reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Joasiu, pięknotka!
A oto co dziś zastałam w pralce:

Załączniki

• DSCN00230001.JPG
    DSCN00230001.JPG
    96,3 KB · Wyświetleń: 40
Dziękować Bogu, ale brudne rzeczy trzymamy w koszu na bieliznę,a do pralki od czasu do czasu coś się wrzuca i tym razem synuś dorzucił kilka rzeczy:-D:szok:.

Zdjecia piekniste, Zuzaczku, doszlu wszystkie.

Joasiah, prezent dla Zuzanki.
zuzankall5.jpg

A pralka, maniu, pierwsza klasa! czyje male lapki to spsociły? Bo chyba nie mąz zamierzał zrobic pranie pampersowe?

Śliczności, Zuza!
Mania, i od razu serce rośnie, że dzieciaczki coraz sprytniejsze? Wie, że brudne rzeczy sie pierze, prawda? No i w czym problem? Czystych nie wrzucił :-)

uuuu... mam SUPER pomysł na prezent swiateczny dla teściów i rodziców.
Ozdobie im pieknie pudełka na harbatę - takie z przegrodami i w środku powkladam pierniki upieczone przeze mnie i udekorowane przez dzieci.
NO BOMBA!! JESTEM W DOMCIU!! HURA!!

To chyba mi trochę weny Kalinkowej spłyneło....:tak::tak:

reklama
Pomysł bajeczny. Pudełka w pierniki? Ciasteczka? Czy inny wzorek? Christmasowy?
A ja nie mam pomyslu. Tradycyjnie. Mnie moja wena omija, na innych siada. Oj, bieda z ta wena.
Zabieram sie do lekcji- jutro do pracy. uff...ale tylko 3 dni, od czwartku wolne. I dobrze!

Do góry