reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Asiołku ja dzis wyprawilam dla syna imieniny i przezyłam najazd jego kumpli ;)
Poza tym zaczynam się znow realizowac w kuchni po prawie połrocznej przerwie :D. Szkoda tylko, że niewiele z tego mogę jesć :-[
Jutro robię saładkę z kawiorem i łososiem na ryzu... mlask mlask... powącham sobie "li i jedynie" :mad:

hej

no moj kryzys laktacyjny sie nie skoczyl .....

jurto mam wizyte kobiety od laktacji - bo to juz nie jest smieszne i potrzbuje kogos kto mi doradzi co dalej

jestem tak tym przygnebiona ....

pozdrawiam

Tusia strasznie mi przykro z tego powodu. Domyślam sie co przezywasz poniewaz mi z Iza tez nie wyszło karmienie piersia. Przez 3 miesiące sciągałam pokarm i dawałam jej z butelki a pozniej sie poddałam i przeszłam na mieszanki. Dzisiaj Izulka jest zdrowa i bardzo fajną dziewuszka wiec nawet jesli przyjdzie Ci sie karmic Malutką butelka to tez sie świat nie zawali. Głowa do góry.
Z drugiej strony może ta kobieta cos porodzi moze nie wszystko jeszcze stracone z cycaniem:)

Hej. tez mam nadzieje, że ci się Tusiu ułoży. Taka masz fajna dziewuszke...Ja od dwóch dni przezywam cuda w brzuchu,mój chłopak sie rusza niemal NON STOP i to tak mocno, że boli mnie wszystko, od pęcherza po żeberka. W nocy horror. mam wrażenie, że peknę. Ciekawe to wszystko...jeszcze z 3 tygodnie, minimum, albo i 4, a czuję sie tak, jakbym miała rodzić. Nawet na krzyz mam parcie...no nie wiem, mam nadzieje doczekac czwartku, będzie wizyta i usg i szyjke mi obejrza...Wczoraj była cudna niedzielka, bawilismy się na dwqorze, a to mój maluch. Siebie nie umieszczam, bo coraz gorzej wyglądam...
dawi3471nx.jpg
daw2qh.jpg

Dziewuszki co sie z nami dzieje:) ledwo znalazłam nasz kącik. Mi sie juz wszystkiego odechciało. Dzisiaj z rana chodziłam jak tornado po domu i tylko wszystkich ustawiałam. Iza doprowadza mnie do obłędu. Brzuch mam juz powyżej nosa i ledwo sie trzymam. Marze juz tylko o urodzeniu Dzidzi. Spac nie mogę bo boli mnie dosłownie wszystko. Karol w weekendy chodzi na zajęcia na Politechnike więc siedzimy z Izą w domu, zreszą i tak nie ma ani pogody ani siły zeby gdzieś wyjść :( Ja chcę się już rozwdwoić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Was serdecznie. Tusia napisz jak tam po wizycie Pani od laktacji. Mam nadzieję że wszystko sie jakoś ułożyło pozytywnie. Papa

reklama
czesc dziewczyny

no wyladowalm z moja corka w szpitalu - EWA ma sliny refluks zoladkowo - przelyukowy ... traci na wadze odmawia jedzenia i jest ciagle pod kroplowka .... ja dalej walcze o pokarm w piersiach ... i nie poddam sie latwo ....

podrawiam i trzymajcie kciuki za moja EWUNIE , kotra starsznie cierpi :-[ :-[ :-[

Do góry