reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama

Ja też jestem wycieńczona.
Muszę jutro dwa ciasta upiec... :D
a moj zebacz aktywny....

jonus1ve.jpg

Kalina ja bym nie piekła, to jakaś paranoja. Macie sobie same urządzić Dzień Matki ::)? Kto to wymyślił? Niech robi ten kto wymyślił, na pewno nie dzieci ;) Ja zawsze robiłam laurki i pokątnie rwałam kwiatki dla mamy :)

He, he Gosik, juz po szkolnym Dniu Matki, już upieczone i zjedzone. Jutro pieke dla swojej rodziny( mama i teściowa).Co im kupić, co im kupić??? Musza być takie same prezenty, żeby nie zazdrościły jedna drugiej. Matki i teściowe są jak dzieci... ;D
Kwiat w doniczce? Gustowna filiżanka? Ręcznik? Papucie?
Żużaczku, a jak z apetytem u Witonia?
Mój uwielbia bobovitowe deserki, ale zupek nie chce. Dzis wypil butke kaszki na kozim mleczku..teraz spi.
Czytałam Łukjanienkę.Patrol Nocny, może być. Choc to nie Bułhakow. :laugh:
Zaczęłam Mroczną wieże Kinga ale mnie odrzuciło. Nie mój gust, totalna obscena...I to ma być saga fantasy...Ble.
Pocieszłam się Bozym Narodzeniem Herkulesa Poirot.
W maju, hi hi.
A pokątnych kwiatków i laurek już dostałam. Moje dzieciaki uprzedziły o parę dni owe święto mamowe.

ja przekonałam sie ze "Morderstwo to nic trudnego" ale nie jest prostą sprawa wcelowac gazikiem z gencjana do buxki która ciagle jest w innym miejscu... dobrze, ze mu oka nie podmalowalam ::)

Z apatytem Bogu dzieki nie jest najgorzej. Zazwyczaj dzieci wogóle przestaja jeśc... Witon tylko zupke oprotestował ale daserki, kaszka, cyc i picie bylo ok.

Tagore napisał kiedys- milcząca noc ma piękność matki, hałasliwy dzien- dziecka.
Moim kochanym koleżankom mamusiom, pieknym, najpiekniejszym, mądrym, kochanym ślę buziaki. Świętujmy sobie! Każde nasze dzieciątko przynosi wieść, że Bóg nie sprzykrzył sobie człowieka.

Dzień Matki

i
kwiatki

violodo28dl.jpg

Kalinko... mój starszy jeszcze sobie nie przypomniał.....teraz z bratem paskudne owady ogladaja (bogucha ma cały worek takich "skorpionów" brrrr

Ja też życzę wszystkim Mamom i przyszłym Mamom wszystkiego najlepszego.

Żużaczku to samo powiedziała nasza lekarka przepisała maśc i kazała smarowac. Dzięki Bogu już dzisiaj jest ciut lepiej. I jak tu uzywac dezodorantow antyperspiracyjnych czy jak tam je zwa:(

reklama
Moje dziecko zrobiło mi dziś prezent na miarę swojego wieku i możliwośći :) A własciwie to był taki "nieświadomy" prezent :) Otóż Marta spała grzecznie do 9.45. a ja oczywiście razem z nią :)

Agak ja słyszałam, że antyprespiranty generalnie nie są za zdrowe.

WSZYSTKIEGO DOBREGO MAMUŚKI!!! ZDROWIA, SZCZĘŚCIA, CIERPLIWOŚCI, JAK NAJMNIEJ TROSK I DUŻO RADOŚCI PŁYNĄCEJ Z MACIERZYŃSTWA!!!

Do góry