reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Jest już mój potwór do czytania, ale dziwnie rozrzucony...:-)
A ja dzisiaj z chlopakami scrapbookowalam, czyli robilismy książeczko-pocztowki wydzierankowe.
O takie coś.
13505228b13a9db950pt0.jpg

ja robilam notes, a chlopcy pocztowki.
Alesmy nasmiecili!
A jaka satysfakcja!
Poz tym u nas 8 mrozu, chlopcy ubabrali sie w sniegu, mąz na diecie miętowo-melisowej( tylko to pije) ale juz zdrowy i wesoly. Owsianke zjadl, magdalenko, zanim przeczytalam twoj post, ale-o dziwo- nie zaszkodzila mu, czyli optymizm leczy.
U malego raz rzyganko i spokoj.
teraz spi- olaboga- bedzie rozrabial do 23.
Trudno, ha.
Obejrzymy sobie kabaret, albo film...noc dluga.

reklama
Jak tam noc Kalinko? U mnie ok, tylko raz Zosia sie zbudziła:happy: Chyba idzie ku dobremu, mam nadzieję, że wraca do normy:happy: Ale sypie, teraz to dopiero musi być u Was Narnia. Dzieci Ci sie w śniegu pogubią:-)
Szkoda, że Zosia za mała jeszcze na sanki:-D Dzieciaki mają fajne ferie:tak:
Poprosimy o zdjęcia kostiumów karnawałowych Średniego;-) :-D

Wprawdzie było to pytanie do Kaliny ale ja tez opowiem....
wymiotowanie, kaszel (cały czas w strachu czy krtań nie opuchnie), fluki do ziemi i jeszcze zawiniete. Przy inhalowaniu maly nauczył się zatykac ustnik językiem. Chyba zwróce sie o pomoc do Zakonu Krzyżackiego....:wściekła/y::wściekła/y:

A za oknem sniezy sniezowo, na BB zasowiony art bardzo mnie nastroil twórczo więc siadam do mojego decou (głowa mi zaraz eksploduje od pomysłów), zapytujac jednak Kaline, jak rozwiązała sprawę praw autorskich fotografii? Czy e-mailowała ona i pytała? To moj główny problem "redaktorski" przy pisaniu u wnętrzach...troche jak slepemu o kolorach bez zdjęć

kapeluchy po pachy- kapelucha to u nas zaspa/
Joanatan zdrowy, tesciowa chora, cala noc sie meczyla, tesc wpadl w amok, uwaza że żona mu umrze.
Pocieszam tescia.
Chlopcy robili ze mna ciastka w ksztalcie choinek i balwankow, caly ranek z glowy.
teraz pieke szarlotke, w brytfance karkowka z czosnkiem.
Mąz zdrowy i ja i chlpcy, i tesc- to juz sporo.
Jonatan nie wymiotuje.
Co do praw autorskich- napisalam do wszystkich autorow zdjęc i chetnie sie zgodzili, nawiązalam mile znajomosci przy okazji.
Ramki super, choc nie moj kolor.
A ja bede teraz pisac o scrapbookach, czyli jak samemu zrobic album dla dziecka z pierwszymi osuagnieciami, krokami, slowami, fotkami, odciskiem lapki, wierszami itd...zaczne skromnie od pocztowek walentynkowych, potem albumik, potem ksiązeczka...
Fajna sprawa.
Pozdrowionka z Narni-Narwi.
Alez cudniesypie! jakby Krolowa sniegu czar rzucila....choinki za oknem jak z bajki.
U nas cieplo, milo...

Widać ja przewrażliwiona jestem..
Wybaczcie początkującej matce...
Jestem bardziej w powijakach niż Weronika.
Zawsze miałam wrażenie że Białystok to takie lekarskie miasto..
ale jak widać zależy z której strony patrzeć.
Kiedyś gdzieś czytałam, że całe Podlasie ma być takim centrum zdrowotnym Polski. Nie ma tu fabryk itp. Będą uzdrowiska, centra medyczne, sanatoria. :dry:
Ha! Strach chorować.
:szok::szok::szok:

a z innej beczki :
DZIŚ WERONIKA KOŃCZY TRZY MIESIĄCE.
i ja głęboko wierzę, że miną problemy z brzuszkiem i kolki.
Piszcie do jakich przychodni chodzą Wasze dzieciaki, i kogo możecie polecić na lekarza tak zwanego pierwszego kontaktu.

100 lat dla Weroniczki:-)

Heh, Magda jest o tydzień młodsza :-D Spoko
Jak dobrze, że spadł śnieg. Na zewnątrz czystko i cicho. I dzień jakby dłuższy:tak:
Magdzie się chyba uregulowało trawienie. Debridat w końcu zrobił swoje. Dla nas to niesamowita ulga. Niechby jeszcze te ulewanie sie skonczyło...
Gosik, ja też poprosze o pomponiasta Zosię:laugh2:
Słońce świeci, jakos mi dzis radośnie! Idę pokadmić głodomorka:happy: Spała dzis do 7 od 21! Teraz nadrabia w jedzeniu!
Dobrego dnia!

reklama
Do góry