reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Natalia to Zuzi juz ząbeczki idą?

Tak, dziąsła spuchnięte od kilku tygodni, wcześniej coś wyłaziło, ale się zatrzymało i teraz z podwojoną siłą. Dopiero teraz mam nieprzespane noce...

Natalunia ja jestem z os. białostoczek. Tylko że ja z Paulinka chodzimy bez wózeczka więc tempo żółwie na spacerze. A jak będzie ciepło to pewnie więcej czasu na placu zabaw będziemy spędzać. Na spacerki wychodzimy ok 11.30-12.00.

My też w żółwim tempie, bo ja w chuście chodzę z nią na spacerki, więc chodzę ostrożnie. My też w tych godzinach wychodzimy na spacerki. Wczoraj spacerowałyśmy nad Białką ;-)

a to trzeba się umówić na wózkowanie spacerowe;p
a ja po krótkim spacerku wieje niemiło trochę buuu
ale trochę się dotleniliśmy i po raz pierwszy młoda zrobiła kupę na dworku więc pierwsze co to pampka zmieniłam;/

Tak wiało nam wczoraj, że z czerownymi uszami i policzkami do domu wróciłam. Moja mała też kolorki miała :-)

reklama
Ja tez z Antoniuka, to jak wroce to tez chetnie sie umowie na spacerek :-)

Teraz jestem w okolicach W-wy i mamy duzo sniegu...padalo cala niedziele, bałwaa mozna lepic :-)

elzbieta kiedy wracasz z W-wy do Białego?Ja czwartek albo piatek ale pociagiem ..................zawsze to weselej by było gdybysmy razem sie zgadały

Dzien dobry dziewczyny ! O jak wam fajnie blisko siebie mieszkacie, a ja na dojlidach przy szpitalu zakaźnym, jak bym miała sie z wami wybierać na spacerek to ulala doszlabym za 2 godziny, bo my bez wozka chodzimy, no nic szkoda. U mnie na dojlidach, fajny jest park no i plaża hehe.
Co dzisiaj robicie ciekawego?? Ja jak narazie kawke piję hehe. Milego dnia i odzywac sie bo tu ostatnio cos cicho.
Aha mam pytanko, jaki lekarz ginekolog jest możliwy na zamenhoffa?? Chodzi mi zeby dobrze prowadził ciążę.

e-stera w ciąży jeszcze nie jestem, ale staranka poczynamy hehe ;) wczesniej byłam u biedryckiego, jest super, ale teraz chce prywatnie i jak sie uda to i urodzić tez w tym samym miejscu.
Życze udanych mafinek, mniam mnia, tez bym zjadła hehe :p

reklama
. U mnie na dojlidach, fajny jest park no i plaża hehe.
Aha mam pytanko, jaki lekarz ginekolog jest możliwy na zamenhoffa?? Chodzi mi zeby dobrze prowadził ciążę.

tak tak ta plaza jest super zwłaszcza latem- jak chodziłam w tamte cieple dni do szkoly = to urywalismy sie z kolezankami tam na wagary z wykładów na spacerki i popedałowac na rowerkach wodnych :)
ja miałam stycznosc z gin z zamenhoffa z Młodzianowska.nawet fajna babka i konkretna .

Do góry