reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

No to i ja melduję się z dzidziołowego frontu :)
Marta praktycznie sama siedzi :) W końcu :) Na czworakach robi pompki i buja się na kolanach. Przemieszcza się raczej do tyłu. Tłumaczenie, że jest skorpionkiem, a nie rakiem nie pomaga :)
Wczoraj ugotowałam jej zupę z ziemniaków, marchewki i kleiku ryżowego. Wcinała, aż jej się uszy trzęsły. Widać ma już dość mlecznych potraw :)
A ja sobie popijam drugie śniadanie, czyli zsiadłe mleczko zmiksowane z cukrem i truskawkami mniam :) Kalina polecam zamiast szarlotki :)
Pozdrówka!
Znacie może jakąś skuteczną maść na blizny, jakąś bez recepty. Moja krecha po cc nie wyglada zbyt estetycznie :( Aha, może wiecie kiedy można po cc bezpiecznie iść na solarium?

reklama
Kalina Joseph Fiennes zdecydowanie nie jest w moim typie :) Ja raczej gustuję w takich wcześnie siwiejących panach w typie Clooneya np. A ideał mężczyzny to dla mnie Sean Connery. Uważam, że pięknie i z klasą się starzeje .....

Ciekawe jak tam operacja Tusi ......

Bardzo praktyczne pudło na zabawki lub dziecko :) Zabawki i dziecko razem się nie mieszczą  ;D

img0482small7gh.jpg

Minia j7uż nie jesteś sama, ale ja tez na chwilkę, bo musze się pakować. Jedziemy dzis do moich rodziców, do Czeremchy, na Spotkania Folkowe.
Dziś próbowałam poczęstować Mikołaja koperkiem, wypluwał wszystko i się strasznie krzywił, może znacie inne sposoby niz butelka?
Co robić gdy ciągle tak marudzi? To przez te zęby! Smaruję mu je żelem, ale nic nie pomaga.
Trzymajcie się i Miłego weekendu ;D
.png

Moja Tuska też koperku nie chciała pić za nic w świecie. Dopiero jabłko z mellisą polubiła :) A Mikołaj marudzi bo mu pewnie gorąco :)

No dobrze my też wróciliśmy:) W zoo było super (jak zwykle) Iza taka była przejęta że wogóle nie zwracała na nas uwagi równie dobrze mogliby nas marsjanie porwac. Dzisiaj pojechaliśmy na działkę do dziadka i tam znów Iza w żywiole wody wlanej do wiader wiaderek misek i tymze podobnych naczyń wsiąkła na amen - teraz śpi.
Żużaczku Twój murzynek jest SUPEROWY:))))))))) Tylko zaraz razem z kalinką będę biadoli nad swoją tuszą. kalina ja więcej ważę więc nie waż się mówi że jesteś gruba bo co ja mam wtedy powiedziec:(

No dobrze niech mi ktos powie jak sie wstawia zdjecia takie tylko jednorazowego pokazania bo mam kilka które chciałabym Wam pokazac a nie wiem jak. No nic Patryk zaczyna marudzic . Pozdrawiam Was ciepło

czeeeeeść
ja wróciłam właśnie z Białegostoku boziu jak gorąco, nóżki mam spuchnięte jak nie wiem co
kupiłam butki na wesele więc jedno mam z głowy, stanik bagatela 150 zł ::) nie kupiłam nosić takiej drozyzny na cyckach nie będę a jak ukradną? ;)
jezusicku padam już normalnie

reklama
Do góry