reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

No to ustalajcie datę i zapraszam! drzwi stoją otworem, dzieci mile widziane:tak:.
Co do pracy, to już nie czuję, że byłam na urlopie:baffled:. Jeden dzień wystarczył na zregenerowanie i powrót do rzeczywistości. Np. dziś miałam zastepstwo na informatyce, podejrzeli naszą stronkę:wściekła/y: i nie wykluczone, że będą zaglądać. Muszę mieć się na baczności:-p i uważać co piszę.
Olko śpi, Mikołaj szaleje, M. siedzi w kuchni z kumplem, a ja idę się przygotowywać do lekcji na jutro. papapapa

reklama
Kalina a Ty miałaś urodziny moje życzenia spóźnione ale szczere
W każdej chwili , zawsze i wszędzie
niech Ci w życiu dobrze będzie !
Niech Cię dobry los obdarzy
wszystkim
o czym serce marzy.

Mam przyjemność przedstawić Państwu prototypowe wersje pisanek ze zdjęciami moich synków kochanych. jestem niesłychanie dumna z mojego pomysłu.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
DSC06450.JPG

DSC06452.JPG

Witajcie Kochane!
Żużaczku cały czas pukam do dobrego Boga za Twoja mamą!
Kalinko samych radości, nowych wyzwań i wiecej niedziel:-) I bardzo sie cieszę że jesteś i że mogłm Cię choć wirualnie poznać:tak:
Mania za Ciebie tez szczególnie się wstawiam, żeby wszystko wskoczyło na właściwe tory.
Wszystkim chorowitkom zdróweczka posyłam.

Ja jeszcze dwa w jednym, choc powiem szczerze mam juz dość!!!!!
Termin mam na 10 marca. Niby nic szczególnego niepokojącego sie nie dzieje, ale żylaki dokuczają mi okrutnie (dali mi zastrzyki profilaktyczne i niby mam je sobie sama robić, ale nie moge sie przemódz więc porosiłam sile fachową w osobie teściowej i już żałuję....). W zeszłym tygodniu jak sie schyliłam to już tak zostałam. Na szczęście moj nieoceniony rehabilitant mnie naprostował - kurcze przecież nawet cesarki takiej złożonej babie w pół łatwo by sie nie dało zrobić:szok: Do tego dochodzą różne nie przewidziane sytuacje - walka z reedukatorem w szkole, złośliwśc przedmiotów martwych, urzędników i ta koszmarna deszczowa pogoda wykańczająca mnie juz dwa dni przed swoim nadejściem!
A Martucha jeszcze sienie obrociła - niby to jeszcze miesiąc, ale poprzednie o tej porze już mnie piętami kopały w żołądek!!!
Na szczęście mój kochany mężuś stara się mi te wszystkie niedogodności rekompensować jak najmocniej!
POzdrawiam cieplutko i postaram sie odezwać, ale niestety w domu nie mam pełnego dostępu do internetu - to ta z złoścliwośc przedmiotów martwych - i czasem udaje mi sie Was podczytać, ale o pisaniu nie ma mowy.

I ja też z chęcia wybiorę się do Mani :tak:. Ja również zapraszam Was serdecznie. Pokażę Wam dzisiejszego Tymka mego.

angel2eb8.jpg
angelcu7.jpg

leaczekzo2.jpg

wczerwonychbutkachgx8.jpg

Toć to już chłop na schwał!!
:-D:-D:-D:-D

Wysięk nosowy w miarę opanowany. Teraz opłakuję straty na urodzie.:baffled:

Mama wychodzi jutro ze szpitala. teraz czekanie na wyniki badań "wycinka".

reklama
Wczoraj wrocilam o 21 do domu po zwiedzaniu galerii bialej z Chińczykiem. dzisiaj o 21 trzydzieści po zwiedzaniu Auchanu z Chińczykiem. W przerwach zdjęcia wszystkiego co się rusza i nie rusza, od kelnerek z Wedla, herbaciarni na Branickich kończąc. Ale cos ci powiem- mam juz pol nastepnego rozdziału, o zamku wilkołaków ;-)jak jutro wrócę ze szkolenia w centrum edukacji tak okolo 2o to moze dokończę i wkleję :-) Trzymaj kciuki. A pisanki basniowe. Dla mnie ta z koniczynką! :-)

Do góry