reklama
Agak29
Fanka BB :)
Dzięki Tusia Ale noc także była ciężka. Już nie wiem co się dzieje z Patrykiem bo Iza to sie poprostu nudzi w domu a on nigdy sie tak nie zachowywał. Napewno to nie sa uszy bo w nocy ładnie je może on tez ma chore gardło. Najpierw Iza była chora teraz ja mówię jak skrzypiące drzwi może i on to złapał Ale kiedyś lekarka mi powiedziała ze takie małe dzieci nie chorują na gardło - tylko nie wiem ile w tym prawdy. A może mam za suche powietrze w domu? Te moje wiecznie mokre okna wyciągają wilgoć z powietrza chyba. Chociaż teraz zamarzła woda więc na oknach mam na dole i na ramach lód - szyby dalej mokre. Dzisiaj na noc postawię miskę z wodą koło łóżeczka Patryka i zobaczymy.
No nic pozdrawiam Was serdecznie i aby do wiosny bo te temperatury są nie do życia. Dzięki Bogu słoneczko ślicznie świeci
No nic pozdrawiam Was serdecznie i aby do wiosny bo te temperatury są nie do życia. Dzięki Bogu słoneczko ślicznie świeci
Ż
żużaczek
Gość
AGAK u nas okna zamarzniete a na grzejnikach mokre reczniki i nawilzacz okragła dobę chodzi inaczej nie da sie oddychac bo kaloryfery hajcuja i powietrze suche jak pieprz... a i tak siedze w swetrze bo okna stare. 27-go będa nam wymieniac, bo własciciel łaskawie się wykosztował. My uciekamy do Bielska a oni niech tu rozwalaja
mania78
cześć dziewczyny! Witaj Fitt coś się stało z forum na noworodku, u Ciebie też?
Zastanawiam się nad zmainą lekarza (zostało mi 1,5 m-ca do rozwiązania), a bardzo mi zależy na porodzie na W-szkiej. Co zrobić by się tam dostać, jakby nie mieli ostrego dyżuru? I nie wiem jak inni lekarze patrzą na zmianę lekarza na niecałe 2 m-ce przed porodem? Proszę o rady!!!!
Zastanawiam się nad zmainą lekarza (zostało mi 1,5 m-ca do rozwiązania), a bardzo mi zależy na porodzie na W-szkiej. Co zrobić by się tam dostać, jakby nie mieli ostrego dyżuru? I nie wiem jak inni lekarze patrzą na zmianę lekarza na niecałe 2 m-ce przed porodem? Proszę o rady!!!!
Agak29
czesc Mania na Warszawską poprostu jedziesz i muszą Ciebie tam przyjąć nawet jeśli nie mają ostrego dyżuru. Ale zastanów sie nad tym ponieważ tam tylko budynek został odnowiony cała reszta czytaj personel jest stary i do bani przynajmniej ja tak trafiłam i o mały włos nie zapłaciłabym największej ceny bo U Patryka zanikało już tętno. W każdym razie zyczę wszystkiego najlepszego. Co do lekarza to mi nie udało sie zmienić tylko ze ja próbowałam przed samym porodem Ale zawsze możesz spróbowac
mania78
Dzień dobry mamuśki!!! ;D
Dziękuję bardzo agak29 za porady! :laugh: Ciągle sie zastanawiam czy jest jakikolwiek sens zmieniać lekarza teraz, czy to coś da? Czy pomoże? Może zostawić tak jak jest i zdać się na los?
Zaczyna mnie to wszystko strasznie wkurzać, że też nie można doczekać rozwiązania bez żadnych stresów, tylko kombunujesz co zrobić by spokojnie urodzić, bez narażania siebie i dzidziusia na niepotrzebny stres. Przyjmą czy nie przyjmą, zajmą się jak trzeba czy nie, czy będą czekać na łapówę. TO STRASZNE CO SIĘ W NASZYM KRAJU DZIEJE!!!
Gorąco pozdrawiam obecne i przyszłe mamuśki- M.
P.S. Dziewczyny kupowałyście coś na allegro, chodzi mi o ciuszki i tym podobne rzeczy dla dziecka?
Dziękuję bardzo agak29 za porady! :laugh: Ciągle sie zastanawiam czy jest jakikolwiek sens zmieniać lekarza teraz, czy to coś da? Czy pomoże? Może zostawić tak jak jest i zdać się na los?
Zaczyna mnie to wszystko strasznie wkurzać, że też nie można doczekać rozwiązania bez żadnych stresów, tylko kombunujesz co zrobić by spokojnie urodzić, bez narażania siebie i dzidziusia na niepotrzebny stres. Przyjmą czy nie przyjmą, zajmą się jak trzeba czy nie, czy będą czekać na łapówę. TO STRASZNE CO SIĘ W NASZYM KRAJU DZIEJE!!!
Gorąco pozdrawiam obecne i przyszłe mamuśki- M.
P.S. Dziewczyny kupowałyście coś na allegro, chodzi mi o ciuszki i tym podobne rzeczy dla dziecka?
Hej Mania. ja kupiłam poscielkę z baldachimem ale tak sobie jestem zadowolona...material troche kiepski. Nastepnym razem kupiłabym tylko sprawdzonej firmy, p. Glucka.Ciuszki dostałam po rodzinie i koleżankach, sporo kupiłam w ciucholandzie na ciepłej.Nowychg nie opłaca sie, maly rosnie szaleńczo, niektórych wcale nie nalożyl, a żeby pochodził w reszcie przebieram go non stop...w sumie niewiele tych ciuszków trzeba, baby dla przyjemności kupuja- swojej przyjemności, bo takie to sliczne...pare body w różnych rozmiarach, pare spiochow, wszystko z dołu zapinane...i tyle.
Ż
żużaczek
Gość
mania ja prawie wszystko kupiłam i kupuję na allegro. Tylko własnie sprawdzonych firm. Wychodzi mi duzo taniej i z dostawa do domu. Teraz własnie czekam na krzeselko do karmienia. Ciuszków na allegro nie kupuje, chyba ze nowe. Bo uzywane kupuje tak jak Kalina w ciuchlandzie.
reklama
G
Gosik
Gość
Witam i donoszę, że widziałam dzis swoja pociechę jak pływa sobie i fika koziołeczki. Ma 10 i pół tygodnia i bijące serduszko Trzeba będzie powtórzyć USG za 2-3 tygodnie, bo narazie nie widać przestrzeni karkowej, bo jest za malutkie. Termin mam na 17-go sierpnia.
Podziel się: