reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Coś dobrego ;)) żebym mogla teraz zrobić a w domu mam wsio ;) w razie czego tesciowa ma :D ;)
A co do moich małych to oni od zawsze chodzą tak szybko spać... od początku ich kładłam tak szybko spac i się nauczyli :)

reklama
Alusia ale fajnie ci z tym spaniem chłopaków, moje to cholera o 21 to z wielkim bólem sie kładą a wstają o 6-7:dry: Maks wiadomo jak jest hałas to nie chce spać i tez koło 21 usypia i śpi do 6-7 w tym nocne karmienie i szukanie smoka z 3 razy:baffled:

Alusia nie wiem co może jajko na twardo czy na miękko, albo sadzone ?
Albo tuńczyk + kukurydza + ewentualnie jajko na twardo

Angela zawsze szła spać po wieczorynce ;-) tak po 19, teraz to wiadomo później. W tygodniu między 20:30 a 21:00. A w wekendy to różnie.

właśnie powiedziała, że będziemy oglądać ten program Dance na Polsacie, to zaraz idziemy się myć

Ooo jajko sadzone sobie zrobie z kapustą kiszoną? Hmm :) dziwny miks ale trudno :D ;)
Ja dzisiaj "Na dobre i na złe"a potem ide spac :D ;)

e tam dziwny :-p a jaka kapusta zdrowa :tak:
Jeszcze tak mi przyszedł do głowy serek wiejski lekki, albo chleb razowy z twarożkiem, rzodkiewka i szczypiorkiem (ja jadłam na śniadanie)

kurcze głodna się robię, od tego pisania o jedzeniu ;-)

Jajko mi pasuje najbardziej ;D a jeszcze bardziej ta kapusta :D ;) ;D
Włąsnie sobie obliczyłam Avon i w tym miesiacu mam za 320zł <szok> :D

Porażka, porażka, porażka. Cięgle jem, ciągle bym jadła, i ciągle chciałabym jeść. Nic mi sie nie chce tylko bym leżała i jadła. Mam już dość siebie. Popadam na samo dno już. -,-

witam,
toxicstara cóż to za podły nastrój, masz okres załamania ale ja nadal wierzę, że uda ci się nawrócić na właściwy tor:tak:, ja przedwczoraj miałam takie coś, pochłonęłam co miałam w zasięgu ręki ale na zdrowie mi to nie wyszło:-(. Wczoraj zażyłam na noc Alax i rano ładnie mnie przeczyściło, od razu czuje się z kg lżejsza, niesamowite ile człowiek nosi w sobie gó..a:dry:. Przepraszam za sformułowanie chamskie ale taka prawda:-p

A ja w nocy do 1 nie spałam, mąż wyjechał do Poznania z moim tatą na fuchę i kurcze normalnie się bałam:confused:, nie mogłam zamknąć oczu:sorry2:. A teraz ledwo chodzę bo o 7 pobudka:eek:

Hej.
Alusia no sumka niezla ;) a masz jakis sprawdzony kosmetyk? ja tam za bardzo na avonie sie nie znam ,zapachow tam nie kupuje,bo mam swoje ale z tego katalogu co Ty to tez zamowilam pare rzeczy ...

toxi hmmm tylko bys jadla i lezala,,,,,,,,,,to nie jakas handra?depresja czy cus?? cos chyba zajadasz.........a moze po prostu lubisz jesc,wiec nie odbieraj sobie tej przyjemnosci??:-) wage masz taka jak ja kiedys i wzrostu chyba tez tyle -ja kiedys nie twierdzilam,ze mnie za duzo i wcale sie nie odchudzalam...hehe,dopiero po ciazy.

Gaja:-D no dobrze powiedziane!! ja nie moge brac zadnych tabletek przeczyszczajacych...bo mnie raz przeczysci a potem przez tydzien mam problem z WC. Rano na czczo wypijam szklanke wody z sokiem z cytryny i tez mam efekt ;-) a co do meza to swietnie Cie rozumiem...ja caly tydzien bylam w stresie jak moj M pojechal do polski.

Ostatnia edycja:
reklama
dziendobry

nie było mnie już wczoraj bo tak sie pożarłam z meżem , ze ku... i hu.. leciały we wszystkie strony świata :no::no: Mateusz stwierdzil, że nie będzie jadł na noc no i tak sie to zaczęlo, nerwy nam puściły, więc zaczął sie sajgon... póxniej były rozmowy, jakis film w tle o samurajach na tvn:-D a dzisiaj rano udany sex:-p więc już jest ok
i uwaga...

waga pokazuje mniej!!!! ha!! pomimo wczorajszego podjadania 68,2 kg !!

ale suwaczka nie zmieniam, poczekam do jutra, może to wahania wody .. :eek::eek:

toxicstar - musisz sie skupić, teraz sa ostatnie miesiące kiedy da się to i owo schowac pod swetrem ! twoje zadanie: wlozyć jeansy, do tego podkoszulke i tak, żeby boczki nie wystawały!! - ja tez do tego daże..

Gaja - a cóż to za specyfik ??

Jolit@ - jak tam hula hop ??? :-D:-D:-D

wiecie, ja przed ciaża nigdy ale to nigdy sie nie odchudzałam, czasem bylo więcej, czasem mniej, ale nigdy jakos nie robiło to na mnie wrażenia..a teraz.. masakra..jakas obsesja

Do góry