reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Łał. :-)
Jakiś znajomy teściowej wczoraj się użalał nad tym, że żona pracuje w Bielsku w jakimś Suempolu, niewolnicza praca, od 5 rano do 22, 23...

Suempol to firma "robiąca" łososia Norweskiego. Nawet smacznego. A ta pani to musi dwie zmiany obracać, bo to właśnie dwie zmiany tak czasowo wypadają.

reklama
Witajcie kochane i przeze mnie zaniedbane;-)
Jeszcze nie urodziłam.... choć coraz mi cieżej... ręce coraz krótsze, nogi mi sie chyba wydłużyły.. Ale samopoczuczcie doskonałe humor mi dopisuje, Martucha fika koziołki jak szalona:-)
Myśmy tez swiętowali głównie w domu i dobrze nam z tym. Teraz mja rodzina słóżbowo wybrała sie do Dychowa pod granicę Niemiecka - MAteusz oczywiście korzystajać z tego, że nie trezba mieć paszportów namówil ojca na postawienie nogi na Niemieckiej ziemi;-)Dzisiaj juz wracają - mąz chciał żeby jechali wszyscy, ale ja sie już na takie dalei eskapady nie nadaję:sorry2:
Kalina - mężowy nie samowity!!!!! Ja wiem czemu kolor jest taki - żeby się wyróżniał w szufladzie:-D wśród innej bielizny:cool2: Tak mi sie wydaje, że to głęboko przemyślana decyzja była:tak::-)
Żużaczku to niedługo pozostaniesz nam cieniem... ?
A co TY w Warszawce porabiałaś ????:confused::sorry2:
Agak a dlaczego nie upomniałaś sie o zwolnienie? Chodząc do pracy nie doleczysz...
Zdróweczka zatem Ci przeszyłam.

a tak starałam się zmienić swoje nastawienie do Świąt:

nasz pagajek:
db5d3cbb17b8d70a.jpg

szopka zrobiona przez nas (figurki kupione)
2c15facb779b605emed.jpg

i dekoracja kominka - juz z lalą
c5725d139a67bb1amed.jpg

reklama
Do góry