reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Oj dziewczyny, nie przesadzajcie, i na Was przyjdzie pora ;) My podjęliśmy decyzję szybko, w ciągu tygodnia ;-) mieliśmy się starać od stycznia, ale doszliśmy do wniosku, że chcemy, żeby Zu poszła do przedszkola od września i dobrze by było, żeby dzidzia była odchowana, bo jak wiadomo przedszkolak "przynosi" choroby do domu, a jakoś nie widziało nam się, żeby maleńkie dzieciątko chorowało. Poczekaliśmy na dni płodne i udało się za pierwszym razem :tak: aż sami nie wierzyliśmy, bo znajomi, którzy starali się przed nami o drugie dziecko, starali się ponad pół roku.

Ubieraliśmy wczoraj choinkę :) Zuzia miała przy tym frajdę :) "wieszała" bombki, a jak jej się nie udawało to kładła na choinkę ;) Dzisiaj jak tylko wstała od razu pobiegła sprawdzić, czy choinka stoi :)

Dzisiaj jadę zobaczyć moje maleństwo :) już się nie mogę doczekać :) W końcu dowiem się ile będzie ważyć moja kruszynka :) Jeszcze tylko 40 dni nam zostało :)

reklama
Dziewczyny, życzę Wam i Waszym rodzinom rodzinnych, spokojnych i niezapomnianych Świąt Bożego Narodzenia. Może trochę śniegu by się jeszcze przydało, żeby oddać w pełni atmosferę świąt ;)

Hej :) jak tam po świętach? Ja zaczęłam już prać,prasować i przygotowywać się do porodu. Mimo,że został jeszcze miesiąc, to włączyło mi się wicie gniazdka.

Zuzia w świeta cieszyła się każdym prezentem :) Była w centrum uwagi i non stop były wygłupy i popisy :) Przez całe święta bardziej się zmęczyłam niż odpoczęłam, siedzenie przy stole jest bardzo męczące ;)

Natalia masz rację że siedzenie jest bardzo męczące. Ja też zamiast
wypocząć to bardziej się zmęczyłam.
Dzieci zawsze bardzo przeżywają święta.A radość z prezentów niesamowita. Uwielbiam patrzeć z jaką ciekawością odkrywają co jest w środku.
Natalia a jak usg? Ile waży kruszynka?

:) my tez po swietach bardziej zmeczeni :)
Zapisałam sie na 4 stycznia do Napromedica do dr. Fedeńczuka o ile cos nie przestawiłam bo pani szybko mówiła przez telefon ... lekarza znalazłam na różnych forach średnia miał opinie i jakoś niecheć złapałam do niego pozatym przyjmuje na Warszawskiej a tam nie chce rodzic wiec dzis dzwoniłam Do Urbana i po nowym roku mam wizyte u niego

Zapisałam sie na 4 stycznia do Napromedica do dr. Fedeńczuka o ile cos nie przestawiłam bo pani szybko mówiła przez telefon ... lekarza znalazłam na różnych forach średnia miał opinie i jakoś niecheć złapałam do niego pozatym przyjmuje na Warszawskiej a tam nie chce rodzic wiec dzis dzwoniłam Do Urbana i po nowym roku mam wizyte u niego

Kasiula u mnie w pracy polecają bardzo Mazurka, przyjmuje na TBSach w Damianie

reklama

Urban jest naprawdę spoko. Moja kuzynka chodziła też do Przepieścia, mówiła o nim same dobre rzeczy.
Wiecie, o Wasilewskim też dużo dobrego mówią, moją koleżankę traktował w ciąży super, a mnie olewał. Na wysokie ciśneinie i opuchliznę kazał jeść jabłka... Gdzie poszłam do innego gina i oczy wytrzeszczył, że takimi sposobami mi zbijał ciśnienie. Dostałam wtedy leki na opuchliznę (hydro coś tam) i po tym ciśnienie mi się unormowało.

Ja chodzę do Pietrzyckiego do Bociana i jestem bardzo zadowolona. Rzeczowy, dokładny i naprawdę fachowy specjalista. Niczego nie przeoczy, wszystko dokładnie sprawdzi i przebada. No i pracuje w USK, na czym bardzo mi zależało.

Do góry