reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Oj dziewczyny, nie przesadzajcie, i na Was przyjdzie pora ;) My podjęliśmy decyzję szybko, w ciągu tygodnia ;-) mieliśmy się starać od stycznia, ale doszliśmy do wniosku, że chcemy, żeby Zu poszła do przedszkola od września i dobrze by było, żeby dzidzia była odchowana, bo jak wiadomo przedszkolak "przynosi" choroby do domu, a jakoś nie widziało nam się, żeby maleńkie dzieciątko chorowało. Poczekaliśmy na dni płodne i udało się za pierwszym razem :tak: aż sami nie wierzyliśmy, bo znajomi, którzy starali się przed nami o drugie dziecko, starali się ponad pół roku.

Ubieraliśmy wczoraj choinkę :) Zuzia miała przy tym frajdę :) "wieszała" bombki, a jak jej się nie udawało to kładła na choinkę ;) Dzisiaj jak tylko wstała od razu pobiegła sprawdzić, czy choinka stoi :)

Dzisiaj jadę zobaczyć moje maleństwo :) już się nie mogę doczekać :) W końcu dowiem się ile będzie ważyć moja kruszynka :) Jeszcze tylko 40 dni nam zostało :)

reklama
Dziewczyny, życzę Wam i Waszym rodzinom rodzinnych, spokojnych i niezapomnianych Świąt Bożego Narodzenia. Może trochę śniegu by się jeszcze przydało, żeby oddać w pełni atmosferę świąt ;)

Hej :) jak tam po świętach? Ja zaczęłam już prać,prasować i przygotowywać się do porodu. Mimo,że został jeszcze miesiąc, to włączyło mi się wicie gniazdka.

Zuzia w świeta cieszyła się każdym prezentem :) Była w centrum uwagi i non stop były wygłupy i popisy :) Przez całe święta bardziej się zmęczyłam niż odpoczęłam, siedzenie przy stole jest bardzo męczące ;)

Natalia masz rację że siedzenie jest bardzo męczące. Ja też zamiast
wypocząć to bardziej się zmęczyłam.
Dzieci zawsze bardzo przeżywają święta.A radość z prezentów niesamowita. Uwielbiam patrzeć z jaką ciekawością odkrywają co jest w środku.
Natalia a jak usg? Ile waży kruszynka?

:) my tez po swietach bardziej zmeczeni :)
Zapisałam sie na 4 stycznia do Napromedica do dr. Fedeńczuka o ile cos nie przestawiłam bo pani szybko mówiła przez telefon ... lekarza znalazłam na różnych forach średnia miał opinie i jakoś niecheć złapałam do niego pozatym przyjmuje na Warszawskiej a tam nie chce rodzic wiec dzis dzwoniłam Do Urbana i po nowym roku mam wizyte u niego

Zapisałam sie na 4 stycznia do Napromedica do dr. Fedeńczuka o ile cos nie przestawiłam bo pani szybko mówiła przez telefon ... lekarza znalazłam na różnych forach średnia miał opinie i jakoś niecheć złapałam do niego pozatym przyjmuje na Warszawskiej a tam nie chce rodzic wiec dzis dzwoniłam Do Urbana i po nowym roku mam wizyte u niego

Kasiula u mnie w pracy polecają bardzo Mazurka, przyjmuje na TBSach w Damianie

reklama

Urban jest naprawdę spoko. Moja kuzynka chodziła też do Przepieścia, mówiła o nim same dobre rzeczy.
Wiecie, o Wasilewskim też dużo dobrego mówią, moją koleżankę traktował w ciąży super, a mnie olewał. Na wysokie ciśneinie i opuchliznę kazał jeść jabłka... Gdzie poszłam do innego gina i oczy wytrzeszczył, że takimi sposobami mi zbijał ciśnienie. Dostałam wtedy leki na opuchliznę (hydro coś tam) i po tym ciśnienie mi się unormowało.

Ja chodzę do Pietrzyckiego do Bociana i jestem bardzo zadowolona. Rzeczowy, dokładny i naprawdę fachowy specjalista. Niczego nie przeoczy, wszystko dokładnie sprawdzi i przebada. No i pracuje w USK, na czym bardzo mi zależało.

Do góry