reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Amelka odpoczywaj jak najwięcej przez te ostatnie dni i spij do bólu,bo lokator na poczatku nie bedzie odróżniał dnia od nocy.:tak:

reklama
Amelkaaa nie słuchaj Żużaka ;-) Jak Ci się trafi taki egzemlparz dzidzioła jak moja Marta. to wyśpisz się do bólu i jeszcze będziesz miała czas się ponudzić :-) Mocno trzymam za Was kciuki!

Gosik heeejooo :-) Już zaczynałam się martwić. Marta też miała zapalenie jamy ustnej własnie jak jej rosły trzonowce. Niefajne to, ale szybko się leczy jak ma się dobry specyfik :tak:Zosia jak zawsze boska :tak:

[FONT=&quot]Dużo zdrowia i uśmiechów[/FONT]
[FONT=&quot]pisków, wrzasków i zabawy moc[/FONT]
[FONT=&quot]sporo radości z tupotu malutkich nóżek[/FONT]
[FONT=&quot]łez szczęścia z pierwszego uśmiechu[/FONT]
[FONT=&quot]ząbka, słowa i kroku[/FONT]
[FONT=&quot]porozrzucanych wszędzie klocków[/FONT]
[FONT=&quot]przytulenia okrągłej główki i uścisków małych rączek.[/FONT]
Dla Madzi z okazji skończenia roczku zyczy ciotka Asia z Zuzią

[FONT=&quot]Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny[/FONT]
[FONT=&quot]Narysują słońce roześmiane, [/FONT]
[FONT=&quot]Zbudują domek z klocków[/FONT]
[FONT=&quot]Małe rączki potrafią napisać mama[/FONT]
[FONT=&quot]I przynoszą mi jabłko czerwone, [/FONT]
[FONT=&quot]ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. [/FONT]
[FONT=&quot]W małych rączkach mieści się cała miłość.[/FONT]
Wszystkiego najlepszego dla Martusi z okazji ukończenia 2 latek życzy ciotka Asia z Zuzią

Asia udowodniła, że nalezy ogladac cudze suwaczki:-D:-D

100 lat dla Martencji!
tort_014.jpg

Wszystkiego najlepszego dla Martusi, dużo wspaniałych chwil, żeby była taka cudna i grzeczna jak dotychczas!!! Buziaczki przesyłam malutkiej solenizantce!
Joasiowej Madzi także spóźnione życzonka ślę, wszystkiego naj naj naj!!!!!!!! Buziaki!

Ile płatków ma stokrotka, ile jabłek ma szarlotka, ile kurek jest w kurniku, ile ząbków jest w grzebyku. Tyle słońca, radości, szczęścia i życia bez cienia goryczy ciotka Anetka Martusi Ci życzy.

prezent.gif

reklama
Ale jestem zakręcona ostatnio, coś ze mną jest nie tak, a to chyba dlatego, że termin mam na jutro i coś się ze mną dzieje niedobrego. Życzonka miały być oczywiście Anetkowej Madzi, która niedawno miała urodzinki. Sorki za pomyłkę. Dobrej nocki dziewczęta, idę już spać. Jutro kolejne ktg, torba do szpitala na wszelki wypadek spakowana czeka ;).

Do góry