reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia hahahaha no tak zjadłam 1 talerz zupki - same warzywa i tyle :-)

a powiem Wam, że ja nie lubie takich haleczek i koszulek :no: jakoś miałam pare ale nie wygodnie mi w tym i czuje się jakoś dziwnie :p

Gaja musisz koniecznie cos wymyślić ;-) może niech idą z dziadkami do kina i wtedy ??? ;D

reklama
My akurat z dziećmi problemu nie mamy bo idą spać o 18 i spokoj no ale mam problem ze sobą i z mężem :D ;)

Właśnie oglądam te haleczki ale to musze jechać do sklepu :))

Gaja, ale wiesz co? tak mysle - teraz sezon grillowy, ktos przyjdzie, gdzieś pojedziecie na grilla, no i znikniecie w zaroślach :p

Oj szalony seks w zaroślach :)) mmmm wspomnienia ..
Gaja to może starszych do dziadków na noc a Maksio niech idzie szybciej spać :) Macie swoją sypialnie czy śpicie z małym ? ;)

Gaja ja tez lubie osta muzyke typu lubu-dubu :-D

Mi te sexy bielizne to maz z PL przywiozl,jego siostra pracuje w sklepie z takimi roznymi wdziankami i mu doradzila ;-) to taki ala gorsecik wiazany ale pod same uda i tam podpinany pod ponczochy i stringi do tego. Same koronki :-D chodzic w tym na codzien sie nie da ,to tylko na specjalne okazje ;-) cos ala to ;-)
10513_0.jpg
ale to moje nie ma usztywnianego gorstetu tylko koronkowy

Ostatnia edycja:
Dobrze, że mogę tutaj w pracy zaglądać, bo inaczej bym nie wyrobiła :-p

Ja się maluję zawsze, z domu bym nie wyszła bez makijażu ;-) Choć był taki czas, że jak siedziałam w domu to mi się nie chciało, ale teraz nawet jak się nigdzie nie wybieram to staram się wyglądać jak człowiek.
No i tez mam domowe ciuchy, ale tez się staram żeby w nich wyglądać dobrze.

Wcześniej tak bardzo mi nie zależało żeby się dobrze prezentować, to chyba z wiekiem przyszło. To znaczy chodzi mi o to, że dopiero z wiekiem odkryłam swoją kobiecość. I miało to też swoje odzwierciedlenie w sypialni ;-) Zaczęłam myśleć zgodnie z zasadą, że kobieta jest jak wino im starsza tym lepsza :-D

A co do strojów do spania to ja uwielbiam piżamy, bo ja jestem straszny zmarźluch i musi być mi ciepło.
Dopiero jak nadchodzą upały to mogę spać w takiej lekkiej koszulce.

A co do muzyki to lubię starego Polskiego rocka :tak: i inne stare rokowe, popowe czy technowe :-p kawałki.
Ale ogólnie taką teraźniejszą tez lubię, tylko na krótko akurat tak jak w radiu leci, puszczaja puszczaja i zapominają. A stare dobre kawałki są modne zawsze.

No właśnie, że moi nie chcą u babci spać:dry:

Jolit@ super komplecik, szkoda, że ja piersi do takiego nie mam:-p

A ja lubię i rock i gothic metal, melodic metal i np grunge jak Pearl Jam;-)

reklama
A ja slucham tego co leci w radiu chociaż System of down uwielbiam i słucham non stop :)) ;))

Gaja no to juz nie mam pomysłu :) trzeba czekać jak pojda spac :))

Edysiek dobrze powiedziane Kobieta jest jak wino ;)) chyba sporo w tym racji chociaż ja teraz jak czytam co piszecie to zaczynam myśleć o swojej kobiecości.

Do góry