reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Witamy.
U nas dzisiaj byl konkurs kolęd, moj średniaczek spiewał i bardzo ładnie nawet, mama( czyli ja) żem grała. Byly gwiazdy kręcące się, z pomponami z bibuly, i szopki, i janioły śliiiiczne...chyba wam wkleje kilka....;-)
hej kolęda, kolęda!
img0009fg1.jpg

ja sobie tez własnie kolęde zaspiewałam. Ale od poczatku: Witek zbił na dywanie moja ukochana porcelanową miseczke, nie dośc tego - oczywiscie jak zaczęłam sprzatac lazł do szkła, odpychając go wbilam sobie szkło w rękę, jak odkurzałam popsul sie odkurzacz... no to sobie musiałam pokolędowac... dobrze, ze sąsiedzi jeszcze w pracy.... czastuszki to raczej były sadzac po słownictwie.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no i co z imieninami?:sick:

Ciekawe skąd Witek wziął tą miseczkę he? :-p
Ja Żużak nie piszę się na imprezę u Ciebie, mąż dwa dni pod rząd mnie na pewno nie zwolni :-(
Apropos Witka .... Co z jego operacją? Nic nie piszesz ....

To ja też sie zapisuję na imieniny:-) , ale z Zosią, żeby nie siedzieć jak na szpilkach i nie zastanawiać się czy przypadkiem nie jest głodna :happy:

reklama
Aniulek zapraszam!! jak sie nie boich stajni augiaszowej, małego kosmity kąsajacego po kostkach, psa zamerdowujacego ogonem na smierć - zapraszam naprawde serdecznie!!:-D:-D

Co zrobic? Nie wiem jak czesto sie widujesz z ex ale ja przy każdej okazji staram sie wygladac tak, zeby potem koparę włóczył za soba przez pare dni.

Do góry