reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

kalina mysle, że Świateczny. jak pierniki znikną, to będzie pudełko na herbatę.

I mam super przepis piernikowy, pokoleniowy... i w ogóle. Od Piernikowo zakręconej dziewczyny.

reklama
Kalinko, u nas Mikołąj taki pomagier. Zawsze pomaga mi wkładać brudne pranie i to on włącza pralkę. No i tym razem chciał pomóc;-):-).
W pracy się narobiło. Babka która miała iść na emeryturę od nowego roku, zaczęła się buntować, chce popracowac jeszcze do końca roku szkolnego. wspomnę, że to na jej miejsce miałam przenieść się do gimnazjum pod moim blokiem, od lutego. Mój obecny dyrektor nie jest zachwycony tym, że miałabym wrócić na pół roku, teraz musiałby zwolnić panią która mnie zastępuje, a potem, od września, znów musiałby kogoś szukac na moje miejsce. i jestem w kropce. Mam podjąć decyzję i dac mu odpowiedź w tym tygodniu. powiedział, że wolałby (jeżeli nadal chce się przenieść) abym przeniosła się od lutego. :szok:Co mam robić???????:baffled: Jaką decyzję podjąć. :confused:

Nie moglam sie powstrzymac i wklejam dwa scrapki- kolazyki jesienne.
Mellancholijne!

grochysh2.jpg

jesiennyyt0.jpg

fajne podoba mi sie to
ja zaczelam album robic dla zuzki ale ciekawe kiedy skonczę tzn bede robila kolejne strony
mysle ze za jakis czas jak juz sie wprawie w to matkowanie to bedzie ciutke latwiej :)

Witam wszystkich bardzo aromatycznie.
Własnie nastawiłam ciacho na pierniki. pachnie w całym domu, zwłaszcza, że sama mieliłam przyprawy. MMMM....pychotka. Nie odmówiłam sobie dokładnego wylizania łapek po mieszaniu ciasta.....Tego mi było trzeba:tak:

Żużaczku, ten zapach dotarł do nas i narobił smaka,a u nas nie ma pierniczków. Może jakiś przepis na pierniczki zawsze udajace się????
Siedzę w stresie i czekam na telefon od dyrektorki i nic:angry:....

reklama
hej dziewczyny,
czy ktoras moze polecic mi lekarza z kliniki Arciszewski? moj dr(Lemancewicz) jest na urlopie, a nie chce czekac na niego 2tyg,chcialbym juz zrobic usg polowkowe, kto tam jest jeszcze dobry?

Do góry