reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Ja w swojej córce nijak podobieństwa dopatrzeć się nie mogę, taka jest "wymieszana" :) Do listonosza ani sąsiada żadnego też nie podobna cholerka .... ;D

reklama
Melduję się ;D Kochana Minia, tak się o mnie martwi :) Poprostu wykonuję minimum normy życiowej, bo czuje sie jakby mnie ktoś przez magiel przepuścił, że o mdłościach nie wspomnę. Mam nadzieję, że wkrótce wróci mi chociaż część energii.
A poza tym to jak byłam mała to też miałam szmery w sercu. A teraz nic, zresztą lekarka powiedziała mojej mamie, że to najprawdopodobniej przejdzie. Serducho mam na medal, niedawno badałam :) Nie przejmuj się.

Żużaczku Twoj Wituś wyglada na okaz zdrowia ... tak ladnego i zdrowego chlopczyka to dawno nie widzialm :) superancki elegancik .... :D

piekne duze oczki - mniamusna dzidzia z niego .... tylko pozazdroscic

Żużaczku Kochany otóż ja chyba cierpie na jakas depreche :-( bo kiedy nei opiekuje sie Majka (a opiekuje sie prawie cały czas) to śpię... padam na pyska i nie mam na nic siły :-( kompletnie jest mi wszystko jedno nawet myć mi sie nie chce....
Relacje rodzinno meżowe sa na minusie czyli mam dosc wszystkiego i wszystkich :-) za wyjatkiem Majki - ale ona też mnie chwilami pottrafi zmeczyć i z niczyjej strony pomocy nawet odrobinke... a mam rodziców pietro niżej i to mnie tak wk.....

aha poprosiłam Aletke o zmiane tematu naszego wąttku na "koleżanki białostocczanki" lub "halo białystok" bo obecny wydaje mi sie strasznie długaśny i smiesznie wyglada :-)

Asiołku, a wolałabyś żeby rodzice wtrącali Ci się we wszystko? A może wystarczy tylko poprosić o pomoc .....?

Mam wrażenie, że ta dziwna aura tak na wszystkich działa. Co i rusz słyszę jak ktoś narzeka, że ma handrę i nic mu się nie chce. Jakoś mnie to nie dziwi.... już nie pamiętam kiedy ostatnio słońce widziałam :(
Podobno jutro ma wyjrzeć słoneczko :) Na spacerek więc dziewczyny na spacerek !!!!  ;D

Gosik mam do Ciebie jakiś sentyment.... :) Może dlatego, że Cię widziałam "na żywo" i nie jesteś dla mnie taka anonimowa jak reszta kobietek na forum :) A i w telewizorni parę razy Cię przylookałam :) Z tymi włosami jakoś rzucasz się w oczy :)

tuska Twoja niunia to juz prawdziwa panienka.... a Witek tak oczy wytrzeszcza jak widzi aparat. Dostaje paraliżu i oczy w słup

Asiolku a moze Ciebie odwiedzić??. Super pomysł z tym wątkiem.

reklama
wiecie cio dziewczyny wogole moglybysmy sie kiedys sobie spotkac gdzies w kawiarni z maluchami i brzuchami heheheh - ale jak by sie zrobilo cieplej - np. kwiecien - co wy na to ???

Do góry