reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Kasi wózek był dla mnie wzorem poszukiwań :tak: Bo jak wkleiła zdjęcia na BB listopadówek 2009 to tak mi się spodobał, że właśnie takiego chciałam. Ale moi rodzice kupowali wózek w prezencie dla Zuzi i to oni wybierali (ja tylko sugerowałam). Nie narzakm na Takko Jumper, ale to koło mnie rozbroiło. Na szczęście do piątku będę miała kółko z powrotem :-)

E-stera - ja jestem chętna na jakieś czerwone fajowe i jestem chętna na niebieskie :-)

reklama
witam was serdecznie. chcialabym do was dołączyć, trosze sie naczytałam, wystukałyscie az 1000 stron, gratuluje, fajnie ze sie wspieracie, pomagacie sobie nawzajem, Mam nadzieje ze długo z wami zostane. Kiedys wchodziłam często na BB, ale zrobiłam chyba z roczną przerwę, mam nadzieje ze tym razem was nie opuszczę heheh. buziaki pa

Natalunia..oj jak ja bym chciała żeby nam się w końcu udało..Czekamy na to co przyniesie nam los..
A teraz taka mała prywata..
Poza tym mam 26 lat ( rocznikowo ) i pracuję z dzieciakami w szkole..

Ola_PM powodzenia w staraniach.
A ja po 2 ciężkich dniach pracy mam chwilę dla siebie, no i dwa dni wolnego. Także coś za coś. Raz jest ciężej a raz lżej. Ale przynajmniej spędzam dużo czasu z Paulinką, pomimo że pracuję na pełnym etacie.

Ola witaj i powodzenia w starankach................tak to jest, jak czegos bardzo chcemy to tego nie mamy
Olis chrapie.......................cisza i spokoj.............nawet nie jestem glodna.....opijam sie woda z cytryna, bo trzeba 2 litry dziennie na tej diecie

reklama
Do góry