reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Asiołku ja dzis wyprawilam dla syna imieniny i przezyłam najazd jego kumpli ;)
Poza tym zaczynam się znow realizowac w kuchni po prawie połrocznej przerwie :D. Szkoda tylko, że niewiele z tego mogę jesć :-[
Jutro robię saładkę z kawiorem i łososiem na ryzu... mlask mlask... powącham sobie "li i jedynie" :mad:

hej

no moj kryzys laktacyjny sie nie skoczyl .....

jurto mam wizyte kobiety od laktacji - bo to juz nie jest smieszne i potrzbuje kogos kto mi doradzi co dalej

jestem tak tym przygnebiona ....

pozdrawiam

Tusia strasznie mi przykro z tego powodu. Domyślam sie co przezywasz poniewaz mi z Iza tez nie wyszło karmienie piersia. Przez 3 miesiące sciągałam pokarm i dawałam jej z butelki a pozniej sie poddałam i przeszłam na mieszanki. Dzisiaj Izulka jest zdrowa i bardzo fajną dziewuszka wiec nawet jesli przyjdzie Ci sie karmic Malutką butelka to tez sie świat nie zawali. Głowa do góry.
Z drugiej strony może ta kobieta cos porodzi moze nie wszystko jeszcze stracone z cycaniem:)

Hej. tez mam nadzieje, że ci się Tusiu ułoży. Taka masz fajna dziewuszke...Ja od dwóch dni przezywam cuda w brzuchu,mój chłopak sie rusza niemal NON STOP i to tak mocno, że boli mnie wszystko, od pęcherza po żeberka. W nocy horror. mam wrażenie, że peknę. Ciekawe to wszystko...jeszcze z 3 tygodnie, minimum, albo i 4, a czuję sie tak, jakbym miała rodzić. Nawet na krzyz mam parcie...no nie wiem, mam nadzieje doczekac czwartku, będzie wizyta i usg i szyjke mi obejrza...Wczoraj była cudna niedzielka, bawilismy się na dwqorze, a to mój maluch. Siebie nie umieszczam, bo coraz gorzej wyglądam...
dawi3471nx.jpg
daw2qh.jpg

Dziewuszki co sie z nami dzieje:) ledwo znalazłam nasz kącik. Mi sie juz wszystkiego odechciało. Dzisiaj z rana chodziłam jak tornado po domu i tylko wszystkich ustawiałam. Iza doprowadza mnie do obłędu. Brzuch mam juz powyżej nosa i ledwo sie trzymam. Marze juz tylko o urodzeniu Dzidzi. Spac nie mogę bo boli mnie dosłownie wszystko. Karol w weekendy chodzi na zajęcia na Politechnike więc siedzimy z Izą w domu, zreszą i tak nie ma ani pogody ani siły zeby gdzieś wyjść :( Ja chcę się już rozwdwoić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Was serdecznie. Tusia napisz jak tam po wizycie Pani od laktacji. Mam nadzieję że wszystko sie jakoś ułożyło pozytywnie. Papa

reklama
czesc dziewczyny

no wyladowalm z moja corka w szpitalu - EWA ma sliny refluks zoladkowo - przelyukowy ... traci na wadze odmawia jedzenia i jest ciagle pod kroplowka .... ja dalej walcze o pokarm w piersiach ... i nie poddam sie latwo ....

podrawiam i trzymajcie kciuki za moja EWUNIE , kotra starsznie cierpi :-[ :-[ :-[

Do góry