reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
cześć dziewczyny;-)
przyszłam po poradę..
Muszę wykonać kilka płatnych badań- m.in.: toksoplazmozę, cytomegalię, odczyn coombsa, Hbs, HCV no i HIV.
Słyszałam że jedynie HIV uda mi się zrobić za darmo na Krakowskiej.
I tu moje pytanie- może orientujecie się w którym laboratorium uda mi się zrobić te wszystkie badania na raz?
Dodam,że jestem spod Białegostoku..pytałam w swoim przyszpitalnym laboratorium, ale stwierdzili,że wszystkich tych badań i tak mi nie zrobią, a za część z nich zapłacę 200zł - babka poradziła,żebym poszukała laboratorium w Białymstoku,bo bardziej mi się to opłaci ;-)

Dobre pytanie , bo tez będe te badania robić

martusionek- bardzo dziękuję :-) własnie tam dzwoniłam.
e-stera- wypytałam o ceny wszystkich tych badań, może Ci się przyda:

Toksoplazmoza IgM 30zł IgG 30zł =60zł
Cytomegalia CMV IgM 30zł IgG 40zł= 70zł
Odczyn Coombsa (PTA) =35zł
Hbs (antygen) =25zł
HCV=30zł
HIV=30zł

wychodzi 250zł, ewentualnie można ten HIV za darmo na Krakowskiej zrobić i wyjdzie 220;-)
Nie trzeba być na czczo, można zrobić wszystkie badania na raz, a krew można zdawać od 7 do 17. Nie musisz się wcześniej umawiać- zajeżdżasz z dowodem i tyle.
Powodzenia i raz jeszcze martusionek- dzięki za podpowiedź z tą Diagnostyką :-) Pozdrawiam :)

reklama
na Mickiewicza,zaraz za Alfą,biorę tam 10 lat i się nie zawiodłam.Na ul Stromej,na przeciwko centrum stok jest cielęcina na zamówienie,też polecam.

A tak pozatym to gratuluję przyszłym mamusiom:)

Ostatnia edycja:
Do góry