reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Jeśli któraś z Was ma kontakt z tuśką niech Jej powie żeby przeniosła Mała do DSK bo w Śnadeckim patałachy pracują. Boże mam nadzieję ze już wyszły i że tylko czasu Jej brak na pisanie

reklama
no własnie sprawdzilam, że Tuska od dawna na zadnym wątku nie grasuje :(. Ja się tyle horrorków nasłuchałam co sie w szpitalach dzieje, ze modlę sie aby trzymac sie od nich z daleka. Martwie sie o tego gronkowca u malutkiej Tuski, zeby sie ta cholera nie rozwineła :(

Żużaczku gronkowiec w porównaniu z refluksem który ma Ewunia to nic. A ponieważ wiem że najlepsi specjaliści od dzieci pracują w DSK a ludzie których tam spotkałam (pacjenci) bardzo źle sie wypowiadają na temat Śniadeckiego temu sie martwie.

Witam Szanowne Panie
macham do Was z... Białegostoku oczywiście, gratulując ślicznych bobasów...
mam trzymiesięczny brzuszek i jedną taką co z brzuszka mojego wyszła już sześć lat temu, na imie ma Iga.
Miłego dnia wszystkim
Eliza

O to ja sie zapytam :-) bo tu jest dużo mam, któe już mają dzieci :-) wiecej niż jedno... ew. drugie w drodze...

jaka jest najlepsza różnica wieku rodzenstwa?

Wiesz Asiołku, ja myślę że jest to bardzo indywidualna sprawa. Przy każdej różnicy wiekowej może być ciężko z zazdrością.

Elza witaj! Wcześniej nie zauważyłam Twojego posta :-[

Dziewczyny poradźcie mi jakiegoś dobrego dermatologa-alergologa. Mam problem z Gabryśkiem, nie je, zrobił się apatyczny momentami agresywny. Ma biegunkę i swędzącą wysypkę głównie przy kolanach o łokciach.Ręce i nogi ma jak patyki a brzuszek jest nieproporcjonalnie duży. Tak szperałam w necie i na celiakię to mi wygląda. Po świętach idę do naszej lekarki i przedstawię ję swoją teorię, bo do tej pory chodziłam z tą wysypką prywatnie. Gabriel ze skórą ma problemy od roku i żadne leczenie nie przyniosło długotrwałego efektu. Objawy ze strony układu pokarmowego doszły jakiś czas temu. Boję się.

Hej.Maluch skonczyl miesiac, czuje sie dobrze, przybywa na wadze...czyli jest.ok. Noce troche zarwane, ale calosc ogólnie śliczna. Napiszę więcej jak teściów wyprawię...jutro odlatuja do kanady. Aha, przezywam pandemonium odwietkowe...w niedziele 12 osób, dziś 6...trzymajcie się, cesarkowe szczególnie. Ja cesarki znosze świetnie, tylko krwawienie mam długie, całe 6 tygodni..

reklama
Co tu taka cisza??!!

Ale miałam dziś noc :(:(:( Taka panika mnie opadła, że nie wiem czy dwie godziny spałam :(:(:( Miałam takie durne myśli, że wstyd się przyznać. Pół nocy przeryczałam :(:(:(:(

Betti melduj co z Gabryśkiem !!

Do góry