reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Heheheheheheh to kara za kanapki :D

Coś Wam opowiem.... co moja cioteczna siostra wymodziła w związku ze chrztem swojej córeczki....
Otóż w księgach kościelnych jej mąż podał dane swojego brata, który jest w Stanach, a że braciszek akurat nie mógł przyjechać na ceremonię, to w kościele podstawili swojego kolegę, że to niby on :) Co o tym myślicie?

Właśnie znalazłam piekne fotki mojego naj, naj najulubieńszego aktora z filmu " Kupiec wenecki".
Joseph Fiennes. Prawda, że charming, very very?
2004merchantofvenice0135gl.jpg

4030do.jpg

107672wf.jpg

derkaufmannvonvenedig12xn.jpg

Muszę poszperac czy to mozna w Polsce kupić...i "Luther", tez koniecznie.
Charming...

No tak...tylko ja pisze.
mam sobie dużo do powiedzenia, ale na razie tylko jedno: suchaj, Kalina, jak nie wexmiesz się w garśc przekroczysz 65 kilo. ;D
Od dzis nie dobieramy trzeciej porcji szarlotki, chociaz częstuja.
Widziaas swoja siostrę? Widziaaś? Starsza o 3 lata a wygląda jak zaglodzona Lisa Stansfield. A ty? Drugie wcielenie Hanki Bielickiej. Kalina uważaj. Poza tym ostatnio gadasz sama do siebie. Pierwszy stopien paranoji.
Kalina ty sie dziewczyno zastanów. Rzuc te bb, bo jak siedzisz przed kompem to wcinasz...wcinasz...
zużaczku ratuj. Gadam sama do siebie. Juz drugi dzien pisze sama do siebie na bb.
Napisz cos do mnie. napiszże tez lubisz szarlotke. Napisz artykul o wesoych kumoszkach z nadwaga.
Moja siostra miala dzis na sobie szorty. szorty! Wiesz jak wyglądaja moje szorty? Maja wiekszy przód niz tyl. To nienormalne.
;D ;D ;D
Bo mój przód jest wiekszy niz mój tyl.
Moja siostra ma panią do sprzatania i robi sobie pediciure. I miaa na szyi naszyjnik. Ja jak jade do sistry przedewszystkim naladowuje reklamwki ciastem, bo u nich nigdy nic nie ma slodkiego. Nawet cukru nie ma, tak zdrowo zyja.
Dlatego wazy mniej niz matka trzech synów. Niżej podpisana.
Wyratujcie mnie z gadania sama do siebie. Mam doa- zawsze po wizycie siostry mam doa- ona ZAWSZE :mad: :mad: :mad: pyta: o, znowu sie poprawiaś???

Juz trzeci dzień pisze sama do siebie na bb. Jestem zatrwożona.
Siedze tu na prowincji a może Białystok wielka marsjańska traba wessała? Albo Gosik została primadonna Opery Wiedeńskiej, zużaczka skaptowali do Newsweeka, Agak została kierowniczka szkoły dla dobrze u/łożonych panienek, a minia, mania i inne Mysie wstapily do PIS i dostały teki ministerialne...no bo jak wytłumaczyc, że nie mają czasu dla biednej opuszczonej paranoicznej Kaliny?
Źle ze mną. Polly, Pollyy..Robin, biedny Robin Crusoe...Gdzieźes był, cóżeś robił, biedny Robin Crusoe...
234244xa.jpg

Żyjesz, minia?
Gdzie twoje raporty z dzidziusiowego placu boju?
A zużaczek to albo w Bielsku siedzi albo mu komputer marsjanie podwędzili...
Tuska Betti i Asiolek na emeryturze..
Mania- gratulacje ząbków, dopiero- slepawrona- doczytaam. Co za zębacz niepospolity z Mikolaja! Mój ma dwa zeby tyz, ale on jest o pól roku starszy! :laugh:
Gosik- miaas byc na wakacjach, to gdzie je- niech mnie pajak kopnie- spędzasz???
czemu nie z nami?
Agak, jak marchewkowe karmieie koników?
Joasiah prosze o raport w sprawie pediciuru i klapek!

reklama
Melduje się!!
Wczoraj wróciliśmy z Bielska, dwa dni u teściowej w zupełności wystarczą. Jakoś wytrzymałam, ale z trudem.
Mikołaj nie pozwala od siebie odejść ani na chwilkę, strasznie marudzi, albo jak da się zalulać to śpi, zaraz wyniosę go na spacer, może się uspokoi.
Lecę bo drze się niemiłosiernie.
Buziole

Do góry