reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
A u nas chory był Marcin, zasmarkany i zakichany, ale już jest dobrze. My z Tymkiem jesteśmy dzielni i nie mamy zamiaru chorować, o!
Wczoraj byliśmy u lekarza na szczepieniu. Nasz Tymko waży już 6800 :-). Ale mam zakaz picia mleka i przetworów mlecznych, bo ma "kaszkę" na nóżkach i na rączkach przy łokciach wyskoczyła też. Niedobrze, niedobrze. Co ja teraz będę jadła???? Na śniadanko było zawsze musli, pożerałam jogurty, serki wiejskie, twarożki, a teraz? Bieda, normalnie... :-(

60358991jr6.jpg

97923231jm5.jpg

Amelka ale facecisko sliczny!!
A co do diety - zobaczysz, jak łatwo ci przyjdzie. ja osobiscie nigdy nie miałam serca do diet ale dla dzieciaka zupełnie inaczej sie "djeci". Tak "po prostu". Nie jest xle. Przy Bogusiu byłam na bezmlecznej przez 2,5 roku. nawet masła nie jadłam (margaryny też nie).:-D:-D

Boszszszszszsz, po dzieciach widac ajk szybko ten czas leci:-(. Tymcio już kawał chłopa, a Zosia, oj będzie rwać facetów tymi węgielkami. Ma piękne oczy, Gosik, to po mamie czy po tacie?
mamy nianię!!!!! Hurra! Pani Ela jest debesciara, sama się do wszystkiego garnie. Chce wszystko robić sama, na razie jest po 1-2 godz. by dzieci się przyzwyczaiły. Olka nakarmiła i połozyłą spać, nie protestował, więc jest ok. Mikołaj bardzo ją polubił, dziś np. koniecznie chciał by babcia go połozyła spać i koniec. No i usnął przy bajce czytanej przez babcię Elę, bo tak na nią mówimy. Niestety Pani Ela we środę idzie na zabieg wycięcia chyba woreczka :-((laparoskopia) i przez jakis czas pewnie nie będzie mogła nic podnosić, a Olka czasami trzeba . MOże przez jakiś czas damy sobie radę, ale najważniejsze że jest ktoś zaklepany i baaardzo mi się podoba. :tak::-D
Olek na spacerze:

Załączniki

• DSCN04850016.JPG
    DSCN04850016.JPG
    132,1 KB · Wyświetleń: 58
Tymek jest baardzo męski typ a Oluś przesłodki,ma piękne oczy i taka rozesmianą buzke.

Witam w sobotni poranek
Dzisiaj znów pobudka o 5, ale na szczęście ze 2 razy zasnął potem, po pól godziny, ale to już coś, można się zdrzemnąć chociaż troszkę. Mężowy jeszcze śpi, jemu to dobrze. A ja sobie z Tymkiem się zabawiam od rana i też mi dobrze :).
Parę zdjęć wczorajszych Tymka kibica (ubranko i miśko to prezenty od wuja Toma). Będzie miał z kim wuj Tom na mecze chodzić :-)
leaczekhh1.jpg

kibicye4.jpg

99972156on3.jpg

59827676aj4.jpg

Wiktoria ma katar ''gigant'' całą noc nie spała do tego jeszcze gorączka, pewnie i gardło będzie chore lekarka dopiero po 11 przyjedzie . :-:)-(

Krysiu życzymy zdrówka!
A oto zaloty Mikołaja i Anetkowej Madzi:

Załączniki

• DSCN05120012.JPG
    DSCN05120012.JPG
    125,3 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCN05150015.JPG
    DSCN05150015.JPG
    146,7 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry