reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witam po powrocie. Szczesliwi i zmeczeni, ponad 1000 km w dwa dni....Trasa przez Pisz, Ruciane Nida, Ostrode, Olsztyn, Elblag i Gdansk-Sopot.
Pogoda cudna, dzieciaki zachwycone. Plywalismy statkiem pirackim, bylismy na jarmarku Dominikanskim, na plazy, na zaglowkach, na pizzy w porcie, na dniach Rucianego- swieto miasta...
Jutro napisze wiecej i wkleje fotki.
Witam szczegolnie cieplutko Anetkę, mame wczesniaczkowej Zuzi. ja tez mam wczesniaczka i juz jest super, po 2 latach sladu nie ma, a urodzil sie w 34 tygodniu.I mial 1 punkt! Teraz super chlopaczek, chcesz to sobie poczytaj na wczesniakach, na wątku Jonatan...Wiem, ze ciezko ale uszka do gory, zycze zdrowka! Caluje wszystkie w opalone nosy.
Padnieta Kalina.

reklama
Kalina, zazdroszczę wyjazdu! Uwielbiam aktywny wypoczynek, a nie wylegiwanie się na plaży, bo to mnie nudzi ;-).
Ja już jestem po kawusi, małym śniadanku, prysznicu i ruszam do Stokrotki na zakupki. Minia, może mały spacerek dzisiaj? Anetki chyba nie ma, więc jak coś, daj znać. Pozdrowionka!!!!

Witam porannie, po slodkim wylegiwaniu się. Nie ma to jak wlasne lozko!
Oto pierwsza fotka- Kalina w nowym wcieleniu. Zaczelam nosic okulary!:-)
morzedh3.jpg

Nietypowa fryzura powstala tylko na wyjazd. :-)
Aktualnie robie gigantyczne pranie, na obiad fasolka- odkrylam, matka wyrodna, ze w ramach wakacji zapomnialam zamowic dzieciom podreczniki...:-(
Czeka mnie powrot do rzeczywistosci.

Oj dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę spacrów:-(. Mikołaj szaleje, płacze, krzyczy, bo chce na podwórko, a ja cóż muszę się uzbroić w cierpliwość.
Kalinko piękne wcielenie, a podręczniki... poczekają, przecież jeszcze miesiąc.:happy2:

Kurcze Amelka. Polazłyśmy z Martą na spacer zanim przeczytałam Twoją wiadomość :sorry: Podaj nr gadulca, bo na BB to my się nigdy nie zgadamy ....

Kalina zdjątko cudne. Okularki bardzo Ci pasują, pani psorka pełną gębą :tak:

Hej Babeczki :-)
ależ ten czas leci... już i Mania rodzić będzie!!! Szok!
Nie mam teraz czasu na pisanie więc wybaczcie. No i znów nie popiszę bo przywieźli c.d. naszej kuchni...
Pozdrawiam więc tylko i niedługo napisze.
Joasia się coś nie odzywa - mam nadzieję że wszystko w porzo.

Jak tam? Fasolke szparagowa gotuję...i marolade z papierowek z aronioą. I nasmazylam fure nalesnikow. Tez nie mam czasu pisac, hehe.
Nastepne foto z Olsztyna ze sw Jakubem patronem miasta.... i dzieki za podtrzymanie na duchu w sprawie okularow. :-)

hpim0960dx7.jpg

... ... ...

Załączniki

• 14lipca2007 095.jpg
    14lipca2007 095.jpg
    517,1 KB · Wyświetleń: 28
  • 14lipca2007 122.jpg
    14lipca2007 122.jpg
    614 KB · Wyświetleń: 27
  • 14lipca2007 100.jpg
    14lipca2007 100.jpg
    557,8 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Shoomna, śliczna twoja malutka! te z rumiankiem zdjęcie chwyta za serce...skrobnij troszke, jak u was? Jak malutkiej zdrowie?Jak ty sie trzymasz, dziewczyno???
Daj kropelkę wiadomosci. Pozdrawiam bardzo cieplutko z krainy fasolki!

Do góry