reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Agak trzymaj się - wiem jak to jest miec taki dzien .... jutro bedzie lepiej - zawsze po tych ciezkich dniach wychodzi słoneczko ... buziaki dla Ciebie :-*

reklama
Dzięki Tusia:) Ale noc także była ciężka. Już nie wiem co się dzieje z Patrykiem bo Iza to sie poprostu nudzi w domu a on nigdy sie tak nie zachowywał. Napewno to nie sa uszy bo w nocy ładnie je może on tez ma chore gardło. Najpierw Iza była chora teraz ja mówię jak skrzypiące drzwi może i on to złapał :( Ale kiedyś lekarka mi powiedziała ze takie małe dzieci nie chorują na gardło - tylko nie wiem ile w tym prawdy. A może mam za suche powietrze w domu? Te moje wiecznie mokre okna wyciągają wilgoć z powietrza chyba. Chociaż teraz zamarzła woda więc na oknach mam na dole i na ramach lód - szyby dalej mokre. Dzisiaj na noc postawię miskę z wodą koło łóżeczka Patryka i zobaczymy.

No nic pozdrawiam Was serdecznie i aby do wiosny bo te temperatury są nie do życia. Dzięki Bogu słoneczko ślicznie świeci:)

Agak - u mnie dzis tez na oknie balkonowym gruba czapa lodu - normalnie ide t zglosic bo mi az rolety prymarzly - wsciekla jestem - szokk

AGAK u nas okna zamarzniete a na grzejnikach mokre reczniki i nawilzacz okragła dobę chodzi inaczej nie da sie oddychac bo kaloryfery hajcuja i powietrze suche jak pieprz... a i tak siedze w swetrze bo okna stare. 27-go będa nam wymieniac, bo własciciel łaskawie się wykosztował. My uciekamy do Bielska a oni niech tu rozwalaja ;)

cześć dziewczyny! Witaj Fitt coś się stało z forum na noworodku, u Ciebie też?
Zastanawiam się nad zmainą lekarza (zostało mi 1,5 m-ca do rozwiązania), a bardzo mi zależy na porodzie na W-szkiej. Co zrobić by się tam dostać, jakby nie mieli ostrego dyżuru? I nie wiem jak inni lekarze patrzą na zmianę lekarza na niecałe 2 m-ce przed porodem? Proszę o rady!!!!

czesc Mania na Warszawską poprostu jedziesz i muszą Ciebie tam przyjąć nawet jeśli nie mają ostrego dyżuru. Ale zastanów sie nad tym ponieważ tam tylko budynek został odnowiony cała reszta czytaj personel jest stary i do bani przynajmniej ja tak trafiłam i o mały włos nie zapłaciłabym największej ceny bo U Patryka zanikało już tętno. W każdym razie zyczę wszystkiego najlepszego. Co do lekarza to mi nie udało sie zmienić tylko ze ja próbowałam przed samym porodem:) Ale zawsze możesz spróbowac:)

Dzień dobry mamuśki!!! ;D
Dziękuję bardzo agak29 za porady! :laugh: Ciągle sie zastanawiam czy jest jakikolwiek sens zmieniać lekarza teraz, czy to coś da? Czy pomoże? Może zostawić tak jak jest i zdać się na los?
Zaczyna mnie to wszystko strasznie wkurzać, że też nie można doczekać rozwiązania bez żadnych stresów, tylko kombunujesz co zrobić by spokojnie urodzić, bez narażania siebie i dzidziusia na niepotrzebny stres. Przyjmą czy nie przyjmą, zajmą się jak trzeba czy nie, czy będą czekać na łapówę. TO STRASZNE CO SIĘ W NASZYM KRAJU DZIEJE!!! :mad:
Gorąco pozdrawiam obecne i przyszłe mamuśki- M.
P.S. Dziewczyny kupowałyście coś na allegro, chodzi mi o ciuszki i tym podobne rzeczy dla dziecka?
.png

Hej Mania. ja kupiłam poscielkę z baldachimem ale tak sobie jestem zadowolona...material troche kiepski. Nastepnym razem kupiłabym tylko sprawdzonej firmy, p. Glucka.Ciuszki dostałam po rodzinie i koleżankach, sporo kupiłam w ciucholandzie na ciepłej.Nowychg nie opłaca sie, maly rosnie szaleńczo, niektórych wcale nie nalożyl, a żeby pochodził w reszcie przebieram go non stop...w sumie niewiele tych ciuszków trzeba, baby dla przyjemności kupuja- swojej przyjemności, bo takie to sliczne...pare body w różnych rozmiarach, pare spiochow, wszystko z dołu zapinane...i tyle.

mania ja prawie wszystko kupiłam i kupuję na allegro. Tylko własnie sprawdzonych firm. Wychodzi mi duzo taniej i z dostawa do domu. Teraz własnie czekam na krzeselko do karmienia. Ciuszków na allegro nie kupuje, chyba ze nowe. Bo uzywane kupuje tak jak Kalina w ciuchlandzie.

reklama
Witam i donoszę, że widziałam dzis swoja pociechę jak pływa sobie i fika koziołeczki. Ma 10 i pół tygodnia i bijące serduszko :) Trzeba będzie powtórzyć USG za 2-3 tygodnie, bo narazie nie widać przestrzeni karkowej, bo jest za malutkie. Termin mam na 17-go sierpnia. :)

Do góry