reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Starszy złozył mizyczonka i obiecał cały dzien zajmowac sie Witoniem. jak na razie wywiazuje się 100%. ja moge "swiatecznie" pozasuwac w kuchni a Witon wniebowzięty....

A w sobote i niedziele czeka mnie kolejna pańszczyzna szkolna - wielikij plakat na dzien matki (szczęsliwa, sielankowa rodzinka) uch.....

reklama
Zastanawiam się czy te pokazowe Dni Matki w szkołach to nie są głównie po to, żeby panie nauczycielki mogły pstryknąć sobie fotki do swoich dokumentacji ::). Kiedyś tego nie było. Robiliśmy na plastyce laurki, uczyliśmy się piosenek i wierszyków, owszem, ale żeby matki zaprzęgać do roboty z tej okazji...to ja chrzanię taki Dzień Matki ;D

Wykorzystywanie Żuzaczka to przesada, ale jak pani sama niezdolna.... ;D
nie kazdy konczy plastyk.
moj dzien matki minal spokojnie, wyrwalismy Dawidowi zeba, zmoczyl mnie deszcz, ale ogolnie fajnie. kupilismy mamie moijej i mamie meza wiazanki z herbacianych roz ...
upieklam wzetke i szarlotke...polowy juz nie ma.
teraz spadam uspic malego bo sie drze.
wieczoremn wpadne na bb

:mad: :mad: :mad: :mad:
Wpadłam i znalazłam....siebie.
Białystok deszcz zalal, zachlupotal, lącza przegniły, czy co?
Litości napiszcie coś. Że deszcz piekny. Że dobrze siedzieć w domu, pić herbatke i patrzyc przez okno na ulewę
Eh, hałasuje deszcz, trawa deszczowi rada
szczęsliwy szczęśliwy deszcz
że się może wypadać.
To Gałczyński, Mistrz maestro.

Ja bym chętnie popisała, ale mężuś z pracy wrócił i trudno mi dopchać się do kompa :) Teraz poszedł gdzieś zadzwonić to mam chwilę zanim skończy :)

A ja nie lubię deszczu :( Bo siedzimy dziś cały dzień w domu i się nudzimy jak mopsy. Z tych nudów szafę posprzatałyśmy :) Jak luźno teraz hehehehe, wywaliłam całą torbęniepotrzebnych łachów. Jak to człowiek bez sensu w rzeczy obrasta.

Dobrej nocki babeczki, znikam kapać pączasa :0

reklama
Cześć miłe moje :) Prawie dziś nie spałam. Okropnie się czuję. Mam czarne myśli w związku z pracą i wogóle. Pocieszcie :(

Do góry