reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Macie pomysł jak zachęcić niesforną Zu do korzystania z nocnika albo sedesu? Pomysłów mi brakuje... A przeszkadza jej pielucha. Sika tylko do brodzika... Postawiłam tam nocnik to nie weszła i zrobiła siku na podłogę. Masakra jakaś.

Na moje dziecko najlepszym sposobem był przykład innych dzieci, więc może wizyta u jskiejś koleżanki , której dziecko robi już na nocnik albo sedes?My się polecamy jakby co :-)

Na moje dziecko najlepszym sposobem był przykład innych dzieci, więc może wizyta u jskiejś koleżanki , której dziecko robi już na nocnik albo sedes?My się polecamy jakby co :-)

My lalkę sadzaliśmy ;P Wczoraj był mały postęp, bo siadała na nocnik i mówiła "siii" ale nie zrobiła do niego siku. Zrobiła obok... Wiesz, może skorzystam z Waszej pomocy ;)

Gratuluję fasolek i maleństw, które są już na świecie:-)
natalunia-my zakupiliśmy nocnik, ale ja jakoś nie przekonana, żeby już Zuzię uczyć (1 rok, 2 tygodnie)...wolę, żeby najpierw się chodzić nauczyła, bo jeszcze niestety nie chce się puścić(za jedną rączkę chodzi)

Też rodziłam w PSK. Zadowolona jestem, ale połóg był ok, tylko dlatego, że ja czułam się świetnie, dziecko zdrowe, spało i jadło, wszystko się goiło ładnie, itp. ale jak widziałam jak reszta pań była traktowana (totalna olewka), to jakoś nie zachwycam się...

No ale poród super, bo znieczulona dobrze byłam i M przy mnie:-Dchoć jakoś specjalnie tam nade mną nie skakali

Cześć Dziewczyny.

Mam pytanie... któraś z Was wie gdzie w Białymstoku można kupić barwniki spożywcze?

Na poniedziałek ciasto musi być gotowe, więc allegro odpada.

ja kupywalam barwniki spoz w hurtowni spozywczej na ulicy, handlowej , 1 buteleczka ok 13 zl, ale za to wystarcza na bardzo dlugo, bo jedna kropelka i ciasto zabarwione dosc intensywnie. tylko trzeba zapytac przy kasie bo oni to maja na zapleczu.

reklama
hej a co tu taka cisza?
Natalia- jak tam sie czujesz?jak Zu? przygotowana na maleństwo?
pozdrawiam reszte Białostoczanek :-)

A dzięki, dobrze :) Zuzia codzienne na dobranoc daje buzi dla dzidzi (całuje brzuch) i opiekuje się lalkami. Tak się wydaje, ale te 3 miesiące zlecą jak pstryknięcie palcem... Zamierzam rodzić w USK. Tam też pracuje mój lekarz. Tak prawdę mówiąc nie mogę się doczekać stycznia ;) Zuzia już też pokazuje zabawki, które będzie dawać swojej siostrzyczce.

Zuzia w końcu robi siku na nocnik! jak nie ma pieluchy to siada i sama robi siku. niestety nie prosi na nocnik... Ale wszystko przed nami :)

Jak tam Kacperek?
Ela, jak Maja?

Do góry