reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Amelka, a spirytus to ponoć najlepiej wewnętrznie stosować na wszelkie dolegliwości, hehehe. Nie martw się, mam nadzieję, że szybko przejdą Ci te bóle,a na pocieszenie dodam, że ciąża to także stan przejściowy.:-)

Oooooo...nikt nic nie napisał. Weekendujecie pewnie na łonie naury, i dobrze. My wbieramy się jutro nad jezioro. Mam nadzieję, że pogoda dopisze i pochlapiemy się z Zosią. Dzisiaj mała zaszalała w piaskownicy:-), wyglądała jak piaskowy stworek, bardzo lubi towarzystwo innych dzieci, psy, koty i ptaszki. Wogóle dużo rozumie,wszystkich naśladuje i ciągle mnie czymś zaskakuje. Wczoraj naprzykład nałożyła sobie pudełko na głowę i uznała, że to świetna zabawa :-D
Zauważyłam dziś u niej ciemieniuchę. Czy to może być objaw alergiczny:confused:

Właśnie przeczytałam,że to jest objaw alergiczny:baffled: pewnie od mleka sojowego:-(
No to już nie wiem co jej dawać. Na Bebilon jest uczulna, Nutramigenu nie chce (wcale się nie dziwię). Sam Sinlac chyba nie zastąpi mleka:confused:

Gosik...oj oj..nie przeploszylas....
Ja dzisiaj mialam piekny dzionek...z 14 sztukami gosci!
Samych dzieci 7.
Wieczor jest cichy i spokojny....:-)Milo zajrzec na forum. Na dluzej wpadne jak uspie maluszka, bo aktualnie ryczy smętnie.
Pozdrawiam alergikow. :-)

Witajcie,witajcie! A ja właśnie będę usypiać, bo jak narazie maluch zachwycony powrotem do domu. Buźka na dobranoc!:-D

Hop hooooop! Pogoda dziś komputerowa. Piekę bułeczki, ciekawe czy mi wyjdą:confused:
Trochę mi smętnie dzisiaj. Remont się ciągnie,jesteśmy na wygnaniu już trzy miesiące. Halo,halo :dry: napiszcie coś fajnego.

reklama
Byłam dziś na USG, maluch waży 3800g i nie jest taki duży jak Mikołaj, chodzi o wzrost. mikołaj miał 63 cm. Dr Leśniewicz powiedział, że sądząc po nóżkach nie dorośnie do rozmiarów Mikołaja, ale nic nie można przewidzieć:cool2:. Zobaczymy.:dry: Lożysko już jest dojrzałe, zaczyna się zwapniać, więc mogę rodzić w każdej chwili. Dzidzia już jest donoszona, problem jedynie w tym, że domek jeszcze nie do końca przygotowany, jeszcze trzeba materacyk do łóżeczka kupić. Ale zostawiamy to tatuśkowi. :laugh2: Aha dziś kolejna koleżanka urodziła, facecika.

Do góry