi się zdarza i często gramy sobie razem z córcią.

reklama
dzień dobry

zjadłam kromke dżemorem i kawke dopijam..
chyba musze sie wziać za siebie bo od 5 dni NIC NIE ĆWICZE!!! tylko uda ale tego nie zaliczam..
8abs znowu musze no i może jakies skłony, żeby towarzystwo tłuszczowe na brzuchu rozruszać..

edysiek, no niestety to nie takie proste jak sie Tobie wydaje, bo stosunki nasze są mocno oziębłe, a z pizza nie chciwli dobrze oni są poprostu tacy nienormalni i nie rozumieją, że ktoś inny może prowadzic inny tryb życia niż oni - czyli nocny!!!!! byli mocno zdziwieni, że Mateusz idzie spać ok 19, jakby słyszeli to 1 raz, a uwierz, że te pól godz. zrobiły już małą katastrofe z małym bo sie rozdarł na dobre a później jeść nie chce, więc to nie takie łatwe i poza tym, jakby przychodzili cześciej to widzieliby go też cześciej ale jak się mieszka 20 minut autobusem dalej to trudno, i żeby nie było to my do tej pory jeździliśmy do nich zawsze a nie zawsze sie da i nie zawsze jest ochota, żeby ruszać się z domu, ot co. Może masz rację, że trzeba to przegryźć ale ja nie lubie tych ludzi i mam swoje powody uwierz naprawde mam. powiem tylko jedno , że prawie bank odebrał nam kredyt przez nich bvo tak kłamią.............o.. i tyle o nich

Toxi poczekaj jeszcze chwile, mojego małego interesują teraz TYLKO drobiazgi..:sorry2::sorry2: co do sexu to minie :* to leży wszystko w psychice i powolutku się zmieni ale nic na siłę bo sie zablokujesz jeszcze.. buziaki dla małego, niech zdrowieje :* dajesz czekolade małemu ???:eek::eek::eek::eek: moja lekarka by mnie zlinczowała chyba, rodzina by sie dołączyła i tyle by było... ja dam chyba ho, ho.. dłuuugo jeszcze poczeka zwłaszcza jak alergik

Gaja :p a co tam :p tak pisałyśmy o tym, że sie wzięłam.. :p

Alusia :*:*:* kochana, wyrzuć to !!!

Dziewczyny już tego nie pije ale naprawde masakra. Nigdy więcej :((

Edysiek no ja też w Diablo grałam niż się Jasio urodził a teraz wole simsy chociaż przed chwilka wszystko skasowałam bo mnie wkurzyły :) jakiś błąd mi się pojawia i komputer sie resetuje ;/ a premiera nowego jest 15 maja więc akurat wypadnie pare dni przed urodzinami mojego :) ma kosztować 199zł :) chyba z Avonu zarobie :D ;) A teściowie to temat rzeka :) ale ja tam do moich nic nie mam :) każdy ma swoje za uszami. Nikt nie jest idealny :))

Mateuszkowa to Twoi teśćiowie to trudny temat i chyba ciężki. Ale ja zauważylam u moich rodzicow np że oni teraz przezywają drugą młodość co za tym idzie. Zazdroszczą nam np wyjazdow i przez to robia nam na złość. A Twoi może zazdroszczą Ci tego jak Twoj mąż a ich syn traktuje Ciebie i liczy się bardziej z Tobą i to ich drażni i są upierdliwi i chcą Ci życie uprzykrzyć ;/

Alusia, kochana nie wiem , to jest ciezki temat i nie chce go poruszać, bo mogłabym pisać chyba z 3 dni non stop :p może zazdroszczą, nie wiem, nie pomagają nam w niczym tylko utrudniają, wiesz ktoś kto jest już po 60tce raczej się nie zmieni.. :dry::dry::dry::dry: więc nic tylko pozostaje mi zgrywać przy nich cud miód a później się wyżalać i męża opierniczać :cool::cool::cool::cool: eh.......................

dzisiaj mam nadzieje, że nie podjem, po wczorajszym dniu czuje się ciężko .. :cool::cool: no i zapomniałam się zważyć..może to lepiej... ? może jutro będzie mniej ?

Alusia, wiesz co ja czytałam i czytam/szukam coś o diecie oczyszczającej - 5 dniowej, że 1 dnia pije się soki warzywne, owocowe ile sie chce, 2 dnia dodaje się warzywa, 3 dnia dodaje się nabiał no i dalej doczytuje :p

możeby cos takiego sprobować??
wchodzisz w to ze mną?

Mateuszkowa z chęcia :)) tylko jak cos znajdziesz to daj poczytać żebym sobie mogła ewentualnie zrobić zakupy ;)) :)) Owoce i warzywa moge jeść non stop i soki z nich też uwielbiam ;))

no ja uwielbiam soki takie z sokowirówki ale niestety takowej nie mam:sorry: kiedyś mój tata w sezonie często robił i były pyszne:tak:

Ja kupiłam sobie w tamtym roku sokowirówke i ostro często robimy tylko wkurzam się bo np warzywa trzeba obierać ze skórki ;/

ja nie mam ale nie wiem czy bym tak korzystała ??

szukam tej diety i jej nie moge znaleźć, a tyle innych się nawinęło, że jest w czym wybierać :-D

no ja sie szykuje na taka sokowirówkę ale nie mam jej gdzie schować, zero miejsca gdziekolwiek:sorry: W kuchni to nawet szans nie ma bo trzy szafki na wsio mam a kuchnia mała, że dwie osoby aby przejśc obok siebie muszą iść bokiem i brzuch wciągać;-)

reklama
Gaja ja mam dużą kuchnie ale szczerze Ci powiem ze ostatnio zaczeło mi brakowac miejsca na wszystko ;/
Zaczełam stawiać to na blacie i nawet nie mialam ostatnio gdzie zagnieść ciasta na kluski :))

Do góry