reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Ja tez tak czasem do siebie gadam. Coś nam Bialystok sie rozproszył- Moniki nie ma, zużaczka, Betty, Tuski, Agak...Mania walczy z karmieniem a ja sie nudze...głowa mnie boli i przeglądam sobie nowalijki w internecie.
Gosik jak migrena?

Jeszcze ja jestem :)

Tak sobie pomyślałam, że ja straszna świnia jestem :( Zamieściłam ogłoszenie, że mam do oddania kilka rzeczy, a Was nawet nie zapytałam czy którejś z Was coś z tego się nie przyda ..... Polookajcie na giełdzie może coś, komuś :)

Pozdrówka!

Mania jeszcze raz gratulacje i naturalnie 100 róż od wirtualnych forumowych białostockich ciotek- dla ciebie i Mikołaja!!!!

flowers00e166ob.jpg

dziewczynki ja na chilkę do was, Kalinko asiołku wiem że wy macie kontakt z zuzaczkiem co u niej??? nic sie nie odzywa, zasadźcie jej kopa od mam sierpniowych jeśli macie z nią jakikolwiek kontakt

Hehehehehe gaga dobra jesteś :D A Ty coś też nas ostatnio zaniedbujesz.... Kiedyś zaglądałaś :)

Dziewuszki, jestem na etapie planowania chrzcin :) Możecie mi poradzić w co ubrać malucha pod koniec kwietnia i gdzie kupić coś gustownego. Wszelakie tiule i atłasy odpadają :) Nie wiem jakie sa obecnie "trendy" bo nie pamiętam już kiedy byłam na takiej imprezie :)

Pozdrówka !!

reklama
Witajcie Mamuśki!
Jesteście Kochane, dziękuję za życzonka i pamięć. Szczególne ukłony i wielkie podziękowania skaładam Kalinie! Kalinko jesteś Aniołem!!!
Mam chwilkę czasu bo mały śpi. Mam ogromne problemy z karmieniem, mały nie chwyta brodawek, muszę używać takich kapturków, choć nie wiem czy to jest dobre, ale jak narazie jedyne wyjście. Mikołaj nie najada się, niby je ponad godzinę i ciągle płacze i przebiera języczkiem, czyli ciągle chce jeść. Kończy jedną pierś zaczyna drugą, i dalej płacz, kręgosłup mi siada. Nie chcę go dokarmiać sztucznym mlekiem, bo boję się, że się od piersi odzwyczai. A jak cudem zaśnie to śpi ok. 5-6 godz. nie wiem czy go budzic czy nie?
CO ROBIĆ??????
Oto mój synuś:
obraz0265lx.jpg

obraz0274pg.jpg

Do góry