reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Ale cudnie na dworze........................a Oli przeziebiony.Kaszle okropnie, ma katar......ale osluchowo czysto.
Musimy sie kisic w domu , wrrrrrrrrrrrr
yh faktycznie pogoda super słońce grzeje przez okno :p dużo zdrówka dla Synusia :) :*

a my wczoraj po wizycie u lekarza przede wszytskim obserwacja smcta i dicomfor 30 mamy skierowanie do szpitala wrazie jakby cos sie działo to jechac odrazu wlasnie do szpitala a nie wozic sie po pogotowiach ... po nocy były 2 kupki ale juz lepsze :p wiec moze poprawia sie i mały był usmeichniety od rana jednak teraz mi marudzi bo czas spania ;-) wiec idziemy spac :)

miłego dnia :)

reklama
hej dziewczynki . bedac przez prawie 2 dni u rodziców nie mialam neta..... ojj nie bardzo z TYmi maluchami coś sie dzieje, zdrowka zycze duzo.
ja dziś mimo rannego zachwytu pogoda, myslalam ze cos moze porobie a tu niestety, chyba szykuje sie wielkimi krokami do porodu. bo tak jak mowilam wszystko mi sie rozchodzi i strasznie boli. dzis to wogóle kroku nie dam rady zrobić.
teraz siedze i wertuje alegro z chustami , bo nie moge se odpuscic zachwytu nad nimi i sie tak zastanawiam bo wybór wielki. tylko nie rozumoem az tak wielkich rozbierznosci cenowych od 50zl do 200zł.... czyli jak znalazlam chuste elastyczna 100% bawełny za ok 60 zl to znaczy ze moze byc jakas zla jakosciowo??? Wy juz macie takie chusty to moze cos podpowiecie. obserwuje aukcje np na alegro sprzedawcy "pentelka" co wy na to?
dzieki i pozdrawiam

hej dziewczynki . bedac przez prawie 2 dni u rodziców nie mialam neta..... ojj nie bardzo z TYmi maluchami coś sie dzieje, zdrowka zycze duzo.
ja dziś mimo rannego zachwytu pogoda, myslalam ze cos moze porobie a tu niestety, chyba szykuje sie wielkimi krokami do porodu. bo tak jak mowilam wszystko mi sie rozchodzi i strasznie boli. dzis to wogóle kroku nie dam rady zrobić.
teraz siedze i wertuje alegro z chustami , bo nie moge se odpuscic zachwytu nad nimi i sie tak zastanawiam bo wybór wielki. tylko nie rozumoem az tak wielkich rozbierznosci cenowych od 50zl do 200zł.... czyli jak znalazlam chuste elastyczna 100% bawełny za ok 60 zl to znaczy ze moze byc jakas zla jakosciowo??? Wy juz macie takie chusty to moze cos podpowiecie. obserwuje aukcje np na alegro sprzedawcy "pentelka" co wy na to?
dzieki i pozdrawiam

ja mam pentelki .... i powiem ci ze zadowolona jestem ale ona pamietaj ze do 10kg tylko czyli na 4 miesiace no gora 5 ... bo pozniej sprezynuje sie... a ta co zakladalam na spotkaniu to tez byla elastyczna i powiem ci ze wogole inna ... pewnie od firmy zalezy ... a jezeli chcesz to ja ci moge swoja pożyczyć jak kupie sobie tkana ... bo tak jak mowie ona przyda ci sie na poczatek tylko :) a na tkana tez mi szkoda kasy wydawac okolo 300 na dobra.... wiec szukam czegos tanszego :)

Filonka ja ma z Leny Lamb i jest rewelacyjna. Moja sąsiadka ma taką za 70 zł (nie pamiętam firmy, ale na pewno inna niż pentelki, bo tam jest jakaś długa nazwa) i po praniu trochę się skurczyła, a moja jest cały czas taka sama. Za swoją zapłaciła 130 zł. Teraz na tkaną się przestawię ;-)

Kasia dzieki za podpowiedz... a wiec sie zastanowie nad tym co napisałas. :) ja juz na nogach od 7.00 ( dzis wizyta u gin, i rozjazdy po miastach Łapy- Wys.Maz. w róznych spr."ze urzedy nie obchodzi ze sie juz ledwo chodzi"!!! ) ale zajezdzam po mame bo sie juz sama boje jezdzic .
tak wiec do popołudnia.
miłego dzionka życzę wszystkim ( choć tak słonecznie jak wczoraj to się chyba nie zapowiada:( )

heh z godz temu wróciłam dopiero do domu... padam. moje dziecie wazy 3100 :) i 8-9 IV mam miec cc/ tyle z wizyty u lekarza
a co do reszty spraw to nienawidze biurokracji....!!!!
jutro musze na wieczór dp szkoły na ćw. jakie te ostatnie tyg są ciężkie.

o to ładna waga:)
choć to tak też z nią różnie bywa:)
a szkoły współczuję ja urodziłam w marcu a od maja zaczynały się roczne zaliczenia wszystkiego bleee a jeden jedyny egzamin od koniec ciąży zawaliłam totalnie ale już nie dałam rady się skupić

no to Filonka już bliżej niz dalej :-);-) supcioooo i waga ładna... mi mówili nawet na dzień przed porodem,że mała waży 3900 a urodziła się 3550 tak więc tak do końca trudno w to uwierzyć:szok:

ech, a wiecie,dokładnie rok temu dowiedziałam się,że w ciązy z Oleńką jestem...w 6 tyg....ale tenczas szybko leci... okropnie szybko szok!! a teraz Ola już taaakaaa duża;-)

reklama
Witam, u nas juz lepiej..obeszło sie bez antybiotyku.Tylko Bactrim.....juz mnieiij kaszle, mniejszy katar :-)
Wychodizmy na prosta :-)Ale jeszcze ze 2, 3 dni w domu będzie mały siedziec.
Pediatra super.......robila wszystko tylko żeby nie dac antybiotyku-za to ja cenie :-)

Do góry