marcia7
Zaciekawiona BB
Wiesz już czy będzie córeczka czy synek?
SYNEK będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz już czy będzie córeczka czy synek?
SYNEK będzie
Macie pomysł jak zachęcić niesforną Zu do korzystania z nocnika albo sedesu? Pomysłów mi brakuje... A przeszkadza jej pielucha. Sika tylko do brodzika... Postawiłam tam nocnik to nie weszła i zrobiła siku na podłogę. Masakra jakaś.
Na moje dziecko najlepszym sposobem był przykład innych dzieci, więc może wizyta u jskiejś koleżanki , której dziecko robi już na nocnik albo sedes?My się polecamy jakby co :-)
To zapraszamy.Ale Zuzia ma dopiero 20 miesięcy więc spokojnie, ma jeszcze czas na załapanie tej trudnej czynności.
Cześć Dziewczyny.
Mam pytanie... któraś z Was wie gdzie w Białymstoku można kupić barwniki spożywcze?
Na poniedziałek ciasto musi być gotowe, więc allegro odpada.
hej a co tu taka cisza?
Natalia- jak tam sie czujesz?jak Zu? przygotowana na maleństwo?
pozdrawiam reszte Białostoczanek :-)