mania78
Fanka BB :)
Witajcie , witajcie Noworocznie! Kochane moje napisałyście tak piekne zyczenia że ja moge sie tylko pod nimi podpisać, bo i tak nic więcej nie wymyślę. Dziś wróciliśmy z Czeremchy, oczy mam na zapałkach, za chwilę szybki prysznic i lulu. Śpiewałam na Sylwestrze z Czeremszyną, do domu wrócilismy z męzusiem o 4.30. Do B-stoku jechałam za kierownicą, nie lubię wracać wieczorami, ciemno, padał deszcz i Mikołaj darł się na tylnym siedzeniu. Cóż, rodzinka się cieszy, mdłości chyba były wynikiem stresu,a nie ciąży, choć czasami lekko mdli mnie w dzień,ale da się wytrzymać. Mikołaj raczkuje od wtorku, mówi mama, więc nic do szcześcia mi nie trzeba. Poprzedni rok był cudowny - urodziłam wspaniałe maleństwo, mam nadzieję, że ten nie bedzię gorszy. a propos dzieci. Mąż mój wygadał się znajomej, ze oczekujemy drugiego potomka, a ta (nie lubi dzieci - delikatnie mówiąc) na to: "Mania w co żeście sie wpakowali, po co Ci następne dziecko???? Nie wiesz, że "na dzieci napierdzieci"!" Straszne prawda? Kobieta ma 39-40 lat, zamężna i chyba nie może miec dzieci, dlatego tak reaguje. Szkoda mi jej, bo nie wie co traci. szkoda gadać. Żużaczku wieszak policyny debeściarski, kiedy mogę zgłosic się po odbiór? Czy przerabiałaś swą suknię w Bielsku?????? Będąc przed świętami u teściowej odwiedziłysmy pracownie krawiecką jej znajomej, (tesciowa szyje mi sukienkę na drugiego sylwka (13-14.01.)), szukałysmy materiału i na manekinie wisiała Twoja sukienka, była w trakcie przeróbek. Super, super. Widziałm ją w realu, więc mogę sobie wyobrazić jak w niej wyglądałaś na weselu.