reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Dziewczyny, potrzebuję opinii o białostockich żłobkach prywatnych - bo zbieramy się do zapisania Basieńki ale nie wiemy gdzie i na razie podpytuję różne mamy..Pomóżcie proszę..

Najbardziej interesują mnie:
-żłobek na TBSach MAJA
-żłobek na Dąbrowskiego ŻYRAFKI
-NASZE KRASNOLUDKI na Marczukowskiej
- i ten na słonecznikowej TĘCZOWA KRAINA

moja córa chodzi na Marczukowską od kiedy skończyła 7 miesięcy czyli już ponad półtora roku i to chyba mówi samo za siebie a muszę przyznać ,że jestem matką przewrażliwioną"

Natalia !!!! i jak tam?????

reklama
Aniu, od wczoraj tak puchnę, że zamiast nóg mam wielkie beczki... Zamiast palców parówki, a twarz wygląda strasznie... Na dodatek w piersiach pojawiło się dzisiaj mleko!!! Wcześniej miałam tylko siarę, a dzisiaj rano zaczęły się "napełniać"... Ja już mam dość...

Co u Was?

Aniu, od wczoraj tak puchnę, że zamiast nóg mam wielkie beczki... Zamiast palców parówki, a twarz wygląda strasznie... Na dodatek w piersiach pojawiło się dzisiaj mleko!!! Wcześniej miałam tylko siarę, a dzisiaj rano zaczęły się "napełniać"... Ja już mam dość...

Co u Was?

Ech, takie uroki końcówki ciąży ale to już tuż tuż Natalia, jescze tylko parę dni i będziesz trzymać w ramionach swoje maleństwo. Jakoś przetrzymasz te ostatnie godziny....chociaż wiem,że ciężko i chciałabyś już, ale niestety trzeba wytrzymać bo jakie wyjście??? Trzymam mocno kciuki za Ciebie ! To już naprawdę bliziutko!!!!!!

U nas oki. Ola się coraz bardziej buntuje nam , oczywiście bardziej mi. W niedzielę idziemy na choinkę z mojej pracy dla dzieciaków a w środę ma w żłobku zabawę karnawałową i strój trzeba jakiś szykować dla młodej damy :szok:.
A jak Zu?

Zuza też przeżywa okres buntu. Wszystko jest Zuzi, wszystkiego nie wolno i wymusza na babciach praktycznie wszystko... Złośnik taki nam rośnie, że szok!!! Ostatnio wszystko kocha :) Podchodzi do mnie i mówi: kocham mamę, kocham dzidzię, przytula się do zabawek i wszystko kocha :-) U nas choinka będzie dopiero za tydzień w piątek, ale chyba beze mnie niestety... Mam nadzieję, że rozdwoję się na dniach, bo naprawdę jest mi ciężko...

Zuza też przeżywa okres buntu. Wszystko jest Zuzi, wszystkiego nie wolno i wymusza na babciach praktycznie wszystko... Złośnik taki nam rośnie, że szok!!! Ostatnio wszystko kocha :) Podchodzi do mnie i mówi: kocham mamę, kocham dzidzię, przytula się do zabawek i wszystko kocha :-) U nas choinka będzie dopiero za tydzień w piątek, ale chyba beze mnie niestety... Mam nadzieję, że rozdwoję się na dniach, bo naprawdę jest mi ciężko...

Natalia, dzisiaj 19-go!!!! Bedę trzymać za was kciuki!!!! Dużo siły!!!!!!

My po KTG i po wizycie - wyniki są lepsze, więc czekamy do terminu :)

no to super,że lepiej !!! a ja myślałam,że może już dziś....ewentualnie jutro... heheheheeh !!!!!

A termin na którego??

A moja córa chora... tzn przeziębiona mocno: ma straszny katar, spuchnięte oczy i trochę kaszle. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić ,żeby jej ulżyć, masakra jakaś.....

no to super,że lepiej !!! a ja myślałam,że może już dziś....ewentualnie jutro... heheheheeh !!!!!

A termin na którego??

A moja córa chora... tzn przeziębiona mocno: ma straszny katar, spuchnięte oczy i trochę kaszle. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić ,żeby jej ulżyć, masakra jakaś.....

Termin na 28 stycznia :-) 27 kolejne KTG, w razie gdyby nic się nie działo 2 lutego zostaję w szpitalu.

Aniu, sok z cebuli z cukrem (kroisz cebulę, zasypujesz cukrem lub zalewasz miodem, nakrywasz, odstawiasz i po godzinie masz syrop), herbata czarna z sokiem z czarnego bzu, nacieranie amolem, wit C no i wygrzewanko. My dopiero jak się coś mocno dzieje, to do homeopaty lecimy.

reklama
aniamacek moja córa też jest chora-zapalenie płuc. Odkąd chodzi do żłobka ciągle choruje. Już trzy razy antybiotyk miała a teraz zastrzyki. Twoja córa chodziła lub chodzi do złobka na Marczukowską?

Do góry