reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Cześć kobitki! Byłyśmy dziś z Anetką na spacerze:tak:. Anetka zrobiła kilka zdjęć, więc jeśli chcecie je obejrzeć to musicie ją molestować, żeby wkleiła.
Mania, a dlaczego akurat w Hajnówce chcesz rodzić? To już lepiej w Sokółce.
Gratulacje Lidka! Moja siostra też Kasia.:-)Ładne imię- Katarzyna.

reklama
Hej,hej Kalinko! Pomyśl ile dzieciaki skorzystały z twojej działalności, ile od Ciebie dostały. Przecież to jest dla Ciebie najważniejsze. Nie robiłaś tego dla jakichś tam nagród. Chrzanić całą resztę. A niech mają sobie sprzątaczki te nagrody, na pewno przyda im sie parę groszy. Buziaki!

Kalinko szkolna rzeczywistość:no:. U nas Rada jutro, uff prawie skończyłam z papierami. U nas np. oprócz motywacji oceny ndst, musimy przedstawić dyrekcji co robiliśmy w kierunku,by uczeń poprawił oceny:-p. A niby mam zrobić, jak uczeń szanowny niczym nie zainteresowany:laugh2:?
Nie Sokółka, bo do Hajnówki od rodziców bliżej, tam trochę rodzinki jest, no i Kalina bliżej :-D:-D:-D:-D:-D. A w Hajnówce bo tu boje się :szok:GRONKOWCA:szok:!

Kalina jak swojsko. ;-)
Moje dziecię od rana rozkręca wiertarą swoje krzesełko. Hm....
Czuję sie podle. Boli mnie brzuch, kręci mi sie w głowie. Ale humor mam świetny:tak:. Robię mamie zegar z moimi Fąfelkami:-D:-D. nie mam kiedy pisac o cyckach do BB. Kto mi sprzeda kilo czasu?:confused:

Zobacz załącznik 42186U nas po staremu. Dziecię rośnie. Mówi "mama", "baba". Mamę woła, jak nieszczęście ją spotyka. Nie chcę mysleć o powrocie do pracy. Rozumiem Twój żal Kalinko, doskonale rozumiem. Ja Cię doceniam nie tylko za pracę zawodową, ale za styl życia. Ja też mam prowadzić zajecia dodatkowe za friko. Po godzinach pracy. Aż żal ściska...dziecko z nianią a ja cudzymi dziećmi sie zajmuję... Ale twardziocha będę.
Asia - rozstępy na poczatku są fioletowe, a potem się robią perłowe. Jak kocha, to z rozstępami, jak Kalina rzecze:tak:
Mania, ja to bym na Twoim miejscu dawno na zwolnienie poszła i odpoczywała od tych uczniów nieuków. Po co tyle stresu ? I tak pewnie masz już dość gorąca, prawda?

Anetka szalenie zdolne to Twoje Dziecię! A duże już urosło, że hoho! :-) Niedaj sie wrobić w robocie, teraz najważniejsza Madzia, a swoje powołanie szkolne zdążysz jeszcze udowodnić jak Madziunia będzie większa (kurcze to już niestety tak niedługo:baffled:).
Joasia niestety nie ma nic za darmo! A ja teraz jak patrzę na nastolatki, to w więszości mają większe i bardziej obwiłse brzuchy niż ja po mojej dwójeczce.:-p(ale nie pozostaje w błogim samozadowoleniu i dzielniepracuje nad obwisłościami, a przy okazji i rozstępy sie robiąmniej widoczne!).
Żużaczku paczka z czasem w drodze priorytetem;-)
Kalinko to niestety juz tak jest! Ja mam takie same spostrzeżenia i żale jesli chodzi o odbiór nauczycielek w moim przedszkolu. Kto sie według nich najbardziej udziela? Mama która pogada z nimi, zgłosi sie do zaorgaznizowania czegoś dla całej grupy a potem nic nie robi, pokaże sie kiedy są zdjecia na jakiejś uroczystości, żeby było na papierze, że była! Dodam, że uroczystość zamknięta dla rodziców, o bardzo nie wygodnym czasie i rodzice byli proszeni o nie przychodzenie!
TYlko, że ja wszystko co robę tam robię ze względu na swoje dzieci, więc jest mi łatwiej przejść nad tym do porządku dziennego. Choć troche smutno:dry:
Jedno jest pocieszające, że to co zrobiłaś dla swoich uczniów procentować będzie później i myślę, że zaowocuje przy ich stosunku do własnych dzieci. To taka inwestycja długoterminowa:sorry2:
Nie zmienia to jednak faktu, że dyrekcja zachowała sie brzydko, ale cóż jak ktoś robi dużo to nie ma kiedy biegać wokół dyrekcji, a tacy są najbardziej widoczni:blink:
Mania koncz te rozliczenia i do odpoczywania!!!!! Każda teściowa to niedpowidzialna kobieta:blink:
Gosik a u Ciebie już wakacje czy dobiero za czas jakiś?

Cześć dziewczyny, miałam napiać coś wiecej o sobie :) dopiero dzisiaj bo komp mi padł :(.
Jaestem z Białegostoku (dlatego jestem na tym wątku ;) ), mam 6,5 miesięcznego synka Filipka Maciusia który rośnie w oszałamiającym tempie i jest słodziutki :). Tymczasowo nie pracuje :) bo postanowiliśmy z moim facetem że nie warto tracić tych cudownych pierwszych chwil z Maluszkiem :) wiec jestem na wychowawczym :)
Więc całe dnie spędzam z Filipkiem :)

Dziewczyny Zośka i Madzia niebotycznie wyrosły w szoku jestem
Mania a ty chcesz w dupsko a ja to co toż ja w Hajnówce mieszkam i pierwsza będę u ciebie hehe :)

reklama
Uwazam że hajnówka to super pomysł na poród, żałuje że ja tam nie rodziłam ale niestety nie mielismy transportu i została Warszawska. To co mi się podoba w Hajnówce (połozne ze szkoły rodzenia mówiły) to to że maluszek zostaje położony na naszych pierciach ( skin on skin) od razu po porodzie na dwie godziny. No i opieka o niebo milsza niz na Warszawskiej.

Do góry