reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Nie ma szans na zdjęcie. Syn oświadczył że wygląda jak czubek i nawet ojcu sie nie chcial pokazać. ;D
Do czapki z daszkiem przyczepiłam antenki na końcu piłeczki pingpongowe jako oczy slimala, do koszuli w palmy doszyta muszla z brystolu...Wychowawczyni go sterroryzowała i musi wystapić jako slimak, pociesza sie, że kumpel jest czapla i ma dziób. ;D

reklama
Gosik super, że czujesz już ruchy maleństwa :D Kapitalne uczucie  :) Ja te pierwsze kopniaki miałam zarezerwowane tylko dla siebie, bo jak tylko mąż kładł rękę na brzuszku mała zamierała jak zaklęta  ;D Jak myślisz to facecik czy babeczka?

Ale mam dziś energii :D A to z trzech powodów :) Po pierwsze spałyśmy dziś do 11-tej :) Po drugie wyszło słoneczko :) A po trzecie i najważniejsze ..... Karmiłam dziś moje Tusiątko deserkiem i coś mi nagle skrobnęło w łyżeczkę :) To ja paluchy małej do pyszczka ...., a tam dolna lewa jedyneczka :D Ale numer :) W życiu bym się nie spodziewała zęba tak wcześnie. Może i była ostatnio jakaś nieswoja, ale bez przesady :) Jak taka prosta rzecz może kobietę uskrzydlić :D:D:D:D:D

Bardzo optymistyczne pozdrówka mamusie i brzuchatki  :laugh:

WIOSNA IDZIE WIOSNA !!!!!!

I tak trzymać Kalinka !!

Ostatnio nasza Pani doktor powiedziała, że jej córce pierwszy ząb w 9 miechu dopiero wylazł :) Już się z mężem doczekać nie mogli heheheheh

No nie....nie zalamuj czlowieka. Mój rycerz ma prawie 6 miesięcy i ani widu...a gryzie co popadnie, najchetniej mój palec. :laugh:

Chce żeby szedł do przodu. :D Żeby jadł, siedzial, chodził, bałaganił, zaglądal co w trawie piszczy.Chce chodzic z nim na spacery i pokazywac mu kwiaty, ptaki, kamyczki. Głaskac psa. Łapać piłkę. Odwiedzic babcie, chlapać sie w strumyku. Popróbowac jak smakuje świezo zerwana truskawka. Tego chcę, minia, chcę mu dac ten kochany , stary świat w prezencie jak pudelko czekoladek marki "Pan Bóg Dał· Nam Coś Cudownego. ;D

reklama
mieszkanko ogarniete... pudełka opanowane....krzyzyki sie wyszywają bo Wielkanoc za pasem.
minia gratulacje zębista!!
gosik polaskocz ode mnie małego kopniaczka :D
kalina.... Pratchet cos wie na temat znikajacych skarpet ;D... a własnie... wczoraj kupilam najnowza ksiazke pratcheta "ostatni kontynent"... slinka mi leci ale najpierw musze skończyc pocztówki na Wielkanoc

Do góry