Anetka szalenie zdolne to Twoje Dziecię! A duże już urosło, że hoho! :-) Niedaj sie wrobić w robocie, teraz najważniejsza Madzia, a swoje powołanie szkolne zdążysz jeszcze udowodnić jak Madziunia będzie większa (kurcze to już niestety tak niedługo
).
Joasia niestety nie ma nic za darmo! A ja teraz jak patrzę na nastolatki, to w więszości mają większe i bardziej obwiłse brzuchy niż ja po mojej dwójeczce.
(ale nie pozostaje w błogim samozadowoleniu i dzielniepracuje nad obwisłościami, a przy okazji i rozstępy sie robiąmniej widoczne!).
Żużaczku paczka z czasem w drodze priorytetem;-)
Kalinko to niestety juz tak jest! Ja mam takie same spostrzeżenia i żale jesli chodzi o odbiór nauczycielek w moim przedszkolu. Kto sie według nich najbardziej udziela? Mama która pogada z nimi, zgłosi sie do zaorgaznizowania czegoś dla całej grupy a potem nic nie robi, pokaże sie kiedy są zdjecia na jakiejś uroczystości, żeby było na papierze, że była! Dodam, że uroczystość zamknięta dla rodziców, o bardzo nie wygodnym czasie i rodzice byli proszeni o nie przychodzenie!
TYlko, że ja wszystko co robę tam robię ze względu na swoje dzieci, więc jest mi łatwiej przejść nad tym do porządku dziennego. Choć troche smutno
Jedno jest pocieszające, że to co zrobiłaś dla swoich uczniów procentować będzie później i myślę, że zaowocuje przy ich stosunku do własnych dzieci. To taka inwestycja długoterminowa
Nie zmienia to jednak faktu, że dyrekcja zachowała sie brzydko, ale cóż jak ktoś robi dużo to nie ma kiedy biegać wokół dyrekcji, a tacy są najbardziej widoczni
Mania koncz te rozliczenia i do odpoczywania!!!!! Każda teściowa to niedpowidzialna kobieta
Gosik a u Ciebie już wakacje czy dobiero za czas jakiś?