reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Edysiek jak najbardziej dobry czas na zmiany :))
Dzisiaj też zrobie sobie tą kuracje co Wam ostatnio pokazywałam :) zobaczymy ;))

A wiecie ja zawsze staram się umalować i włosy ułożyć a to dlatego, że jak wyjde to nigdy nie wiem kogo spotkam:-p A jak kiedys się nie umalowałam i wyskoczyłam do sklepu to non stop kogoś spotykałam dlatego teraz za każdym razem staram sie jakos wyglądać, jak matka, żona i kochanka a nie jak kura domowa:-p

Dlatego Aluś głowa do góry i od razu zobaczysz efekt. Ja teraz mam właśnie w planie kupienie czerwonej szminki na wieczór hehe:-D

Gaja ja czerwona szminke teraz w Avonie sobie kupiłam :))
Dziewczyny wyciągłam z szafy parowar znaczy chyba. Takie urządzenie na ktore skłąda się 3 pojemniki ukladane jedno na drugim ale nie wiem jak to używać ha :)) Może macie przepisy do tego jakieś? ;>

Alusia, moi teściowie taki mają/mieli i ja robiłam w każdym osobno na obiad: mięso ( na dole ) warzywa, przeróżne i ryż, ziemniaki
pycha wychodzi a jakie zdrowe..

czytałam wczoraj o najczestszych błędach zywieniowych dzieci, jednym z nich było - nie dawaj dziecku wafelka, chrupka, batonika przed obiadem jesli sie on juz gotuje, dziecko wytrztyma te 20 minut a jak zje przekąske to obiadu nie ruszy
i co ?
sama zjadłam batona przed obiadem
obiadu nie zjem?
nie noooooo.. zjem, własnie kończe.. :baffled::baffled::baffled::baffled:

Gaja ja wlasnie tez :) codziennie sie maluje,basamuje,perfumuje ...:-) a po domu chodze w dresach ale nie jakichs rozciagnietych i szarych ,tylko ladnych rozowych spodenkach :-D a koszulki mam z dekoldami ,staniki push up ;-) i tez sie wlasnie maluje codziennie bo nie wiem jak to jest ale jak sie nie pomaluje to zasze mnie ktos odwiedzi ,a ja wtedy taka bez makijazu :sorry2: zreszta po jakims czasie taki codzienny szybki makijaz wchodzi w nawyk.A jeszcze Ci powiem,ze ja wlasnie wystapilam przed mezem w takiej sexy bieliznie ... i szaleje za mna od nowa :-D byly swiece ,wino i ta piosenka Michael-Telo-Ai-Se-Eu-Te-Pego, Official-Video-HD, Nossa Nossa - YouTube hehe,wiec juz zawsze bedzie mi sie kojarzyc z czyms goracym i namietnym :-D
I tez mialam okres ,ze bylam mniej zadbana :baffled: przedewszystkim grubsza i chyba dlatego nie chcialo mi sie tak dbac o siebie jak teraz , ale mimo wszystko zawsze z umytymi wlosami i wypachniona :-D tylko gorzej ubrana... a to chyba dlatego,ze nie lazilam tyle po sklepach bo nie mialam prawa jazdy a,ze istnieje ebay to wtedy niewiedzialam ;-) W ogole z kompa korzystam od jakichs 5 lat dopiero :sorry2: i jak zaczynalam to internet byl czarna magia.

Alusia skorzystaj z rad Mateuszkowej a zobaczysz jak Ci sie polepszy :tak: nie zwalaj wszystkiego na wage.... ja juz tez to wczesniej pisalam,ze mozna miec wiecej kg. tylko trzeba o siebie zadbac :tak: a jak zaczniesz o siebie dbac,poczujesz sie lepiej to i odchudzanie Ci lepiej pojdzie.

Mateuszkowa jeden batonik nie zaszkodzi ;) najważniejsze że zjadłaś obiad :D ;D

Jolit@ ja też chyba na weekend przygotuje właśnie taka kolacje a potem ubiore się w jakaś seksowną piżamke i będe go męczyć do rana :)) ;)) a piosenke którą dałaś to mogłą bym słuchać non stop :D ;)

Ej jak namiętnie sie zrobiło - mmmmmm;-) Ja muszę kupić sobie właśnie haleczkę jakąś zwiewną albo gorsecik i też zorganizować wieczorek dla nas:tak: Kurcze, że też moje dzieci nie chcą u mojej mamy spać:baffled: Byłby raj wtedy wieczorem a te cholery zawsze na noc wracaja bo chcą w domu w swoich łóżkach spać:dry:

A ja właśnie dzieciakom pizzę zrobiłam i małżowi sie piecze:-p
Ale zjadłam przed wstawieniem do pieca swoje żarcie co by mnie nie skręcało na sam widok:tak:

Gaja dobry sposob na nie jedzenie pizzy :)) Ja może zrobie w sobote na naszą kolacje :D :D niech ma coś dobrego :))

Ja też przegląam te haleczki na allegro ;)

reklama
Do góry