reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witajcie! Ja nadal dwa w jednym.
Żużaczku moje pociechy zawyły z zachwytu na widok kuraka!
A co do zadań z dnia nadzień to też nie jestem ich fanką, bo czasem trzeba mi chwili na pomyślunek i inspirację, nie mówiąc o zakupie jakiś materiałow potrzebnych do realizacji tego co wymyślone. A do tego moje dziecko jest bardzo samodzielne i wszystko chce robić samo, a że niestety z różnych powodów nie jest manulanie za szybkie, więc same rozumiecie, że wieczór to zwyczajnie za mało!
WSzystkim potrzebojącym zdrówka ślę!
MIłego dnia zyczę !

reklama
Ha,ha, fajna kurka:-D A co jak dziecko ma nieuzdolnionych plastycznie rodziców? Prace domowe to chyba powinny być takie, żeby dzieci same były w stanie im sprostać:confused:
Minia, mnie to zdjęcie też raczej przeraziło niż rozbawiło. Jakoś tak strasznie to wygląda...
Kalina, a czy my MUSIMY coś WNOSIĆ do europy?Chyba jesteśmy w niej od dawna? Wiem, wiem, musisz to napisać, nie czepiam się;-)To co ja cenię najbardziej w naszym regionie to pewne cechy mieszkających tu ludzi, spokojne tempo życia i ocalałe fragmenty przyrody, ale jakichś wielkich osiągnięć w dziedzinie kultury to chyba nie mamy. :happy2: A może się mylę. Jeszcze nie byłam w Supraślu w muzeum ikon, podobno mają wspaniałe zbiory, ale nie wiem czy chociaż część powstała na białostocczyźnie.

No nie czepiajcie sie, nie ja wymysliłam. Moge ewentualnie znosić to, ze nie chcecie nic wnosić, ale jak znosić, jesli to moze nie przynosić nic dobrego, chyba będe musiała przeprosic, ze każę nam wnosić...:-)
Żuzaczku, dziekuję. Masz jeszcze. :-)

Nomadzi, znaczy?
Pani dyrektor dzwoniła dzis do mnie, wyrażając troske o moje zdrowie i informując, że oprócz mnie jeszcze przedszkolanka ma zapalenie płuc. :-)Moja klasa pod opieka, jest dobrze, a ponieważ termin konkursowy jest na 11 kwietnia, o czym jej powiedziłam, dodając, że pracuję nad konkursem w domu, rozchmurzyła się nieco.
dawac mi tu wnoszenie do Europy! Ewentualnie: przez turystyke poznajemuy kulturę Europy. kto był w Europie i poznał jej kulturę? Albo gdzie w Polsce mamy turystycznie mozliwe do obejrzenia dzieła inncy, poza polskimi, kultur, hę?

Dobrze, że słonie nie znoszą jajek...portret na słoniowym jajku...ale dinozaury podobno znoszą. Może na allegro jakieś dostaniesz:-)
A ja piszę...piszę o wikingach teraz...retrospekcja tangunowa w tył.A potem będzie smocze miasto.
Zupke ugotowałam maluchowi, a wczoraj ciasto pyszne, juz prawie zjedzone i wiadro frytek...całą rodzine nakarmiłam na nocm bardzo niezdrowo.\A onętki to też kosmosy, tak je nazywają. Ja chcę je w balii żelaznej posadzić, mam takie dwie starem,e, cynkowe. I z tą starością im do twarzy, pięknie zaonętkują się w ogrodzie.
Nie mogę sie doczekać wiosny! Tulipany ju wyłażą! Co prawda dzisiaj minus siedem bylo, ale to już górki...potem wielkanoc....bazie....młode zboże..juhuuuuuuuu!

Żużak wredna Ty Ty Ty .....
Ja tam bym zrobiła teściowej te jaja skoro chce :-D
Apropos teściowej .... życzenia złożyłyście he?:-)

reklama
Do góry