reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Czuję jakis taki niepokój w związku z tymi wszystkimi zmianami, jakos nie mogłam spać dzisiaj, ale mam nadzieję, że szybko sie pozbieram, bo spokój mi potrzebny. Znowu upał, znowu gorzej się czuję, a tak było fajnie w te chłodniejsze dni :) Uf,puf, idę, bo makaron mi sie gotuje.

Pozbierasz się Gosik na pewno :) Będzie dobrze :D

Ja donoszę, że dla naszego kota skończyły się spokojne czasy słodkiego lenistwa i spania gdzie popadnie :) Aby Marta go przylookała, to już szoruje za nim z dzikim wrzaskiem :) Kot ucieka, a ona za nim po całym mieszkaniu. Ubaw po pachy i wyżej ;D

No juz jestem. Tym razem zadomawiam sie na dobre az do następnego piatku :laugh:
W nastepna sobote odbieramy amidalke...oj będzie się działo...strach się bac

minia Bardzo dziekujemy za glosowanie!! Zapraszamy inne bialostocczanki :D :D (zdjęcie nr.42)

aha
Bogucha z obozu wrócił odmieniony... na niekozysć.
Fochy stroi, jak książątko się zachowuje, hamowaty i rozkapryszony. Chyba będzie trzeba go zdzielic pare razy, żeby na prosta wyszedł.

a to amidalka
zmianarozmiarudsc03154ud9.jpg

Opowiem wam zabawna historię zwiazana z podróżą.
Przejezdzając przez jakąś miejscowosc (dodam,ze było potwornie gorąco) okropnie zasmierdziało nam topiącą się smołą. - No, to juz wiem jakie aromaty po piekle sie roznoszą - powiedzialam do męża. I w tym momencie mijamy drogowskaz "Piekiełko 0,5km". śmiać przestalismy się dopiero pod Gdańskiem

No dobra....powiem w skrócie- chwilowo mam 5 minut.
Bylo pieknie...pieknie....pieknie....
Zaczarowane zamki i fosy- bo mielismy trase na zwiedzanie zamkow- do tego piekna pogoda, dojrzale morele i malinki.
Dzieci szalaly z pamiatkami, tak wiec mamy dwa szkielety dinozaurow, miecz, topor, , plan zamku, lancuchy i sztylet.
Zrobilismy z 1000 km, spalismy w dziwnych miejscach, maluch byl zdrowy i kochany wakacje udaly sie na 200%.
Podrzuce wam zdjecie jak zgram do laptopa.
Na razie mam 40 kg moreli do wydrylowania...spadam....mniam mniam...

reklama
kalina no własnie dowiedziałam sie pare dni temu od twojej teściowej, ze w sobote wracacie (chcialam do was wczorej przyjechac)
Tesciowa masz przesympatyczna, gadula z niej taka jak ze mnie - umowiłysmy sie na ploteczki :laugh:. Rozmawialo mi sie znia jak ze stara znajoma i i było miło słuchac, ze tak sympatycznie jej o mnie opowiadałas. ona natomiast o Tobie wyraża sie jak o aniele. ze swieca takiej kobiety szukac.
Już się nie moge doczekac ploteczek ;D ;D ;D ;D usiskaj ja ode mnie (gadałysmy chyba z 20 minut)

Do góry