reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witam dwie nowe babeczki :-)
Karolka ja chodze do Przepieścia, ale on nie z Warszawskiej. Tam nie znam nikogo - kiedyś był godny polecenia Kupisz, ale teraz to nie wiem. Ale tak na prawdę to musisz sama sprawdzić, który Ci będzie lekarz odpowiadał, bo to bardzo subiektywna ocena powinna być.
Co do gronkowca, to niestety bardzo dużo się słyszy o tym, że niestety nie da się z tamtąd wyplenić, więc szaleje ostro. Pozostaje mieć nadzieję, że "nas to ominie" :)
Jak masz jakieś konkretne pytania to śmiało - strzelaj, jeśli tylko będę mogła chętnie pomogę :)
Życze miłej nocki wszystkim :)

reklama
Czyli co do gronkowca 50/50;-)
Cześć Karolka! Nie słuchaj innych:no: słuchaj nas:tak: uśmiechaj sie dużo, dbaj o siebie, rób sobie przyjemności i myśl pozytywnie. Dopiero potym pomyśl o lekarzu! Wszystko ułoży się bardzo dobrze. A z tym wszystkim ... to i tak wszystkiego nie przewidzisz:-) - wiem to z doświadczenia.
Aniulek trzymam kciuki bardzo mocno! Oj, jak ja nie lubię takich ojców!

A co do moich spraw urodzinowo/przedszkolnych to te opiekunki to .... siostry zakonne!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Chyba nie rozumieją o co chodzi, bo.... same dzieci nie posiadają:-D :-p Już mi przeszło, ale sprawy tak nie zostawię, musiłam sie tylko rozweselić i jutro idę im powiedzieć, że jestem baardzo nie zadowolona i oburzona takim załatwieniem sprawy. Mój kochany mąż po cichu mi powiedział, że on nie zgadza sie, żeby one nie miały żadnego poczucia winy, więc musimy je w nich wzbudzić.:-D :laugh2: :-D :laugh2:
Spotkanie kolędowe sie odbyło. Dzieci w czasie przedstawienia panowały nad opiekunkami:happy: - miały własną wizję jak powinno być:-D :-D :-D W przyszłym tygodniu jeszcze dwa razy dzień babci - ale to juz babć zmartwienie:-p - ja poczekam na podwórku:cool2:
A wizyta u fryzjera tak mnie odmieniła, że moje własne dziecko mnie nie poznało:laugh2: Widac dawno mnie nie było u tego fryzjera:laugh2: ;-)

Witam:-) Serdecznie witam nowe koleżanki na forum:tak: Jest nas coraz wiecej, fajosko! A u nas Magda się rozwija.Zmieniła godziny spania nocnego. Nam się ciężko przestawic nadal wstajemy ok 4 rano i czekamy, aż Magda sie obudzi hehe. Ona teraz się kładzie ok 22-23 i wstaje 6-7.Niby lepiej, tylko dlaczego ja wstaję o 4 i nie moge zasnąć?:confused: Aaa i zaczęła tak ślicznie gruchać;-)
Przygotowania do chrzcin pełną parą. Jutro ostatni wolniejszy dzień. Ciagle się obawiam, ze będzie płakać..Nie cierpi zakładać czapki, a przecież do sakramentu trzeba będzie zdjać...
Aniulka, ja też jestem po 30:happy: Teraz odkrywam pełnię życia:-D
Karolka, ja jestem z tych od Przepiescia:tak:
Lideczka, jak się czujesz?
Aśka
, to w tym tygodniu zdajesz? Trzymac kciuki trzeba:tak:
MAgdalenko, czasami mała zmiana fryzury, a jaka zmiana nastroju!!! A poczucie winy trzeba wzbudzić. A co!
Gosik, jak tam Zosia? Akceptuje już nową sytuację? Jak mama sobie radzi?
Jeśli nie macie nic przeciwko, to zabrałabym krzesełko do siebie, póki jeszcze kocurek nie objadł go. Mini zagraca ono mieszkanie, pewnie MArta nie ma jak za kotem biegać. Bieg z przeszkodą:-)
Dobrej nocy, dobre kobietki!

Anetka myslę, że jedynie kot będzie miał Ci za złe:-D:-D. jesli chodzi o mnie zabieraj.

Nadpodziw dobrze poszły mi aukcje na allegro. Pracuje nocami. Dzis ide do apteki po okulary - polówki. nie stac mnie na razie na ładne z salonu.

jak skonczy się nawał zamówien, kończe prawko. Chyba ściągam enerigię z kosmosu......

Witamy Karolinę:-) Ja tez chodziłam do Przepieścia(prywatnie) i jestem zadowolona. Ja rodziłam w PSK, nie wiem czy tam jest gronkowiec, ja sie nie zaraziłam:happy: A który to tydzień u Ciebie? Domyslam się, że sam początek? Dobrze sie czujesz?
Magdalenka, zasuń im coś z Pisma Świętego. Będą musiały poczuć sie winne z urzedu:-D

Cześć dziewczyny! Dzięki, że tak miło mnie przywitałyście. dziękuję równiez za odpowiedzi na moje pytania. Jestem przerażona, że plotki o panującym na Warszawskiej gronkowcu, są prawdziwe.... Wiele z was poleca dr Przepieścia. Słyszałam jednak (znowu nie wiem czy wierzyć :-) ) że jest bardzo "szorstki". Póki co chodzę do dr Bagan, nie wiem, czy o niej słyszałyście. Trafiłam tam przez przypadek. Nie mam jednak jeszcze wyrobionego zdania. Męcza mnie straszne kolejki, w jakich czekam na wizytę.
Poza tym jestem chyba w 16 tyg. ciąży (piszę chyba, bo również mam problemy z liczeniem tygodni - jest to 14 tydz. od zapłodnienia).
zaczynam przyzwyczajać się do myśli, że zostane mamuśką :-)

Pewnie będe miała do Was jeszcze całe mnóstwo pytań...

Póki co pozdrawiam Was bardzo serdecznie:-D

Karolcia, słyszałam nazwisko dr Bagan, ale nic więcej. Ja bym nie powiedziała, że Przepieść jest szorstki, jest rzeczowy i ma specyficzne poczucie humoru, mi tam pasuje. Moim zdaniem jest fachowcem i dba o swoje pacjentki. To zależy czego oczekujesz. Jak nie chcesz czekać w kolejkach i mieć bardzo miłą obsługę to chyba państwowo, będzie Ci trudno znaleźć takiego lekarza:baffled: Chociaż mam nadzieję, że jednak się to zdarza:happy:
Aniulek, jak tam? Trzymam kciuki za twoją sprawę. Dzielna jesteś dziewczyna :happy:

karolka...fee...od zapłodnienia. :-D:-Dprosimy bardziej po dzidziowemu. :-D:-D. ja mialam ginka który przez cała moja ciążę nie uzył słowa "płód" i jestem mu za to dozgonnie wdzięczna. zawsze mówił dzidziuś a potem Witek (jak juz było wiadomo).

jestem okularnica...jestem okularnica.....:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Kto przyjdzie do mnie na imieniny 21go??... ciasta chyba kup[ie, bo jak do Anetki pójde to nie będe miała czasu nic zrobic. Ale dobra herbatka i atmosferka gwarantowane.:-D:-D:-D

reklama
Do góry