reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Wklejam kilka aktualnych fotek. Ostatnio często chodzimy do zwierzyńca na plac zabaw(gdyż Zosia zapałała wielką miłością do ślizgawki:-D), może ktoś miałby ochotę z nami się wybrać któregoś dnia?

Załączniki

• 152.jpg
    152.jpg
    107,3 KB · Wyświetleń: 47
  • 153.jpg
    153.jpg
    129,5 KB · Wyświetleń: 49
  • 157.jpg
    157.jpg
    131,1 KB · Wyświetleń: 46
  • 158.jpg
    158.jpg
    69,2 KB · Wyświetleń: 61
Mania to mój głos Olek już ma super facet z niego.
Gosik śliczna Twoja córeczka i tak się sobie uśmiecham bo taki sam rowerek czeka na Wiktorię w garażu to ma być prezent na urodziny. Jak mieszkałam przy Waszyngtona to też często chodziłam na ten plac zabaw a teraz to okazjonalnie.Ale jak będzie ładna pogoda to pewnie sie wybierzemy.

Witajcie!
Bardzo dziękujemy za wszelkie gratulacje:tak:i cieple słowa. A jak mi sie mazy taka łaczka jak na załączonym zdjęciu. Pocieszam, sie, że już niebawm będe mogła wyspacerowac sie do woli, a teraz to itak nie bardzo jest jak, bo pogoda nie dopisuje.
Mania głos oczywiście oddany:-)
Agak przykro mi, że z Twoim synusiem tak sie ułożylo. Wiem z własnego doświadczenia, że upór matki i dążenie do pomocy własnemu dziecku jest w stanie pokonać wszystkie przeciwności! Jestem pewna, że Wam sie też uda!

POzdrawiam i wracam do mojej maszynki dojącej;-)
Magdalenka

Ale cisza na wątku....

A ja dzis na przymusowym wolnym w domu,chorobowym:zawstydzona/y:
Za to siedze i debatuje nad wyborem nianii,mam 3 kandydatki i nie wiem którą mam wybrac.;-)

Dzisiaj odwiedziłyśmy centrum smyka. Bardzo mi sie podobało dla Wiki chyba też bo nie chciała wychodzić. Myślę ,że równie ciekawie jak w Fikolandzie a może nawet lepiej dla takich maluszków.

Krysiu, a gdzie jest centrum smyka????? Gdzieś w Białymstoku?
Wczoraj Olek odgryzł kawałek pojemnika plastikowego:szok:, M. ściągnął mnie z egzaminu, pojechaliśmy na pogotowie, ale nic nie stwierdzono, dzięki Bogu. Dziś na szczęście wyszło wszystko rano i juz jestem spokojna, uff. I weź tu zostaw dzieci z tatuśkiem, a tyle razy powtarzałam, nie dawaj mu nic miękkiego!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś odpoczywam, zaraz wychodzimy na spacer, tylko ten szalony wiatr!
Miłego dnia!

reklama
Centrum smyka jest przy w Galerii Podlaskiej bardzo fajne miejsce dla małych smyków. Mania a jak Wiki miała gdzieś z 7 miesięcy to zgryzła mi kawał folii z butelki na szczeście nic się nie stało a ja myślałam. że ta butelka jej się tak podoba :-D.
A teraz poproszę WIELKIE brawa dla Wiki dzisiaj nawet ze spaceru przyszła z suchą pieluszką. W poniedziałek było najgorzej myślałam że coś się jej pomieszało było tak samo jak w pierwszym dniu ale już wczoraj była tylko jedna wpadka a dzisiaj jeszcze nie było żadnej.Zobaczymy jak będzie dalej.

Do góry