reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Wiesz jaki z taką baba klopot w szkole?
Zamiast uczyć tylko konkursy uskutecznia..koła plastyczne....wycieczki sladami Tatarów czy Żydów.
W dodatku jestem niesolidna, źle prowadzę dziennik i nie chodzę na imprezy integracyjne. hi hi.
tak sobie żartuje.
Wiem, ze mnie nie wyrzucą.
Dzwonilam dzisiaj i kazali mi sie leczyc, boz drowie ważniejsze niż praca. ot, co znaczy miec wyrozumiałego szefa!
Ale ja nie leniuch, dzisiaj plan wynikowy miesięczny napisalam i oddalam, a teraz robie numer gazety konkursowej : Co mozemy wnieśc do kultury Europy". Pisze o naumiuku z kaniuk, Wierszalinie, poetach wiejskich i zespołach folklorystycznych. Dajcie mi pomysl, co nasz region moze wnieśc do kultury Europy, hę?

reklama
Pozdrowionka z Bielskowa! Przyjechaliśmy na imprezkę w sobote - urodziny mamy i spodobało się, nie chciało się wracać do Białego. Mężowy pojechał do pracy, a my zostaniemy z Tymkiem jeszcze kilka dni u rodziców. Dobrze tu, nianiek dużo, ja sobie mogę na basen chodzić, superowo!!!! Joasiu , co tam trzeba??? Napisz może na priva, jeżeli to tajemnica.

Amelko, wiem co to znaczy kilka dni u mamy:-). Oj dobrze, można odpocząć. Ja już mam trochę wyżuty sumienia, bo nie dość, że mama przyjeżdża do nas 3 razy w tygodniu, to jeszcze zwalamy im się na weekendy. MOja mama ma problemy z kręgosłupem, nie może dźwigać, ma zawroty głowy i mdleje jak mocno ją boli, ale nigdy nie narzeka. Jak ją mocniej łapie to mi mówi, że boi się zostać z chłopcami, wtedy zostawiam telefon, albo przyjeżdża z tatkiem.
Kalinko, może jeszcze Czeremszyna, znasz ten zespół, bo kiedyś o nim pisałyśmy;-). Życzymy duuuuużo zdrowia!!!!!
U nas Olek z flukami od wczoraj, a fuj choróbska!!!! Uciekać a sio!

No dzięki, jasne, Czeremszyne opiszę! A masz zdjęcia? Podeślij mi, z prawami autorskimi do wykorzystania! Choć jedno!
Jakimś cudem wikingów zaczęłam Żużaczku, poczytaj sobie!Juz jutro wyruszają i bliziutko, bliziutko do Eidana i jego wesołej kompanii!

Ja bym osiwiała po 2 dniach u mamy :-)
Od dziadków jednych i drugich wracam zmęczona fizycznie i psychicznie ...
Maniuś zdrówka dla słodziaka Olusia :tak:
Kalina Ty się kuruj i nie marudź. Jestem pewna, że o pracę możesz być spokojna :tak::-)

Moja kochana, jestes nieoceniona!
Poganiasz mnie jak karbowy normalnie! Muszę się sprężać, zeby cię czymś zaskoczyć.
Minia, JESTEM spokojna, mam kontrakt na czas nieokreslony, poza tym jestem jedynym polonistą, ha ha.

Ja swoim tydzien daję, nie zagryziesz mnie.
Moi uczniowie ostatnio dramę do "Przepaści" Różewicza robią, z perspektywy babci i dzieciaka...wsólczuj im. :-) Chwilowo przerwę mają, bo choruję.

Kalinko, mówisz masz. Jutro poszperam i coś Ci przyślę, tylko nie mam Twego e-maila. A o tej Czeremszynie myslisz na serio????
Żużaczku cudo natury z Waszego kuraka. Ukłaony dla całej 3ki.:tak:

Przewalałam w kompie stare zdjęcia i trafiłam na fotę jaką zrobiła kiedyś moja sąsiadka swojemu synkowi :-)

Załączniki

• obiad 1.jpg
    obiad 1.jpg
    294,8 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Mania, mahkabra! Moje poczucie humoru nie siega garnka z niemowlakiem, niestety....
A co do czeremszyny, oczywiscie, ze serio!Przysylaj mania na maila , ktory dostaniesz privatnie :-)

Do góry