reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

KALINKO.. dla mnie kawa...
Od rana na telefonach wisze, dopinam i wygładzam to przyjęcie komunistyczne. I caly czas tylko sie modle aby nie nastąpił przerost formy nad trescią. Ubrana pójde skromnie i romantycznie... przeciwlegle pewnie do mojej teściowej ktora proboszcza w złotym ornacie zakasuje pewnikiem :laugh:
Cięzko sie scieraja nasze gusta... na granicy obrazy. Ostatnio przyniosła mi naręcze pereł wielkich jak pomidory, zeby pozyczyc mi na Komunię... wygladała bym w tym jak pies łancuchowy... Grzecznie odmowilam ale i tak popatrzyła na mnie jak na Wrzos.... :laugh:

reklama
cześć dziewczyny
ja już na was czatuję od rana ;D
ale dzisiaj jakoś niemrawo sie czuję zjadlam sobie zapiekanki z czosnkiem moze odgoni mi tu jakies choróbska
aaaa i muszę zupkę ugotować hmmm tylko jaką....

Ja chce zapiekanki. A ty Zużaczku traktuj sprawe z humorem, przeciz potrafisz...jakby twoja teściowa była wielbłądem.ciekawe, jakie imię by miała... ;D

a ja gotuje własnie wywar na zupkę zrobie jakąś tam
dzisiaj ide do koelzanki bo nie chce mi się siedziec w domu a tak trochę pozabawiam jej dziecko no już roczek niedługo bedzie miala duża pannica
troche pogadam i się rozerwę

joasiah, sorry...ty nie masz dzidzi,to co robisz na forum, hę? jestes starająca się??
a pasek masz narzeczeński....no ja nie w temacie jestem. Czyli tak- starająca się narzeczona?

a to ja koniecznie muszę miec dzidzię żeby być na forum? nie wiedzialam....
tak za 3 mce wychodzę za mąż ale chcemy miec dzidziusia tylko musimy sie postarać ;D

No nie koniecznie, ale jakos tak ze wszystkie mają albo sie starają.... ;D
Babyboom, nazwa sama za siebie mowi. ;)
Ja mam 3 chłopaków i na razie stop. Za duzo skarpet do prania.

a ja strasznie kocham dzieci i uwielbiam ogladac zdjęcia myslę ze to wystarczy poki co
bo starac sie bedziemy i to moze juz niedlugo :)

Cześć kochane! Ja bez kawy jednak żyć nie mogę :( Przez trzy dni wytrzymałam zamieniając ja na zbożówkę) Chciałam się tak poświęcić i zupełnie nie pić, chociaż jedną dziennie z ekspresu i z mleczkiem to mi lekarz pozwolił, ale chyba nic z tego. Właśnie popijam moją ukochaną i odrazu mi lepiej :) Wraca energia i chęć do działania :) Ja jestem niskociśnieniowiec, pewnie dlatego. No i pogoda mi nie pomaga... :( Powiedzcie mi czy jak się karmi piersią to wogóle nie można pić kawy? Przeraża mnie ta myśl lekko... ;) I tak będę niewyspana podejrzewam i słońca coraz mniej będzie. Jak to jest z tą kawą mamusie, hmm? :)

reklama
Ja pije, Gosik, jedna dziennie, no problem.
dzis czytam Aragona

Ach ta muszla morska, która przez przypadek

ma kształt tej wielkiej we mnie pustki,

czegoś wyrwanego z mojej piersi,

gdy przed chwilą, na targu

nie udało mi się kupić kwiatów dla ciebie.

Ładne, co?

Do góry